Ville Valo

Ville Hermanni Valo

7,7
14 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ville Valo

Co wiemy o Ville...

użytkownik usunięty

Jak w temacie wszystko co usłyszałyśmy, przeczytałyśmy i wydedukowałyśmy, potem to omawiamy:
(oszczęzam to co jest oczywiste)
Co oznacza to jak się nazywa:
Ville-mężczyzna udzielajacy schornienia innym(:-D)(mnie mógłby udzielić, nie obraziłabym się).

Charakter: Ville jest mężczyzną bardzo wrażliwym, stałym w uczuciach,
postanowieniach i wierzeniach. Niezwykle lojalny i skryty.Jest typem upartego
intelektualisty, który ceni sobie przede wszystkim swobodę w działaniu, lubi wygodne,
spokojne życie, dobre książki, ciągłe doskonalenie umysłu i szybkie awanse w pracy,
a także wycieczki na łono natury i problemy natury metafizycznej.

Hermanni - imię oznacza mężczyznę związanego z wojskiem, czyli żołnierza
lub związanego ze swym ludem.
Charakter: Hermanni jest mężczyzną władczym i narzucającym swą wolę innym
o analitycznym umyśle. Lubi dobre towarzystwo, w którym pragnie pokazać się
jako elegancki dżentelmen. Nie stroni od dobrych trunków.Lubi miłe spotkania,
dobre książki i intelektualne pogawędki.

Ville - jaki jest naprawdę?

"Nienawidzę siebie, ale nie chcę umierać." - Ville wypowiedział to zdanie podczas
udzielania wywiadu dla jednej z gazet. Alarm dla NAS?Mam nadzieję,że to kolejna zgrywa.

Ville Valo człowiek pełen skrajności

Z jednej strony jest delikatny, wrażliwy i kruchy. Z drugiej potrafi
wykrzesać z siebie ogromną energię i przekazać ją fanom na koncertach.
Mimo, iż nie raz już grupa HIM musiała odwołać kilka występów ze względu na zły
stan zdrowia wokalisty, to ten nie poddawał się i zapowiadał kolejne trasy.
Często nawet wychodzi na scenę wówczas gdy zdrowie mu na to nie pozwala.
Czy jest to normalne? Ktoś inny dałby sobie spokój na jakiś czas i zrobił długi urlop.
Ale nie Ville. On wie co to znaczy być fanem. Nigdy nie odmówił gdy ktoś chciał
wziąć od niego autograf czy zrobić sobie z nim zdjęcie. Cierpliwie poświęca swój czas.

Cierpiący poeta

Ville nie znosi bezczynności. W przewie między trasami koncertowymi komponuje
nowe piosenki. Twierdzi, że muzyka to całe jego życie.
Jego teksty są bezpłatną terapią dla niego samego. Wyraża w nich swoje myśli, uczucia.
Przekazuje je światu.
To po prostu fińska mentalność - melancholia Fina.

Pali Black Sabbtah, ale w wywiadzie ostatnio widziałąm,ze gdy rozmawiał z dziennikarzemw pewnym momencie zaczął grzebać w kieszeni, pogrzebał, pogrzebał i wyciągnął gumę...moze ogranicza???Mam nadzieję,że tak jest.

Na początek wystarczy resztę wpisze później

użytkownik usunięty

cytat: I hate talking about my own songs. They're all about women anyway.

mam nadzieję, że to na temat ^^

użytkownik usunięty

Oczywiście to wpisujemy wszystko na jego temat

użytkownik usunięty

I jeszcze jedno jego nazwisko Valo po fińsku oznacza światło...Cóż za trafność, bo jeśli o mnie chodzi, muzyka HIM nie raz podniosła na duchu, aż pomyślałam,jeszcze nie jest tak źle

użytkownik usunięty

a po niemiecku jego imię i nazwisko to Wilhelm Hermann Licht ;D
Ville Światło xDD

użytkownik usunięty

Co Ty z tym niemieckim?:-D
Po polsku to dokładnie Wilhelm Światło-dobrze,że jest z Finlandi:-D
Po niemiecku, też nie tak dobrze jak po fińsku

użytkownik usunięty

nie wiem xD
wiadomo najlepiej po fińsku ;DD

użytkownik usunięty

Może mam zrypaną psychikę, ale to w Finlandi rodza się najlepsi muzycy metalowi wg mnie i japrzystojnejsi faceci...
Wie ktoś może czy On zna węgierski, jstw końcy bądź co bądź półwęgrem:-P

użytkownik usunięty

nie wiem xD
zgadzam się w Finlandii rodzą sie najlepsi faceci ;D
np. Ville ;DD

użytkownik usunięty

A u nas bida z nędzą jak to mówią, żadnych fajnych:-P

użytkownik usunięty

Pewnie już to widziałyście, ale ja dopiero teraz miałam odwagę...złamało mi to serce:
http://www.youtube.com/watch?v=4HDduglE-pc
Chyba jednak jest biseksualny...Cholera,zeby chociaż tylko kobiety...z kobietmi wiem jak rywalizować, a z facetem...mam raczej inne argumenty czy ONE wystarczą...
Ciekawe jakie ON woli kobiety? Bardziej metalówy, rockmanki, czy normalne(w sensie przeciętne, niektórzy wolą podobno) czy lolitki czy wampy...trzeba się przygotować:-P
Mam pomysł, niech każda się odstroi inaczej, a którąś wybierze, a potem porwiemy Go i każda z nim będzie spędzać inny dzien tygodnia
Uprzedza on nie ma nic do gadania:-D

użytkownik usunięty

aaa na tym filmiku całuje się z tym gościem z The Used, ja tam się nie martwię bo on lubi się całować z facetami zwłaszcza w 2000 roku było dużo takich akcji.

użytkownik usunięty

Co innego lecieć na tą samą płeć, sypiać z osobami tej samej płci i itd., a co innego wiązać się z kimś na stałe. Dlatego większośc osób bi zakłada "normalne" związki. Zresztą Ville wiele rzeczy robi na pokaz, a to nie oznacza,że w środku naprawdę to czuje...To mogło być równie dobrze starannie wyreżyserowane... Zresztą jak sam Ville mówił( i nie tylko On)nie miał dotąd przygód homoseksualnych...

Z tym porwaniem i spędzaniem z nim każda inny dzień to dobry pomysł xD
Znalazłam kiedyś w necie wywiad gdzie gość się pytał czy nie przeszkadza mu, że większość fanów to kobiety? A Ville odpowiedział, że jest hetero więc nie za bardzo mu to przeszkadza xD
No a co do dziewczyn jakie lubi to wystarczy popatrzeć z jakimi się "zadawał" i jakie zazwyczaj są w teledyskach... choć wiadomo nie każdy styl do każdej dziewczyny (i teledysku) pasuje...

użytkownik usunięty
Bona_Dea

Czyli ? Opisz dokładnie ten typ, to pójde do sklepu:-D
Powiedział ,ze jest hetero...Moim zdanie z tym ,ze jest bi to ściema i tyle

użytkownik usunięty

Mhhhhh, cóż, może nam się uda??? Grupies nie będziemy bo to najczęściej darmowe prostytutki...Ale znowu ile dziewczyn może się pochwalić,ze spało z gwiazdą metalu????