Hey!
Mam pytania co do nowej okładki płyty.
Zauważyłam na niej literki czy cosik takiego . Co to jest? Co oznaczają?
Dlaczego wąż i inne rzeczy się tam znalazły?
Może ktoś wie ?
Czekam na odpowiedź.
Później może poszukam trochę więcej, jak na razie znalazłam ten alfabet http://himdenmarkstreetteam.files.wordpress.com/2013/02/alphabet_malachim.jpg?w= 640
Co do Tears on tape... W teledysku też użyte są te znaczki. Dla mnie wygląda to tandetnie, nie dość, że HIM zaczęli podchodzić pod pop to jeszcze jakaś zabawa w znaczki i ciągłe kombinowanie ze stroną internetową. Był czas, że trzeba było rozgryźć jakiś kod dopiero wtedy strona "otwierała" się a i tak wraz nic ciekawego na niej nie było. Btw, Ville też ostatnio nadziarał sobie podobno jakichś satanistycznych znaczków.
Z wikipedii, w wolnym tłumaczeniu:
[...] kod w języku "Malachim" który rozszyfrowany mówi "Tears on tape, I will follow into your heart sketching rain from afar. Tears on tape, she surrenders needle in arm while we dance into the storm." czyli po prostu fragment piosenki :)
Dzięki z odpowiedź. Co do tego pomysłu nic oryginalnego nie wymyślili to fakt. Hm może to wypalenie zawodowe ?
Być może jest tak że mamy swoje już ulubione piosenki i nie możemy pogodzić się z tym co teraz robią. Ja bardziej pokochałam zespół jak zaczynali. Do dzisiejszego dnia tylko słucham tamtych utworów. Tylko z czystej ciekawości obserwuje co nowego wyczyniają.