Ville Valo

Ville Hermanni Valo

7,7
14 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ville Valo

Ja uwielbiam "Dark secret love" i "I've crossed oceanes of wine to find you"...

villemaniaxD

http://www.filmweb.pl/topic/1060653/Najlepsza+p%C5%82yta+lub+piosenka+zespo%C5%8 2u+HIM.html

użytkownik usunięty
_Alex_

Dla mnie jest ulubiona ta , której aktualnie słucham. Tyle. Dziękuję za uwagę:-D.

moja ulubiona piosenka to for you uwielbiam ją :D mam 9 i słucham HIMa :D uwielbiam Him :) to najlepsjejszy :D zespół :D pozdrowionka dla wszystkich zwłaszcza dla moich czarownic :D

merry2000

oooo witaj merry 2000:) widziałam że narobiłaś niezłego szumu na tym forum ;D, ja tez wielbie For You, zresztą wszystkie piosenki są świetne :D.Na prawde masz 9 lat???? 8D

villemaniaxD

Tak mam 9 lat a zaczęłam słuchać jak miałam 8 lat :D to po prostu wspaniały zespół :) a ty jak długo słuchasz HIMa ?

merry2000

ja do ciebie jestem mega stara:D zaczęłam słuchać jak miałam 12 lat i juz prawie 10 lat mam bzika na punkcie tego zespołu ;D

villemaniaxD

To ile masz lat 22 ?? ja też mam bzika na punkcie HIMa i Ville Valo :D

merry2000

Jeszcze nie, na razie 21, dopiero w lutym mam urodziny:)a wiesz że w lutym będzie nowa płyta HIM?? Prawie po moich urodzinach, hehe :)

villemaniaxD

Hehe, wiem i już się nie mogę doczekać. Chciała bym już jakąś piosenkę usłyszeć ale wiem że na pewno będą odjazdowe :D

merry2000

Odjazdowe jak zawsze :D. Którą płytę lubisz najbardziej?

villemaniaxD

Moja ulubiona płyta hmm. Venus Doom i love metal :D a Twoja ulubiona płyta to?

merry2000

hahaha widzę że mamy podobny gust :) ja tez najbardziej lubię Venus Doom i Love Metal, świetne są, a Ty spać nie idziesz??;D

villemaniaxD

Nie nie dziś mogę sobie pozwolić. Mam później do szkoły :D i się z tego niezmiernie ciesze :D a Ty gdzieś chodzisz do szkoły ?? :D

merry2000

Tak, a dokładnie to na studiach jestem ale mam jeszcze wakacje bo od października nam się semestr zaczyna:). Napiszę do Ciebie na gg bo widzialam że podalaś to sobie popiszemy

villemaniaxD

Zgadzam się z Cartoon ;) ulubiona piosenka to ta która aktualnie słucham xD ale te najlepsze to Rendezvous with Anus, For You, Beautiful, Resurrection, Buried Alive by Love, Bleed Well, Poison Girl...
Boże wszystkie ;) !!!

bloodecode

Właśnie, oni chyba nie mają złej piosenki... :)

użytkownik usunięty
villemaniaxD

Ja tam nie mam takiej ich piosenki co bym ją mnie lubiła, także nie będę tu pisać wszystkich, ale w tej chwili słucham "I've crossed the ocean of wine to find you":-P
marry2000 przestałam się boczyć na ludzi, teraz tylko na VV, hhehe, i nie przestane:-D
Cieszę się,ze nie jestem sama, która ich słucha.
Ach jakoś tak mnie na wyznania naszło.

użytkownik usunięty

zgadzam sie z Blood Rendezvous with Anus jest świetne xD
wiadomo lubię wszytkie, ale teraz sczególnie Stigmata Diaboli, Beyond Redemption i Cyanide Sun *___*

Ja teraz na okrągło mogę Poison Heart słuchać, ma w sobie coś niesamowitego zwłaszcza w wykonaniu Villego i spółki bo oryginał The Rmones jakoś mnie nie urzekł ;P

villemaniaxD

O dobrze że przypomniałaś mi o tej piosence posłucham sobie jej teraz 8D :D pozdrowionka :D

merry2000

Ależ proszę :) Posłuchaj jej sobie koniecznie :)

użytkownik usunięty
villemaniaxD

Dla mnie z "łączonych" kawałków jest nieśmiertelne "Bittersweet"

a ja uwielbiam Just for tonight z Manną :) piękny duet, myśle że nawet lepszy niż Summer wine;)

użytkownik usunięty
villemaniaxD

Oo tak duet z żoną Linde jest przeboski ^^

http://www.youtube.com/watch?v=QY8rLmuKxcE piękna wersja Close to the flame. I dopiero dzisiaj tą wersję pierwszy raz usłyszałam, polecam Fankom;)

villemaniaxD

Mi się oczywiście podoba każda piosenka. Nie będę wypisywała wszystkich ulubionych bo to się zmienia wraz z moim nastrojem ale pierwszą ulubioną piosenką (gdy byłam jeszcze gówniarą xD) była piosenka "Killing Lonelliness". Bez względu na to jakie wspaniałe piosenki powstaną mimo wszystko "Killing Lonelliness" zawsze zostanie jako numer 1 in my heart ^.^

użytkownik usunięty
Bona_Dea

kocham killing loneliness *__*
a ten teledysk, normalnie jak go oglądam to mnie ciary przechodzą xD

Hejcia! Wszystkim fanom HIM......... Tak samo jak wy tez uwielbiam ten zespol i oczywiscie zakochana jestem w przeboskim wokaliscie Ville Valo.. A moje ulubione piosenki to Heartache every moment, Poison Girl, Beyond Redemption, itp itd :D Pozrawiam

karlik666777

Ulubione???Oto niektóre z nich:
THE PHANTOM GATE
THE FACE OF GOD
IN THE NIGHTSIDE OF EDEN
YOU ARE THE ONE
LONELY ROAD( ACUSTIC LIVE)
THE BEGINNING OF THE END
CIRCLE OF FEAR
SERPENT RIDE
BORELLUS
SLEEPWALKING PAST HOPE
THE PATH
RENDEZVOUS WITH ANUS
DRUNK OH SHADOWS
THIS FORTRESS OF TEARS & BEYOND REDEMPTION LIVE TAUBERTAL FESTIVAL2003
i wiele innych...

użytkownik usunięty
elliv_

Ja to ujmę krótko: moją ulubioną piosenką HIMa jest ta, która aktualnie leci. Absolutnie nie mam takiej, której nie lubię.

Ja mam właśnie w tym tygodniu fazę na The Phantom Gate xD, uwielbiam...

villemaniaxD

Prawda, że fajny kawałek??? Lubię fragment, gdzie po ostrym brzmieniu jest moment jak śpiewa "Listen to my heart, to my...":)

elliv_

Superowski:) właśnie ten moment o którym piszesz najbardziej mi się podoba xD. Jest boski, ehhhh :D

użytkownik usunięty
villemaniaxD

A ja uwielbiam jak np. w "Venus Doom" 2:11 śpiewa jeszcze niższym barytonem niż zwykle, ochhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
albo w "Beatiful" wyśpiwuje ...my darling

użytkownik usunięty

nie wiem jak wy, ale ja zawsze się śmieję z tych klawiszy w "Don't Close Your Heart", ta piosenka jest taka optymistyczna ;D
no i głos VV w (Don't Fear) The Reaper jest taki piękny, doskonale się dopasowuje z głosem tej babki ^^

Przy okazji "Don't Close Your Heart".
http://www.youtube.com/watch?v=8gJeNOaSwvs
Super ujęcia Ville'go :)))
I zgadzam się "wesołe klawisze" :)))

elliv_

Skoro już "rozbieramy" piosenki;) to może trzecia minuta w "Dark Secret Love."??? I Jego "I love you". Sexownie... Ooooj!!! Pobudza wyobraźnię...:)))

użytkownik usunięty
elliv_

Taaaaaaaak, jak pierwszy raz usłyszałam " Don't close your heart" to buchnęłam smiechem, taka jest radosna:-)
Kocham HIMa też za to,że mają tak różne piosenki

użytkownik usunięty

dokładnie np. porównajmy sobie takie "Sleepwalking Past Hope" i "(Rip Out) The Wings Of A Butterfly", dwie zupełnie różne piosenki, to dobrze że nie grają na jedno kopyto bo by było zbyt nudno ;P

użytkownik usunięty

Bo chłopcy mają nie tylko talent ale i rozum
A "Kiss of Dawn" ma taki mocny, metalowy dżwięk

użytkownik usunięty
villemaniaxD

po latach stwierdzam, że najczęściej mam ochotę posłuchać nuty resurrection, z tym że musi to być koniecznie wykonanie live z londynu (30.10.2000).

Do swoich naj, naj, naj dołączam Our Diabolikal Rapture :))))))))))

elliv_

Ja uwielbiam Our Diabolikal Rapture live, wersję z Berlin Arena,jest na DVD Love Metal Archive vol.1
http://www.youtube.com/watch?v=6wKruynYSY8
tu jest link, zajebiste.... xD

villemaniaxD

Oooooo Taaaaak!!!!!:)))
Powróciła do mnie ta piosenka ze zdwojoną mocą!!!!:)

elliv_

Do mnie też xD!

villemaniaxD

Miło wiedzieć że ktoś jeszcze słucha HIM-u. najlepsze piuosenki wg mnie to: your sweet 666, i love you, gone with the sin, don't fear the reaper, The kiss of dawn, right here in my arms, Join Me itd

villemaniaxD

"Rezurekcja";).

villemaniaxD

Trudne pytanie :)
Mają zbyt wiele dobrych piosenek.
Może odrobinę większy sentyment mam do "For you". Uwielbiam wykonanie na żywo z 1998 (Viva Overdrive).
Moje ulubione płyty to: GLV666, Razorblade Romance, Love Metal i Venus Doom

Sellina

U mnie to się często zmienia xD raz jest na topie jakaś piosenka przez np. tydzień a potem inna... i tak w kółko xD

elliv_

wings of buterfly, path, please dont let it go