Lol Nawet sam Tupac mówił w którymś ze swoich utworów . '' Zawsze oceniaj człowieka tylko i wyłącznie za jego czyny"' . Rest In Peace Mistrzu :)
dokładnie, jeśli czegoś nie lubisz nie patrz na to i nie oceniaj... bo twoja ocena nie jest nic warta a psuje ocenę ocenianego... szkoda mi takich ludzi...
Spoko, ale inni postępują tak samo względem moich idoli więc odwdzięczam się im tym samym...
nie wiem czy wiesz , ale tu powinno oceniać się talent aktorski ,a nie muzykę jaką wykonywał ... LoL
Więc chociażby za talent aktorski 1/10. W końcu zawodowym aktorem to on nie był...
Jestes idiota ^^ Dlaczego?
Bo po
1. Nie ogladales zadnego jego filmu
2. Nie rozumiesz tego typu muzyki i jaki przekaz ze soba niosł
3. jestes idiota
ale Tupac nie był tylko raperem, był także wspaniałym myślicielem, powinieneś wziąć to pod uwagę, nie oceniać go tylko i wyłącznie za samą muzykę, ale twoja opinia.
generalnie tutaj powinien zostać oceniony - wyłącznie za aktorstwo - czyli 5-6 i to naciągam ocenę jako fan, sam dałem 10 heh
Nom, ale i tak Tupac jako raper jest przeceniany, ponieważ większość ocenia go za całokształt. Lecz wiadomo, że wśród raperów nie ma i nie było tak wszechstronnego i utalentowanego człowieka.