Ville Valo

Ville Hermanni Valo

7,7
14 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ville Valo

Czy ktos pamieta

użytkownik usunięty

kiedy ostatnim razem byl jakis plakat HIM w gazecie ?
Ciagle tylko US5, Tokio Hotel. Znacie moze maile do redakcji czasopism ?
Mozna by bylo poprosic o jakis artukul lub plakat :)

Nie no ja tam sie ciesze,że nie ma nic o Him w takich pisemkach typu bravo czy popcorn. Naprawde nie chciałabym aby coś o nich tam pisali bo chyba nie są na poziomie Us5 czy th aby musieli sie promowac dzięki tym obciachowym gazetkom:/

użytkownik usunięty

masz racje ale sa jeszcze inne gazety. To zenujace ze zespolom ktore wydaly jedna marna plyte poswieca sie wiecej uwagi niz takim ktore sa naprawde dobre

hehe no dokładnie ale spokojnie wydaje mi się,że jak Him wyda na światło dzienne nowa płyte to w końcu gazety,tv i radio przypomną sobie o nich...tzn mam nadzieje:P

użytkownik usunięty

slyszalam ze ich nowa plyta bedzie we wrzesniu ale nie jestem pewna :P:P
swoja droga fajnie by bylo gdyby przyjechali do Polski :D xD

Kto wie może przyjadą...w końcu tak dawno nie byli w Polsce,że może już czas odwiedzic fanów:p

użytkownik usunięty

a kiedy ostatnim razem byli w polsce ?

http://www.himnet.int.pl/w_polsce/w_polsce.html proszę tu masz wiadomosci o wizytach HIM w Polsce;]

użytkownik usunięty

Dzieki :)

użytkownik usunięty

Wlasnie znalazlam wiadomosc ze ich nowa plyta ukaze sie 4 wrzesnia tego roku :D
Miejmy nadzieje ze przyjada do polski promowac nowy krazek Venus Doom

a pisali rok temu nawet na okladce ville byl wszystkie glopie dziewuchy z mojej naszczenscie bylej juz budy jak widzialy u mnie te gazete pytaly sie co to za truposzczak?wampir? hehe kretynow niesieja sami sie rodza hehe albo kretynka jedna z mej klasy mowila kupilabym brawo ale musieli dovzepic ten glopi zespol i te plyte Nirvany (dobra moze troche zboczylam z Him na Nirvane ale w sumie dla dresow to bez roznicy)pozdrawiam wszystkich fanow him

teraz powinno ich być dużo bo HIM wydał dzisiaj nową płyte :P

ja bym chciała żeby był villego plakat, ale chamstwo takie że nie dają. Choć teraz można by do gazet napisać z prośbą o plakat bo HIM staję się coraz b. popularny dzięki Wings Of A Butterfly i Join Me. Niech tez dadzą artykuł ja będę b. wdzięczna :D