On robi to i to. Aczkolwiek trzeba mu oddać, że jest wierny POmyleńcom, stały w poglądach jak lemingi, PeeeeOwceeee.
Dla mnie jest nikim, za poparcie Tuska i tak szkodliwej partii jaka jest PO stracił cały szacunek Polaków.
Nie ma znaczenia jaka partia. Aktor który miesza się w politykę to kupa gówna.
A poza tym poziomem aktorstwa, pasuje do naszej polityki.
ok raz wpuścić się w te maliny politycznego bagna, ale przez kilka kampanii tak lizać du... władzy ?? Myśle, że Karolak liczy na profity, przypomnijmy, Materna łasił się do bula w 2010, dostał robotę na zorganizowanie koncertu, to samo Wojewódzki, w koncu taki klakier Dąbrowa z partyjnego szkla kontaktowego, dostal fuche w tvp, a teraz to nawet chyba jest szefem radiowej jedynki. A w kampanii przechodzil samego siebie w propagandzie polityki milosci.
Jak trzeba być tępym człowiekiem, żeby zamiast o aktorstwie, na portalu filmowym pisać o upodobaniach politycznych aktora?! Niedobrze mi się robi, jak czytam tu takie rzeczy! Tacy jak Ty karmią się całym tym bagnem, jak widzę i nie potrafią oddzielić polityki od innych dziedzin w życiu. ŻAL!
Surykatko Szanowna, a spróbuj troche odwrócic to pytanie ; jakim trzeba być tępym aktorem, żeby zamiast aktorstwu poświęcać się za "garść srebrników" promowaniu partii politycznej? Jak słuchasz takich rzeczy to nie robi Ci się niedobrze? To właśnie aktorzy powinni oddzielić swoją pracę od polityki i nie wciągać nas widzów w bagno, o którym piszesz, tym bardziej,że jest to zwyczajnie niemoralne
Pozdrawiam
Wybacz HRA, ale jeśli tak robi, jak piszesz, to jednak jest tępym człowiekiem, a nie aktorem, bo mimo tego wszystkiego, może świetnie wczuwać się w role i przekazywać emocje. Moim skromnym zdaniem, tu na Filmweb, lepiej pisać o grze aktorów i filmach, a nie o tym, kto wyznaje jaką wiarę, jakie ma upodobania polityczne czy orientację (chyba, że dotyczy to postaci z filmu). Przecież nie będziemy przyjaźnić się z tymi ludźmi, tylko oglądać ich w filmach, a tam nie grają siebie. Z drugiej strony, wiem, że każdy może wyrażać swoje zdanie, tak Wielki_ted, Ty i ja, jak i cała reszta użytkowników Filmweb.
Dziękuję za komentarz.
Pozdrawiam :)