Varg Vikernes

Christian Kvisling Larsson Vikernes

8,8
42 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Varg Vikernes

Kiedyś byłem głupcem

użytkownik usunięty

Nazywałem go neo-nazistą i ganiłem za jego nietuzinkowe poglądy. Teraz to zrozumiałem. Dużo o
nim czytałem (wywiady itd). Kocha Norwegię i nie może znieść, że ten kraj jest tak niszczony...

On się zmienił i Ty też.
Teraz trzeba kontrolować co z tym wrabianiem go w terroryzm ,jak będzie trzeba to wyślę mu kasę choć raczej nie ma z nią problemu ,z resztą zaraz go pewnie wypuszczą ,a chodziło o nastraszenie go ,żeby wyjechał z komunistycznej francji. Hollande to robak ,przy nim nawet Bronek to mąż stanu.
HailaR VargaR!

użytkownik usunięty
Ottiss14

Na szczęście go wypuścili, te niby dowody przeciwko niemu okazały się zbyt słabe.

Ale on jest neo-nazistą.
Uwielbiam Burzum i jego samego, ale to prawda. Jest mordercą i podpalaczem. I nie ma c oidealizować - muzyka, a muzyk to czasem dwie różne sprawy.

nikalemony

Neo-nazistą? Ma pogłądy głównie lewicowe (oprócz aspektu kulturowego). Jego ideologie czasem przypominają bardziej połączenie Eko-anarchizmu, Anarcho-nacjonalizmu, czy Anarcho-prymitywizmu (anprim). Nienawidzi totalitaryzmu; twierdzi, że rządy nami manipulują; nienawdzi kapitalizmu i bogaczy sterujących światem, więc oprócz kulturowego pogańskiego tradycjonalizmu (prawicowy pogląd) (wartość rodziny, prostsze życie, wspiera odalizm)

zbigniewgrym

I przy okazji seksista.... LOL

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Jest niszczony przez takich nazioli i rasistów jak on. On nie kocha Norwegii tylko swoją utopijną wizję Norwegii

alfonskarim

To wstyd dla Śląska, że ktoś z jego herbem pisze takie pierdoły. Dobrze, że większość kibiców z Wrocławia stoi po właściwej stronie

CoButelka

Wstyd to być faszolem, to ja jestem po właściwej stronie, a nie jakieś bandy troglodytów