Tomasz Karolak

Tomasz Paweł Karolak

5,9
42 080 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tomasz Karolak

1. Szyc,Karolak,Pawlicki,Żebrowski
2. Adamczyk-Machalica-Malajkat
3. Grabowski
4. Pazura-Linda-Englert/zawsze gra tak samo.

anty_tandetni

Och daj spokój...Adamczyk jest świetnym aktorem...dziwne , że tego nie widzisz...a co do reszty to prawie się zgadzam....

...;)...

Jasperek123443

AJ się zgadzam z tobą, ale ja jeszcze Grabowskiego bym oszczędziła ale Szyca już nie bardzo taki jakiś dziwny jest.

anty_tandetni

Oszalałeś??!! Adamczyk jest świetny! Pazura i Szyc też są nieźli.
Ty wogóle lubisz jakiś polskich aktorów??? Bo tych których wymieniłeś są jednymi z najlepszych. ;PP

Nathalie_97

hahah uwielbiam takich co gówno wiedzą o aktorstwie a sie wielce mądrzą na ten temat. to że ktoś skończył szkołę aktorską to też o czymś świadczy. a pozatym jeśli oceniasz ich aktorstwo tylko po tym jak oglądałes głupie komedie z ich udziałem to gratuluję, a proponuję przejść się do teatru na przykład, gdzie większość polskich aktorów grywa.

paulina.maja

kolega moze zle sie wyraził, powien napisac tak- rankin na najbardziej tandetnych, wyekspluatowanych polskich aktorów i tu mimo mega gniota o papierzu Karol cos tam cos tam wylaczylbym Adamczyka bo to naprawde gosc ! Cała reszta na czele z Karolakiem na prędce do pieca !

Ralph_S_

no Machalica, Malajkat sorki jeszcze, ich wykluczam

anty_tandetni

z tych co wymieniłeś tylko karolak jest wg mnie słaby reszta jest świetna

fellini1990

Dokladnie, nie wiem o co mu chodzi? TO jakaś prowokacja? Dla mnie Karolak 3/10 reszta w okolicach 9/10

HusarzSLAV

E tam Adamczyk szmaci się ostatnio w durnych komediach romantycznych, u mnie jego gra aktorska traci na wartości, a że nigdy niczym mi nie zaimponował zbliża się do dolnej granicy.

anty_tandetni

Szyc i Karolak owszem (chociaż dla tego drugiego mam jakąś sympatie). Ale reszta???

smerfetka

Karolak na czele :)

anty_tandetni

wyrzuciłabym z tej list Adamczyka,Englerta,Grabowskiego no i jeszcze Pazurę.... a reszta jest na swoich miejscach

anty_tandetni

Szczerze mówiąc mam go serdecznie dosyć. Próbują zrobić z niego na siłę jakąś wielką gwiazdę, a umiejętności to ma poniżej przeciętnych...

anty_tandetni

To czy istnieją jacyś współcześni polscy aktorzy, którzy nie są wg Ciebie najgorsi?