Val Kilmer

Val Edward Kilmer

7,8
29 223 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Val Kilmer

Nie rozumiem..
Wszyscy wiedzą, że teraz Val Kilmer nie wygląda najlepiej, ale za młodu był ubóstwiany przez co drugą kobietę. Jeden z najprzystojnieszych aktorów swego czasu!
Dlaczego jedni aktorzy mają świetne zdjęcia profilowe z najlepszych lat a Val Kilmer ma mieć zdjęcie na którym wszyscy widzą w jakim stanie jest obecnie.
Myślę, że każdy fan/fanka chciałaby wchodząc na jego profil widzieć zawsze uśmiechającego się, młodego, przystojnego Val Kilmera a i on sam gdyby miał ochotę wejść na swój profil (wiem, że by nie miał :P) to też na pewno przyjemniej by mu się zrobiło widząc siebie za młodu.
Jeśli największe gwiazdy, które już się postarzały lub są dawno w grobach mają piękne zdjęcia profilowe to niech Val Kilmer też ma fajne zdjęcie, na którym dobrze wygląda.

Co myślicie?
Zróbcie coś z tym!

lia_7

Val Kilmer na pewno ma w dupie wszelkie swoje profile na portalach filmowych, a co do zdjęcia to większość aktywnych zawodowo aktorów i aktorek ma na Filmwebie swoje w miarę aktualne fotki, więc czemu w przypadku Kilmera miało by być inaczej? Jeżeli chodzi o zmarłych i skrajnie stetryczałych to chyba oczywiste, czemu nie ma ich aktualnych zdjęć:-)

Dark_Wotisuwin

"większość aktywnych zawodowo aktorów i aktorek ma na Filmwebie swoje w miarę aktualne fotki"
akurat to nie prawda, więc dlaczego Kilmer miałby mieć aktualne, rozumując w drugą stronę ;)

lia_7

Masz rację, każdy kij ma dwa końce. Na temat tego jaka fotka była by lepsza w przypadku Kilmera nie będę się sprzeczał, bo mnie osobiście nie robi to żadnej różnicy, no i nie mamy na to żadnego wpływu:-)