Tupac Shakur

Lesane Parish Crooks

8,2
1 087 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tupac Shakur

1/10

użytkownik usunięty

Nie lubię rapu...

Haha, rządzisz XD

A ja nie lubię Ciebie...

użytkownik usunięty
Moshuke

Sorki, ale po prostu nie mogę się przekonać do tego typu muzyki.

Lol Nawet sam Tupac mówił w którymś ze swoich utworów . '' Zawsze oceniaj człowieka tylko i wyłącznie za jego czyny"' . Rest In Peace Mistrzu :)

GanjaCzWa

A czy sam tupac kiedykolwiek ocenił siebie ? Jego czyny na pewno nie były czegoś warte .

dokładnie, jeśli czegoś nie lubisz nie patrz na to i nie oceniaj... bo twoja ocena nie jest nic warta a psuje ocenę ocenianego... szkoda mi takich ludzi...

użytkownik usunięty
ryan23

Spoko, ale inni postępują tak samo względem moich idoli więc odwdzięczam się im tym samym...

damn, innanetz and wurld iz full of idiotz! Fajnie, że masz idoli.

get a life...

nie wiem czy wiesz , ale tu powinno oceniać się talent aktorski ,a nie muzykę jaką wykonywał ... LoL

użytkownik usunięty
justyna55

Więc chociażby za talent aktorski 1/10. W końcu zawodowym aktorem to on nie był...

Jestes idiota ^^ Dlaczego?
Bo po
1. Nie ogladales zadnego jego filmu
2. Nie rozumiesz tego typu muzyki i jaki przekaz ze soba niosł
3. jestes idiota

jak nie lubisz rapu to wyp***dalaj z tego forum gimbusie :)

http://www.filmweb.pl/user/80Love/films

Gratulację, troll was sprowokował.

TylkoOnTuStoi

Wg mnie zwyczajnie ocenia filmy . Nie ma tam nic niezwykłego .

ale Tupac nie był tylko raperem, był także wspaniałym myślicielem, powinieneś wziąć to pod uwagę, nie oceniać go tylko i wyłącznie za samą muzykę, ale twoja opinia.

ginger_girl

generalnie tutaj powinien zostać oceniony - wyłącznie za aktorstwo - czyli 5-6 i to naciągam ocenę jako fan, sam dałem 10 heh

Troublesome

wiem, wiem (ps. jako fanka też 10 dałam :)) ale mi nie chodziło o ocenę na filmwebie.

ginger_girl

Nom, ale i tak Tupac jako raper jest przeceniany, ponieważ większość ocenia go za całokształt. Lecz wiadomo, że wśród raperów nie ma i nie było tak wszechstronnego i utalentowanego człowieka.

Troublesome

prawda.