Tuomas Holopainen

Tuomas Lauri Johannes Holopainen

8,6
37 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tuomas Holopainen

moim zdaniem to jest po prostu geniusz! takie teksty i muzykę jakie pisze po prostu niesamowite!!!! genialny..

Ghost_Love_Score

Najmilszym jest fakt, że odważył się zmienić wizerunek zespołu i że w teksty wkłada całą swoją duszę.

ssasa

Niesamowity facet.Prawdziwy poeta,jego teksty są inspiracją dla moich wierszy...co tu dużo mówić,zarówno jego teksty,jak i gra są cudowne...no i do tego to jeden z najprzystojniejszych fińskich muzyków;)

Ghost_Love_Score

W pełni popieram:) Gdy gra jest jakby poza miejscem gdzie się znajduje.Na koncercie w Krakowie odniosłem takie właśnie wrażenie.Natchniony facet.

Ghost_Love_Score

Zgadzam się. Jego teksty są po prostu nieziemskie. Mało takich ludzi na świecie, którzy w poezję i muzykę wkładają całą swoją duszę i serce. I zgodzę się też ze stwierdzeniem, że jest przystojny ;)

Ghost_Love_Score

Ostatnio rozglądałam się na różnych forach "Nightwishowskich" i często spotykam się z opinią,że facet jest zakochanym w sobie egoistą i z całą pewnością był zakochany w Tarji,które to wady wpływają na wątpliwą "szczerość" jego tekstów...nie macie pojęcia jak takie uogólnianie ludzi mnie wkurza!Nie mam zamiaru bronić go twierdząc ,że jest święty,ale niektórzy ludzie chyba szukają dziury w całym! Wg mnie jest natchnionym poetą,myślicielem i świetnym muzykiem,który w miarę możliwości zawsze wybiera własną ścieżkę (bez względu na to czy komuś się to podoba,czy też nie)...ehh...za jego oryginalność darzę go wielkim szacunkiem,a poza tym ma podobne do moich opinie na wiele tematów,czym zdobył sobie u mnie wiele plusów.

Darkness95

For nie ma co czytać, bo szkoda nerwów na pseudoznawców... Gość pisze rewelacyjne teksty i tworzy wspaniałą muzykę. Najbardziej podoba mi się ta jego emocjonalność- widać, że wkłada całe serce w to co robi.

Darkness95

zapraszam tu: http://forum.nightwishpl.com/