Ville Valo

Ville Hermanni Valo

7,7
14 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ville Valo

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Bw_TNIVomH0

ThunderAnna

Widzę, że nie jestem sama z tym problemem, też poszukuję kogoś wśród znajomych kto by ze mną pojechał ale się na mnie wypieli (kochani przyjaciele)! Muszę na koncert pojechać bo już pewnie więcej nie będzie okazji!! Ale tak jak Ty w tej całej Warszawie to bym się totalnie pogubiła!!

tanja55

powróciłam :) skasowałam stare konto, gdzieś tak pół roku temu, ale założyłam nowe. Może niektórzy mnie pamiętają jako Ikalintu właśnie ;p no i jadę z blood, też kupiłam karnet.

ikalintu

A skąd dziewczyny jedziecie?

tanja55

Z "przyjaciółmi" tak już chyba jest. Najpierw się jest ich friend forever, a jak przyjdzie co do czego to ich nagle nigdzie nie ma... o.0 Albo tylko ja tak mam.
Witaj ikalintu! Pamiętam Cię :)
tanja55 ja chyba jadę z Poznania.

ThunderAnna

tak kupilam juz karnet 3 - dniowy:) Ikalintu jedzie technicznie rzecz biorac z wroclawia a ja z katowic, wiec spotkamy sie w pociagu do warszawy.

bloodecode

Jasna cholercia, to Wy prawie wszystkie z zachodu Polski jedziecie, tylko ja jedna ze wschodu się wyrwałam!!
Jak nie znajdę nikogo to jadę sama, która mnie poratuje jak zabłądzę w Warszawie :-)

tanja55

Haha ja też sama zabłądzę, a lepiej jak błądzić to z kimś, a nie samemu xD Ale wierzę, że ktoś np. z Poznania albo okolic pojedzie i już się w pociągu spotkamy i potem razem pójdziemy :P A tak w ogóle to jedzie ktoś tylko na HIMa i po nim wraca do domu? Czy każda na trzy dni?

ThunderAnna

Skrycie mam nadzieję że kogoś w końcu namówię i nie pojadę sama.
Ja planuje pojechać tylko na ten jeden dzień w którym ma być HIM a potem wracam, chyba nie uda mi się załatwić urlopu w pracy.
Jakoś reszta zespołów mnie nie kręci :-)

tanja55

Mnie tak samo więc też jadę tylko na jeden. Słucham HIMa od jakiś 13 lat i nie mogę tego przepuścić bo do Finlandii to ja nie polecę xD Ostatnio jak byli w Polsce to byłam za małą gówniarą żeby jechać wrrr :| Ale mamy jeszcze tyle czasu, że musi się ktoś znaleźć do towarzystwa :)
Ciekawe w jaki to dzień bo jak będę miała wtedy egzaminy to... to trudno xD Rok szkoły można powtarzać, na HIMa za długo czekałam xDxD

ThunderAnna

Ja dokładnie tak samo, też ich słucham od 13 lat i też byłam za mała żeby jechać jak byli u nas ostatnio, dlatego teraz nie można odpuścić!!!!!
Najwyżej jak nikt się do towarzystwa nie znajdzie, to my się jakoś odnajdziemy i będziemy we dwie piszczeć pod sceną (jak się dopchamy) :-)

tanja55

Ok! :D To kupimy sobie jeszcze na obie ręce pieszczochy z kolcami wtedy będzie się łatwiej dopchać xD Właśnie dopiero uświadamiam sobie, że mogę zobaczyć Villego, na którego zawsze gapiłam się tylko przez monitor... *.* wow! Nie ma bata żeby się nie dopchać, zabiję każdego kto mi przeszkodzi! xD

ThunderAnna

Zgadzam się w 100%
Będziemy musiały zaopatrzyć się w jakieś pampersy, bo jak zajmiemy dobrą miejscówkę dużo wcześniej to już nie ma wyjścia do toalety. Jak już wyjdziesz to nie wrócisz!!!! hehe

tanja55

Trzeba na kilka godzin przed nic nie pić xD

ThunderAnna

Dokładnie tak.
Teraz czekamy z niecierpliwością na nową płytkę "Tears on Tape" prawdopodobnie ma się ukazać w marcu!!

bloodecode

Hej, a powiedźcie mi jak macie karnet 3 dniowy to gdzie nocujecie? Bo zastanawiam się czy się nie wykosztować też na ten 3 dniowy, ale nie mam pojęcia gdzie potem się zatrzymać -.-'

ThunderAnna

Ja czekam na bilety jednodniowe i pewnie też będę musiała gdzieś nocować, ale jeszcze nie wiem gdzie.

elliv_

Ja myślałam o hotelu, tam niedaleko jest taki i pokój dwuosobowy nie wyszedłby tak kosmicznie drogo, ale szukam chętnej osoby bo pokoju z jakimś menelem nie chcę xD lolz Ale tak czy owak też czekam jeszcze na bilety jednodniowe i dopiero potem można cokolwiek poważnie planować.

ThunderAnna

ja będę rezerwować hotel dla mnie i dla kolezanki

elliv_

cześć elliv_ widzę że interesuje cię tylko jeden dzień festiwalu, a z kim jedziesz? Poszukuję kogoś kto jedzie tylko na jeden dzień a większość dziewczyn z filmwebu jedzie na 3 !!
pozdrawiam

tanja55

Hej
Z koleżanką, ale to jeszcze nie jest pewne, bo ona się ciągle zastanawia czy jechać.
Ale wiem, że będzie tam jedna osoba z tego forum, jeszcze się z nią dokładnie nie umawiałam, ale myślę, że to tylko kwestia czasu xD
tanja55 daj mi maila to się zgadamy :)

elliv_

Mój mail : tanja55@interia.pl
pozdrawiam

tanja55

w internecie jest już cała płyta :) słuchał już ktoś? ja jestem w trakcie i powiem, że jest dobrzee, o wiele lepiej niż poprzednio

ikalintu

my z ikalintu jedziemy na 5 dni praktycznie, trzeba się wyszaleć (if you know what I mean) :D ja słucham khihihi i powiem tak : jest progres od poprzedniej płyty

elliv_

W Eska Rock weekend z HIMem. Wywiad z V.V. konkursy, nagrody :)