Właśnie chciałam zadać to samo pytanie,bo dochodzą słuchy ,że owy ma się odbyć..cieszę się...bardzo,chyba rozumiecieXDNiestety ,nie pomogę,ale czekam na info:)Pozdrawiam maniaki:**
Na ich oficjalnej stronie są już koncerty grudniowe.Więc na marzec pokażą pewnie dopiero za jakiś miesiąc albo coś.
szkoda ze nie mozemy wczesniej wiedziec ... hm jak myslicie ile bedzie kosztował bilet na taki koncert?
150 zł? wydaje mi sie,że aż tyle nie bedzie kosztował...ale no cóż tak czy siak trza isc i koniec xD
Tak,tak miejsca dla VIP-ów na Metlicce kosztowały około 800zł,stąd to porównanie:) Ja chcę miejsce w pierwszym rzędzie XD jestem gotowa wybóleć,nawet 700 zł:P....
chcialabym w 1 ale nie wiem czy tyle sie uzbiera :( pomazyc mozna ale przezycie niezapomniane tak czy siak jak sie bedzie na ich koncercie ;p
To chyba znowu plotki, bylam na ich stronce i narazie jest tylko na grudzien pokazana trasa koncertowa gdzie beda grac. Poza tym czy w Polsce zagraja tego chyba oni nawet sami nie wiedza :(.Znowu trzeba czekac .Może w 2009 ruszy kogos lub coś do zorganizowania koncertu ?!. Bylo by milo :D
Z tego co wiem już została wysłana jakaś petycja w sprawie zorganizowania konceru w Polsce. Teraz trza tylko czekac i miec nadzieje,że się uda
czy to ta z błędem ortograficznym ? :D
Ja zawsze na Heartagram.com powtarzam że istnieje taki kraj jak polska.
I że tam można zagrać koncert XD
Hey na czas oczekiwania polecam kupno dvd- Love Metal Archives vol.1. Można zrobić mini koncert w domu i cieszyć się chwilą:D Polecam dla fanów:)
ym to nie wiem ...jest nowe dvd Digital Versatile Doom - Live From The Orpheum Theater XXXVII A.S., Los Angeles lecz narazie go nie posiadam :( zbieraj kase na koncert, moze pojedziesz na ich występ zagranice ;p
aaa gdyby tak przyjechali do PL *_________*
w tamtym roku byłam na ich koncercie i było wręcz cudownie, Ville z fajką, Linde z tą jego biała gitarą <3
OOOOOOOOOOOOOOOłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłl my Godddddddddddddddddd, ja chcę ja muszę iść na ten koncerttttttt, i dostac się za kulisy.........pogadać z Ville'em i potem rzecz jasna wyjść za niego:-DDDDDDDDDDDDDD