1. nie potrzebuje (nie wierzę)
2. nie weimy na pewno czy nie ma
3. gdzieś mówił, że jest bi, może spodobał mus się jakiś facet? (możliwe, ale mało prawdopodobne)
Ostatnio czytałam w necie plotkę dotyczącą Ville. Zgodnie z nią Pan Valo spotyka się z modelką Angelą Steelman.
a ja czytałam, że w tamtym roku spotykał sie z Megan Fox, ale to pewnie była tylko głupia plota.
a jeśli on sie spotyka z tą modelką to mu sie wyraźnie takie kobiety podobają, bo Jonna też była modelką.
Ehhh co on od tych modelek chce? ;/
Kiedyś się zastanawiałam czy nie iść na modelkę bo jak patrzyłam w internecie na stronach agencji to bym się nadawała jeśli chodzi o wagę, wzrost itp. Może po ukończeniu technikum? Hmmm...
Jedno jest pewne: Ville nie gustuje w blondynkach ani w "landrynkach", "blacharach" itp. (Dzięki Bogu...uffff)
mądry chłop z niego xD
ale te modelki też są nie teges, powinien sie spotykać z normalnymi dziewczynami takimi jak my, haha xD
Więc tak , po:
1. Każdy kogoś do dzielenia życia/łóżka/wanny potrzebuje, a pan Veeh nie jest wyjątkiem.
2. Nie udało by mu się ukryć,że z kimkolwiek się spotyka, jest zbyt sławny a zresztą teraz siedzi w LA, a w Ameryce jest pełno paparazzi, którzy śledzą nawet dalekich znajomych przyjaciół gwiazd.
3. Moim zdaniem nie chodzi mu o kolor włosów tylko o osobowość(pomijam tlenione laski) bo brunetki też są puste.On mówi po prostu,ze nie podobają mu się typowe barbie po solarce i z białymi włosami a pod czaszką pusto.
4. O Megan Fox i tej drugiej to moim zdaniem plotki, bo mądrością to one jakoś nie grzeszą i chyba musiałby na głowę upaść i być na maxa zdesperowany,zeby z nimi się spotykać.
5. Jonna ( BŁAGAM NIE JOANNA!) jest nie tylko modelką, ale też np. prezenterką telewizyjną i w zwłaszcza w porównaniu z wieloma gwiazdami ma nieco oleju w głowie. A bicie? Cóż tak w istocie to nie wiemy czy naprawdę takie sytuacje miały miejsce. To jedno. A drugie to VV mówił,ze ona uszkodziła mu słuch i podbiła mu oko gdy oświadczył jej,ze odchodzi. Nie wiemy co naprawdę jej powiedział, zresztą , która by się nie wkurzyła jakby facet od niej odszedł. A ataki zazdrości??? Hahahaha a która by nie była zazdrosna????
6. Jeśli jednak związek z nią nie był prosty, ponieważ kobieta ma zaburzenia hormonalne bądź problemy emocjonalne to się nie dziwię,że jest sam. A jeśli nie to po prostu nie wie czego chce albo na razie nie ma ochoty na stały związek.
Hehe też podobnie jak Cartoon myślę, że to plotka z tą całą Steelman, tak samo jak z Megan Fox. Czego to jeszcze na tych durnych portalach nie wymyślą :P.....
A ja też myślę jak Cartoon i VillemaniaxD . Ville nas nie zdradzi dziewczyny :D kiedyś będziemy go mieć na spółę :D!
nie lubie sie dzielić xD
nie no, ale na serio, powinnien znaleść sobie kogoś fajnego, żeby był szczęsliwy i robił dobre płyty ;D
Powiem Wam coś (ok napiszę) , ale uprzedzam NIE JESTEM EMO
NAJLEPSZE KAWAŁKI MOIM SKROMNYM ZDANIEM HIM ROBIŁ NA POCZĄTKU ROBIŁ TERAZ ZA BARDZO MI TO KOMERCHĄ PACHNIE
Wczęsniej była smierć, miłość krew
teraz miłość...
kiedyś wpadałam na pudla ale po przeczytaniu o tym,że jakoby Leonardo DiCaprio żeni się z Polką i osiedla szaleńczo zakochany w polskiej kulturze darowałam sobie(może dlatego ,ze Leo ani widu ani słychu w Poland:-P)
też uważam, że najlepsze piosenki były na początku ich kariery, dark light to była porażka oprócz może jakiś 4 piosenek, venus doom, fajne, ale nadal nie to, boję się tej nowej płyty...
Zgadzam się z kolezanką Ikalintu w pełni...
Tęsknię za dawnym HIMem, który wrócić pewnie już nie wróci
Ja też troszkę się boję tej nowej płyty bo ten ich nowy producent to współpracował z Kate Perry:P, ale mama nadzieje że nie będzie miał zbyt wielkiego wpływu na to co stworzą chłopaki xD
i produkował płyte takiej dziewczyny co gra w hanie montanie O.o
czy płyta jest dobra okaże sie w lutym, może w styczniu jakiś singiel będzie...
Jak patrze co robi ostatnio VV to się zastanawiam czy się ostatecznie na np. The 69 eyes nie przerzucić...zbty dużo komercji to niezdrowo...a kiedyś tak fajnie grali....
;/ Nie ma to jak "wierni" fani.
Ja szczerze mówiąc to się nie zastanawiałam nad tym czy kiedyś lepiej grali. Fakt zmienili się bo dorośli ale mi się podoba każda płyta tak samo. I nie uważam, że gdy Ville był w związku miał gorsze piosenki. Były inne ale nie gorsze.
ogólnie to jeśli chodzi o "złą" płytę, czyli dark light to ona siłą rzeczy musiała być komerchą, bo miała za zadanie wypromować ich w USA...
tak po za tym, nie trzeba być "wiernym" fanem, żeby ślepo wierzyć, że wszystkie piosenki są cudowne, zdarzają sie lepsze i gorsze, w końcu HIM są tylko ludźmi, a są różne gusta.
Jestem człowiekiem a nie jakimś robotem stworzonym do ślepego i bezwarunkowego wielbienia każdej sekundy każdej piosenki...To,że jestem fanką nie znaczy,że musi mi się podobać wszystko co robi HIM( dziękuję Ikalintu za zrozumienie i wsparcie) ...Jestem wolnym człowiekiem więc mam prawo wyrazić swoje zdanie, mieć odrębny gust...
Czy "Dark Light" musiała być komerchą? Cóż jeśli im tak bardzo zależy na promowaniu się wśród amerykańskich dzieciaków na pewno...jednak zwykle Europa i USA zachwycają się zgoła odmiennymi rzeczami, dlatego teraz ja zauważyła HIM stracił jakąś tam liczbę starych fanów za to pewnie zyska innych...
Czy są dojrzalsi? W jakims sensie być może, ale mnie nie chodzi o muzyke, raczej o życie prywatne...Z wypowiedzi VV czy innych członków zespołu mozna wywnioskować,ze inaczej, poważniej podchodzą do życia...Dla mnie jednak ich myzka z lat wcześniejszych wclae nie była niedojrzała!
Nie miałam na mysli,ze "Dark Light" było nie wypałem czy coś w tym stylu, po prostu brak mi dawnego wizerunku grupy, bo za to ich pokochałam...
Uważam że Dark Light wcale nie było komercyjne, już bardziej Deep Shadows, samemu zespołowi ta płyta się nie podobała!!!!! I teraz parę słów do Cartoon ja uważam że oni nadal grają piosenki o krwi, śmierci i miłości a nie tylko o samej miłości!!! Wiadomo że wizerunek po tylu latach musiała się trochę zmienić. VV nie może cały czas chodzić w makijażu bo nawet sam powiedział że makijaż to gówno!! xD a muzyka jest tak samo rockow i czadowaxD!! i nie mówić mi tu że się przerzucacie na jakieś the 69 eyes:P
O merry. merry nie rozumiesz nic o co mi chodzi...
po pierwsze Ville raczej nie wie czego chce od życia najpierw latami maluję się bardzo mocno potem twierdzi,że to gówno...ale on tak często podaje sprzecznie informacje...np. raz twierdzi,ze jest potem,ze hetero...myślę,że on chce ochronić swoją osobę, to jaki jest, przed fanami, dziennikarzami...
Marry ja pamiętam piosenki, prawdziwe love metalowe kawałki, kiedy Ciebie jeszcze na świecie nie było...
Ja znam właściwie ich karierę od początku...
Poza tym znam wiele zespołów metalowych i mam porównanie ... nie musisz mnie uczyć co jest komercją co nie..zresztą dla każdego pachnie to inaczej...
Jakieś the 69 eyes...to jeden z kultowych naprawdę metalowych zespołów...ale za młoda na taką młoda...nie chcę, byś mnie źle zrozumiała, ale nie sądzę,żebyś zrozumiała przekaz, przynajmniej w większości
VV kocham go i jego muzykę , ale nie jest to szczyt mrocznośći i ambicji...ale to też w nich kocham...skupiać się tylko na pewnych elementach np. miłości
Rozumiem,że wizerunek naturalnie zawsze się zmienia...ale wspomnianie The 69 eyes gra długo dłużej niż HIMa, wciąż panowie są baaaaaaaaaaaardzo mroczni...RAH!
dokładnie cartoon!
the 69 eyes może nie są tak popularni jak HIM, ale na sukces długo pracowali i sie opłaciło, bo mają naprawde dobrą muzykę.
a tak poza tym dobrze jest słuchać innych zespołów nie tylko HIM, bo ma się wtedy jakiś punkt odniesienia.
No nie wiem czy The 69 eyes się opłaciło bo w sumie to kariery zaś takiej nie zrobili, chyba tylko w kręgu ludzi co słuchają HIM. Można powiedzieć że VV wypromowal ich.
taaaaaaaaaaa, zwłaszcza,że chłopaki z the 69 eyes grają dłuzej
mają zupełnieinny styl muzyki niż HIM
Metalowcom nie zależy z reguły na rogłośie w pop świecie
przecie ja się nie czepiam,ze chcą rozgłosu...
zreszta po dłuzej rozmowie z kimś już się nawet nie czepiam daty wydania płyty
Po pierwsze dziś "gwiazdy" to pojęcie subiektywne, ponieważ jest aktualnie tyle subkultru,a każda ma właściwie zuepłnie inny :system wartości",że trzeba o danej osobie rozmawiać w kontekscie tego co robi...Poza tym gdzieś tutaj pisałam,że po rozmowie z kimś zmieniłam o tej sytuacji zdanie