Ville Valo

Ville Hermanni Valo

7,7
14 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ville Valo

Według mnie jak stary dziadek :D i dlatego go nazywam pan Valo xDDD

merry2000

Powinien nosić długie włosy!!!!Zawsze tak było i nie wiem co Mu odbiło, żeby to zmieniać.
Z Nim, w ogóle, coś niedobrego się dzieje!

elliv_

Dziadzio się chyba starzeje xD

villemaniaxD

Ludzie w wieku 33 lat nie starzeją się jeszcze! W ogóle faceci w tym wieku, według mnie, wyglądają najlepiej a On nie potrafi wykorzystać tego okresu, tylko robi z siebie jakieś ufo! Dla mnie to On wygląda, trochę jak ten tata Muminka! xD

elliv_

A mi co raz bardziej Karieg Valo przypomina :D. Na prawdę się do ojca robi podobny xD

villemaniaxD

:D Boooże! Tylko nie to :D Teraz to się trzeba modlić, żeby się na Ibisza nie wystylizował ;D Bo kryzys wieku średniego tuż, tuż...;D

elliv_

Hahahaha, już se Villego z zaaplikowanym botoksem wyobrażam xD. No nigdy nic nie wiadomo... może z Ameryki odmieniony wrócić xD

villemaniaxD

No taaak!!! Bo to tak jest, od włosów się zaczyna a na botoksie kończy!!!xDDD

elliv_

hahahahaha wierzę ci na słowo xD...

villemaniaxD

Może to miłość ?
Miłość robi z ludźmi różne dziwne rzeczy, nie ? xD

Hilarious2

Bardzo możliwe. Jak był z Jonną też włosy obciął, co prawda nie tak krótko ale obciął.

elliv_

http://i48.tinypic.com/2ngdb94.jpg
Chodzi Wam o tą fryzurkę?

użytkownik usunięty
MariaWu

nie, ta jeszcze ujdzie, gdzieś był podany link i ma te włosy całkiem krótkie

No własnie jak wchodze na ten link, to tych zdjęć tam nie ma. Tak jakby były usunięte czy cuś... Ma ktoś może inną stronkę z tymi fotkami?

MariaWu

Nie ma już tych zdjęć. Ale przejrzyj komentarze, tam powinno być jakieś zdjęcie z tymi włosami, albo wejdź na Heartagram, tam znajdziesz sporo zdjęć z koncertów.

elliv_

No nie znalazłam tych fotek. Szkoda :(

MariaWu

http://community.livejournal.com/valo_daily
tu masz link do Valo daily, jest tu dużo zdjęć z nową fryzurą :)

villemaniaxD

Ciężko znalezdz cos, kiedy nie wie sie czego sie szuka hahaha xD
Dziekuje za link!! :)

A co o jego włoskach myślę? No cóż wyglada wg mnie fantastycznie! W każdych włosach ekstra wyglada (byle nie łyso!). I w długich i półdługich i krótkich i króciutkich :D
Wyglada całkiem inaczej, ale nadal super. Po prostu jesteśmy przyzwyczajeni do Villego w dłuższych włoskach :)

MariaWu

Nie ma za co :). Ta stronka jest fajna bo zawsze są na niej jakieś nowinki i nie trzeba całego neta przekopywać żeby coś znaleźć xD

elliv_

jest boski właśnie z krótkimi włosami wygląda dokładnie jak prawdziwy mężczyzna - szkoda że niestety nie jest mój

ateate

:) W tej chwili, prawdopodobnie Ville jest "niczyj"xD, więc ateate, masz szansę xD
Co do fryzury... Jak przez 10 lat, ma się, (że tak powiem), "do czynienia" z Villem z długimi włosami to potem jest się trudno przyzwyczaić do wersji Ville krótkie włosy;) jak dla mnie, zbyt drastyczna zmiana wizerunku :)

elliv_

z długimi wyglądał jakoś tak bardzo słodko :) i nosił je przez wiele lat
a teraz jakoś szybko się postarzał ale rockendrolowe życie takie już jest wóda fajki i różne takie jak dla astmatyka to nie jest najlepsze połączenie ...ale to kwestia gustu -dobrze że głos mu się jeszcze nie sypie
mam szansę? coś mi się zdaje że On nie przepada za Polkami :) jedna taka co nieco "pomogła"
Pozdrawiam

użytkownik usunięty
ateate

właśnie z głosem u niego coraz gorzej i przeżyłabym tą fryzurę, gdyby głos pozostał ten sam, teraz zostaje tylko włączyć stare dobre GLSvol666, RR i DSABH albo demówki ;)

w kwietniowym numerze TERAZ ROCK (Ville na okładce) Ville twierdzi w wyjątkowo szczerym ??? wywiadzie (przeprowadzonym w styczniu 2010) że przestał pić - mówi że zmądrzał po kolejnym pobycie w szpitalu - pewnie dlatego źle (czytaj staro) wygląda - może Jego głos też wróci do normy z lat 90-tych
no i na dodatek wyjawia że się zakochał
Polecam lekturę nie tylko tego wywiadu

ateate

Teraz Rock mamy :)
Jak tylko ikalintu dała cynk, że Ville jest w polskich kioskach, to od razu, wszystkie "pociekłyśmy" do sklepów ;D

elliv_

no cóż ja kupiłam dzisiaj i to zupełnie przez przypadek ;)

merry2000

http://www.youtube.com/watch?v=ByfJCAcW9_w&feature=PlayList&p=D90D1AFD7275CA3A&p laynext_from=PL&playnext=1&index=46

a widzałyście fiilmki z ostatnich koncertów ? ten jest z 30 marca.
Jaki on jest na tym filmiku szczęśliwy (zwłaszcza na początku), to az ja sie poczułam szczęśliwa xD
I z jego głosem wszystko w porządku :)

Hilarious2

Pewnie to zasługa jego drugiej połówki. Ah szcześciara :)
Marzy mi się, żeby być na ich koncercie. Pod samą sceną :D

Hilarious2

Zakochany???????? ;)))) Cieszę się, że z Jego głosem OK, nawet bardzo się cieszę, ale szczęśliwa będę dopiero wtedy, gdy Mu włosy urosną xD

elliv_

Ja chce wiedzieć jak wygląda ta jego szmula xD nie moge wytrzymać xD

Hilarious2

szmula? ze co? :D
W sensie jego kobieta? :>

MariaWu

Tak, kobieta. Przepraszam za takie wyrażenie xD

Hilarious2

A jeżeli to facet????????:))))) To co???????:))) Nie bierzecie tego pod uwagę??????? :)))))))

elliv_

Elliv no daj spokój ^^ Nie nie o to go nie podejrzewam :P Chociaż nie mam nic przeciwko jeśli chodzi o tego typu związki :D

Tez jestem ciekawa jak ta... szmula wygląda! Kurcze no czujecie mieć tego faceta DLA SIEBIE?! Aaaaa!! :D

MariaWu

A ja jednak mam przeczucie, że to facet.:)))) Na serio. :)))

elliv_

Może dlatego nie chce zdradzić nazwiska tej/tego szczęściary/szczęściarza hahaha :D

MariaWu

Witam forumowiczów! Jestem nowa:) Macie tu link z informacjami o tej pannie:)
http://www.liveinternet.ru/community/_him_/post119940969/

Dark44

Dorzucam Wam inną fotkę:)
http://himtour.buzznet.com/cat/?id=566461&p=1

użytkownik usunięty
Dark44

hm dzięki za link, więc ona jest amerykanką która pojechała do finlandii? nie za ładna...

Blondi, jak ja :P xD
Może tylko tak niekorzystnie wyszła na tym zdjęciu, może jest ładna.
Mam nadzieje że to naprawdę jego dziewczyna, bo juz wcześniej miałyśmy z dziewczynami obawy że może Ville ma faceta xD

użytkownik usunięty
Hilarious2

jakby nawet miał, to by mi to nie przeszkadzało ;p ważne, żeby był szczęśliwy i robił dobrą muzykę

No mi też nie, ale fajnie by było jakby miał żone i urodziły by się takie małe Villątka xD xP

Hilarious2

Eee no laska średnia. Przynajmniej na tym zdjęciu :D Ale wygląd nie jest najważniejszy. Wazne zeby nie byla zryta, i zeby nie Ville się przez nią jakoś nie zmienił. Kobite często mają duży wpływ na facetów... Na ich zachowanie itp...

MariaWu

sorry za literówki :)

MariaWu

Hehehe:)))) wiecie ja wolała bym, żeby miał dziewczynę niż chłopaka :))xD

użytkownik usunięty
merry2000

MariaWu, dobrze powiedziane ;D miejmy nadzieję, że babka jest w porządku

Dark44, dzięki za link :)
A jednak kobieta!!!xDDDD Jeżeli to w ogóle jest ona:))))bo w 100% pewności nie ma :)))))))
Najlepiej byłoby, gdyby wreszcie, sam zainteresowany;)wypowiedział się, na ten temat. Chociaż z Jego strony, na całą prawdę też nie ma co liczyć xD

elliv_

Ja widziałam zdjęcie na którym oni są razem,ale nie mogę tego znaleźć...

villemaniaxD

villemaniaxD znajdź to zdjęcie. Ja przekopałam cały internet i nic nie znalazłam.
Przeczytałam, przed chwilą, że On z tą dziewczyną nawet nie rozmawiał. Widział ją tylko kilka razy.
Wiecie co??? On jest mistrzem ściemniania!!!! że On jeszcze, nie dostał Nobla w tej dziedzinie, to się dziwie!!!!;)

elliv_

Muszę was rozczarować ale to raczej nie jego dziewczyna ;p (też mi
rozczarowanie nie? xD) Nie wiem gdzie znalazłyście, że ma na imię Carrie ja
wszędzie znalazłam Krisse Salminen i jest to fińska prezenterka telewizyjna
i artystka komediowa. Gdyby to była dziewczyna Vill'ego już by było wiadomo
przecież nie można ukryć dziewczyny! xD Paparazzi by nie popuścili więc
było by więcej fotek a nie może dwie na krzyż ;)
PS Poza tym na jakimś zagranicznym forum jedna laska napisała że "Ville nie
lubi blondynek" xD hah ja nie jestem zwłaszcza że przefarbowałam z nudów
włosy na fioletowo xD

Bona_Dea

http://pics.livejournal.com/malyshka_lu/pic/0001xqxq/s320x240
http://pics.livejournal.com/mamucium/pic/005tfcs8

O to zdjęcia Krisse z Ville. Moim zdaniem razem raczej nie są wystarczy trochę poczytać na zagranicznych stronkach. Krisse po prostu przeprowadzała z nim wywiad. Najprawdopodobniej to tylko przyjaciółka czy coś w tym stylu. Lecz stu procentowej pewności nie ma. Ale nawet fajna z niej babka. Ma niezłe poczucie humoru i dystans do siebie chodź na taką może nie wygląda. Więc nawet jeśli jest jego wybranką, no to ok:)