Tak myślę czy istnieje inne działające, to znaczy aktualne forum HIM? Pytanie dlatego ,że dłuższą chwilę zajęło mi domyślenie się ,że coś o panu Valo jest na filmweb. Nadal jestem trochę zdziwiona ale bardzo się cieszę że polscy fani zupełnie nie wymarli:)
Ja na to forum trafiłam przez przypadek xD Bo w życiu bym się nie domyśliła, że tu można xD No i nie żałuję!!! :)
A chodzi Ci o polskie fora????
Ja bez wyszukiwarki google bym na to nie wpadła:)))
Tak, tak, najlepiej polskie, mój angielski jest nadal ułomny, ale pracuję nad tym. :] więc też w tym dialekcie:)
z tego co wiem to nie ma chyba żadnych ciekawych, ja się przynajmniej nie spotkałam. Na Filmwebie najlepsze forum xD
I jak tu się spodziewać HIM w Polsce. ...może jestem natrętna ale forum w UE szczególnie ES? Może istnieje? Z góry dzięki za cierpliwość, jeśli łaska. mój inet jest do d*** nie mogę nic znaleźć.
Hej :) Jako,że w necie nie znalazłam porządnego forum HIMa sama założyłam nowe. Potrzebna jest mi wasza pomoc. Forum jest nowiutkie,mało w nim wątków i postów,ale mam nadzieje,że je odwiedzicie i zaczniecie pisać :) Zapraszam Was chętnie na http://www.heartagrampoland.fora.pl/. Zbierzmy się w kupe i działajmy! Niech polscy fani nie będą gorsi od innych!
Hello
Próbuję zarejestrować się na twoim forum, wypełniając pola z 'gwiazdką'. Wyrzuca mnie i karze wpisywać litery z pola ponownie. Nie wiem o co chodzi. Może powód jest banalny, ale brakuje mi pomysłów.Proszę więc o wyjaśnienie, gdyż nie mam bladego pojęcia co jest grane...:(
Tak. Zwróć uwagę na duże litery. Najlepiej wypełnij wszystko i koniecznie pola z gwiazdką. Jeśli będziesz miała jeszcze jakieś problemy to napisz do mnie na prv :) Postaram się w jakiś sposób Ci pomóc.
Jest pomysł by pomóc promocji Screamworks u nas,by sprzedała się w 7/8 tys. egzemplarzy. Tylko wtedy firmy organizujące koncerty mogą sprowadzić zespół. Jeśli chcecie wypowiedzieć się na ten temat,wziąć udział w tym przedsięwzięciu i pomóc w organizacji piszcie tutaj http://www.heartagrampoland.fora.pl/na-ogol,2/forumowa-akcja-pokazmy-sie-himowi, 230-60.html#4043. Najpierw należy się zarejestrować.