Ville Valo

Ville Hermanni Valo

7,7
14 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ville Valo

Hey!
Mam pytania co do nowej okładki płyty.
Zauważyłam na niej literki czy cosik takiego . Co to jest? Co oznaczają?
Dlaczego wąż i inne rzeczy się tam znalazły?
Może ktoś wie ?
Czekam na odpowiedź.

użytkownik usunięty
_Alex_

Później może poszukam trochę więcej, jak na razie znalazłam ten alfabet http://himdenmarkstreetteam.files.wordpress.com/2013/02/alphabet_malachim.jpg?w= 640

Co do Tears on tape... W teledysku też użyte są te znaczki. Dla mnie wygląda to tandetnie, nie dość, że HIM zaczęli podchodzić pod pop to jeszcze jakaś zabawa w znaczki i ciągłe kombinowanie ze stroną internetową. Był czas, że trzeba było rozgryźć jakiś kod dopiero wtedy strona "otwierała" się a i tak wraz nic ciekawego na niej nie było. Btw, Ville też ostatnio nadziarał sobie podobno jakichś satanistycznych znaczków.

użytkownik usunięty

Z wikipedii, w wolnym tłumaczeniu:

[...] kod w języku "Malachim" który rozszyfrowany mówi "Tears on tape, I will follow into your heart sketching rain from afar. Tears on tape, she surrenders needle in arm while we dance into the storm." czyli po prostu fragment piosenki :)

Dzięki z odpowiedź. Co do tego pomysłu nic oryginalnego nie wymyślili to fakt. Hm może to wypalenie zawodowe ?
Być może jest tak że mamy swoje już ulubione piosenki i nie możemy pogodzić się z tym co teraz robią. Ja bardziej pokochałam zespół jak zaczynali. Do dzisiejszego dnia tylko słucham tamtych utworów. Tylko z czystej ciekawości obserwuje co nowego wyczyniają.