Ostatnio wszędzie napotykam heartagramy nawet tam gdzie nigdy nie spodziewałabym się ich zobaczyć. Nie wiem może to głupio brzmi ale np:
w jednym z odcinków czarodziejek http://www.youtube.com/watch?v=kJvuzLZxk60
niedawno widziałam urywek tego serialu "zbuntowani" i właśnie tam typek miał koszulkę z heartagramem no i jakiś czas temu oglądałam koncert fall out boya a tam... laska w pierwszym rzędzie miała bluzkę z .... właśnie heartagramem xD
Też gdzieś ostatnio dostrzegliście ten znaczek? xD
Dla mnie najpiękniejszy jest ten, który ma Ville na brzuszku:-D
A tak to w co drugim horrorze mozna zobaczyć:-D
Serio ja jakoś tego nie zauważyłam...hm ale to chyba dobrze, u mnie ten zespół między ludźmi nie cieszy się popularnością a co dopiero symbol...
hmm... ostatnio jak byłam na obozie to pewien chłopak powiedział mi że słuchał kiedyś HIMa ^^ i w ogóle jakaś emo laska w autobusie pusciła "Join Me" Oo
Ja mam heartagram na szyi ^.^ Nigdy go nie zdejmuję a jak skończe 18-stkę to może sobie wytatułuje ;)
a ja bym chciała taki jak ma Ville na okładce Razorblade Romance, fajnie to wygląda ^^
No dokłądnie...te twarze mógł sobie darować...ale ja go będę kochać nawet jak się cały wytatułuje
Te twarze są "takie sobie" chociaż te oczy na plecech robią nawet fajne wrażenie xD najważniejsze żeby sobie nie robił tatułażu na własnej twarzy! Bo za ładny jest xD xD
To była zbrodnia przeciwko ludzkości, jego twarz jest piękna i chcemy ją oglądać w stanie naturalnym do końca życia:-D
nie no chyba głupi nie jest i sobie tego nie zrobi ^^
ale z tymi tatuażami mógłby przystopować trochę
Też myślę,że sobie nie zrobi, ponieważ ostatnio przeczytała gdzieś w necie jego dość niedawną wypowiedź, oto mniej więcej to: "czasami patrzę na swoje ciało i zastanawiam się jak będę wyglądał z tymi wszystkimi tatuażami i kolczykami za jakieś 20 lat(przecież będzie już po 50). Sądzę,że usunę sobie je kiedyś, ponieważ uważam,ze i tak ludzkie ciało jest najpiękniejsze, gdy jest naturalne". Ja wy wnioskowałam,ze zaczynają się u niego pojawiać myśli o przemijaniu, jest już po 30, jest sam, jest metalowcem, zdaje sobie sprawę,że czas jest nieubłagany, i choć robi karierę, to nie wszytko. Jak czytam z nim teraz wywiady odnoszę wrażenie jakby w jego słowach pobrzmiewała samotność, a nawet jakiś smutek, bo nie ma 20 lat i za jakiś czas co będzie z graniem, z rodziną, co z używkami...Może zaczyna żałować niektórych tatuaży? Słyszałam,ze najlepszą receptą na długo wieczność jest sporo młodszy partner/partnerka, a więc Ville jestem 15 lat młodsza...czekam!!!Ad. wyglądu, moim skromnym zdaniem jeszcze nigdy tak dobrze nie wyglądał...owszem zawsze był niesamowicie diabelnie przystojny, ale jest z tego rodzaju mężczyzn, którzy z wiekiem są coraz bardziej przystojni...I jak będzie miał 50 czy 50parę lat podejrzewam,że wciąż będzie pociągający:-P
też tak myślę,
wg. mnie on nawet ładniej wygląda teraz niż za czasów "Join Me". Wydaję mi się, że samotność mu służy, wystarczy popatrzeć na "Dark Light" i "Venus Doom". DL nagrywał jak był z Jonną i coś nie za bardzo im to wyszło (kilka piosenek było fajnych, ale ich stać było na więcej)a VD od razu lepiej. Chociaż w sumie chciałabym, żeby kogoś miał, ma w końcu już 33 lata. Dobrze by było gdyby był szczęśliwy.
Właśnie. "Nasz" to on raczej nie będzie xD Powinien mieć kogoś kto go naprawdę będzie kochał, przeciesz jego szczęście powinno być naszym szczęściem nie? xD
Annemary zdadzam się z Tobą w 100000000000000000000%....mimo,ze póki my żyjemy i póki on żyje wszystko jest możliwe, aczkolwiek szanse są doprawdy znikome... Ville potrzebuje kobiety, która pokocha go szerze, nie za jego sławę, nie za pieniądze(których ma , to fakt, jak lodu), nie za głos, ale za to,że jest...kto będzie o niego dbał i się będziemy nim opiekował...Myślę,że nawet lepiej gdyby jego kobieta (tudziez mężczyzna, bo Ville jest biseksualny)była/był spoza brańży, a dokładnie gdyby to była ososba nie słanwa,że się tak wyrażę, zwykły obywatel, i oczywiscie majacy do tego(czyli sławy, jego mzuyki itp.) spory dystans...Wiem,ze go raczej nie spotkam, ale będę szczęśliwa, jesli on znajdzie szczęście...
Chiciaż, Jessica Biel zanim jeszcze stała się sławna, zanim grałą w filmach, szalała za Justinem Timberlakem, zbierała wycinki o nim, znała na pamięć jego muzykę, udzielałą się na stronach i forach dla fanów, a potem zaręczyła się ze swoim idlem takze póki krew krązy w żyłacj jest nadzieja
Z tego co czytałam o jego związku z tą Joanną czy jak jej tam...Wiesz, jesli miłość jest prawdziwa t nie przeszkadza w spełnianiu swoich celów, inaczej nie jest prawdziwa...Myślę,że jeśli on kogoś naprawdę pokocha, szczerze całą duszą i sercem, tak jak nawet sam nie podejrzewa,ze mógłby kogos kochać, i ta druga osoba będzie czuła to samo-wtedy usłyszymy majpiękniejsze piosenki Villego...Jesli taka osoba zjawi się w jego życiu, i oboje nie przegapią tego....
Zresztą jako biseksualny metalowiec ma marne szanse ułożyć sobie ustabilizowane, szczęśliwe życie, ale mimo wszystko :Ville powodzenia z kimkolwiek będziesz
właśnie gdzieś czytałam że jest biseksualny, ale chyba powiedział kiedyś w jakimś wywiadzie, że jeszcze żaden mężczyzna mu się nie podobał, ciekawe jakby fani zareagowali jakby zaczął spotykać się z jakimś facetem? ja tam w sumie bym się nie przejęła, na pewno ten ktoś byłby lepszy od tej Jonny -,- tylko szkoda by było gdyby nie miał dzieci, takie dobre geny by się zmarnowały ^^
Tak powiedział,że nie miał kontaktów z mężczyznami...a czy jest bi, czy to tylko prowokacja to tylko on wie...co najmniej połowa z tego co o sobie mówi to kłamstwo na użytek prasy, fanów, publiki...Akurat może ja nie powinnam zwracac na to uwagi, po prostu nie powinnam, ale metalowiec gej albo w związku z facetem? chyba musze się przyzywczaić..nie żeby mi przeszkadzało, nie, nie, u Villego to by mi chyba nawet nie przeszkadzało,ze jest seryjnym mordercą, ale on wydaje mi się,ze...nieważne...om MUSI MIEC DZIECI, najlepiej ze ,mną:-D
z nim dzieci na pewno byłyby ładne *__*
on był słodki jak był dzieckiem taki pulchny puci-puci dzieciak ^^
dokłądnie przeprzesłodki, kiedyś wsadziłam swoje i jego zdjęcie do specjanego programu i wyszło,ze mielibyśmy prześliczną córeczkę i uroczego chłopca....ech marzenia
http://www.youtube.com/watch?v=hJnKQCXfpCU
tu znalazłam czapke z nazwą Bam heheh 0;49 s,szok i to w takej piosence