Ville Valo

Ville Hermanni Valo

7,7
14 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ville Valo

Nie jestem pewna, czy którakolwiek z Was czyta takie szmatławce jak pudelek czy lansik, ale ja czytam. A więc zamieszczam artykuł, który być może Was choć trochę zainteresuje.

"Gwiazdor Jackass, Bam Margera trafił do szpitala po tym, jak nieznajoma kobieta uderzyła go kijem baseballowym w głowę.

W sobotę nad ranem do baru The Note w West Chester w Pensylwanii, którego właścicielem jest Margera, została wezwana policja, po tym, jak pomiędzy Bamem, a niezidentyfikowaną kobietą doszło do kłótni.
W wyniku sprzeczki Margera został uderzony kijem baseballowym w głowę. Obrażenia okazały się na tyle poważne, że na miejsce natychmiast wezwano pogotowie. 59-letnia kobieta została aresztowana i przedstawiono jej zarzut pobicia.
Nadal nie wiadomo, w jakim stanie jest Bam. Media wciąż czekają na oficjalne oświadczenie w tej sprawie.

Dlaczego nikt nie próbował ich rozdzielić?"

A ja dopowiadam tylko: ale ta babcia musiała mieć krzepę. xD

PannaFranciszka

Coś tam słyszałam ale nie do końca wiedziałam o co chodzi. Kurde, uwielbiam go, mam nadzieję że nic mu nie bedzie.
Ville też pewnie jest przykro że to sie przydarzyło jego przyjacielowi.
Dlaczego 59-letnia kobieta nosi ze sobą kij baseballowy ? oO

Hilarious2

Słyszałam o tym.
Przedziwna sprawa!!! 59-letnia baba z kijem baseballowym??????

elliv_

Tak, bo to bardzo normalne, że 59-letnia babcia chodzi do baru, w którym zostaje do rana, z kijem baseballowym. Nie rozumiem co tym w tym widzicie takiego dziwnego? xD
Ale ta na poważnie, też się nieźle zdziwiłam.

PannaFranciszka

wow a to dopiero historia! No Bam jest spoko, takze mam nadzieje, że wszystko jest ok.