Ville Valo

Ville Hermanni Valo

7,7
14 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ville Valo

Gdzie i kiedy? Czy można juz kupic bilety?

_Alex_

Właśnie chciałam zadać to samo pytanie,bo dochodzą słuchy ,że owy ma się odbyć..cieszę się...bardzo,chyba rozumiecieXDNiestety ,nie pomogę,ale czekam na info:)Pozdrawiam maniaki:**

_Tanya_

Na ich oficjalnej stronie są już koncerty grudniowe.Więc na marzec pokażą pewnie dopiero za jakiś miesiąc albo coś.

HIMera

tak długo w niepewnosci trzymane bedziemy.... kurcze, ja juz kase zbieram!

Sininen_Uni

szkoda ze nie mozemy wczesniej wiedziec ... hm jak myslicie ile bedzie kosztował bilet na taki koncert?

użytkownik usunięty
_Alex_

Hmm gdzieś czytałam ze bilety mogą kosztować ok. 150 zł

150 zł? wydaje mi sie,że aż tyle nie bedzie kosztował...ale no cóż tak czy siak trza isc i koniec xD

Poison_Girl

150?! a mi Ladida nakłamała, ze najgorzej to ok.700 :/

Sininen_Uni

Tak,tak miejsca dla VIP-ów na Metlicce kosztowały około 800zł,stąd to porównanie:) Ja chcę miejsce w pierwszym rzędzie XD jestem gotowa wybóleć,nawet 700 zł:P....

_Tanya_

jak Ty w pierwszym to ja tez :D kto jeszcze z nami?

Sininen_Uni

chcialabym w 1 ale nie wiem czy tyle sie uzbiera :( pomazyc mozna ale przezycie niezapomniane tak czy siak jak sie bedzie na ich koncercie ;p

użytkownik usunięty
_Alex_

Ja tez chce ! ! ! ! ! ! xD

Ja też:)) ale zacznijmy od tego,że nie wiadomo jeszcze czy w ogóle koncert się odbędzie

HIMera

Minęły już prawie 2 miesiące.Ja dalej nic nie wiem,a Wy?!!xD

użytkownik usunięty
_Alex_

Niestety też nic :(

Ej jaki koncert. Kiedy i Gdzie w Polsce ???

Mille

no jakieś ploty były,ale coś czuję,że nie będzie:/ nie ma sponsora,nie ma koncertu;]

_Tanya_

To chyba znowu plotki, bylam na ich stronce i narazie jest tylko na grudzien pokazana trasa koncertowa gdzie beda grac. Poza tym czy w Polsce zagraja tego chyba oni nawet sami nie wiedza :(.Znowu trzeba czekac .Może w 2009 ruszy kogos lub coś do zorganizowania koncertu ?!. Bylo by milo :D

_Alex_

Z tego co wiem już została wysłana jakaś petycja w sprawie zorganizowania konceru w Polsce. Teraz trza tylko czekac i miec nadzieje,że się uda

Poison_Girl

czy to ta z błędem ortograficznym ? :D
Ja zawsze na Heartagram.com powtarzam że istnieje taki kraj jak polska.
I że tam można zagrać koncert XD

_Alex_

Hey na czas oczekiwania polecam kupno dvd- Love Metal Archives vol.1. Można zrobić mini koncert w domu i cieszyć się chwilą:D Polecam dla fanów:)

_Alex_

kupiłam,kupiłam i co z tego? ja cem więceeeeeeeeej ;p;p;p

Poison_Girl

ym to nie wiem ...jest nowe dvd Digital Versatile Doom - Live From The Orpheum Theater XXXVII A.S., Los Angeles lecz narazie go nie posiadam :( zbieraj kase na koncert, moze pojedziesz na ich występ zagranice ;p

użytkownik usunięty
_Alex_

aaa gdyby tak przyjechali do PL *_________*
w tamtym roku byłam na ich koncercie i było wręcz cudownie, Ville z fajką, Linde z tą jego biała gitarą <3

użytkownik usunięty

OOOOOOOOOOOOOOOłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłl my Godddddddddddddddddd, ja chcę ja muszę iść na ten koncerttttttt, i dostac się za kulisy.........pogadać z Ville'em i potem rzecz jasna wyjść za niego:-DDDDDDDDDDDDDD

użytkownik usunięty

aaa też chce wyjść za Ville ;DD
niech sobie harem założy xDDD

użytkownik usunięty

Gdyby chciał mógłby mieć kilka tysięcy kobiet....Ale się nim nie mogłabym podzielić, nawet jak jakś inna kobieta na niego patrzy czuje się zazdrosna:-DDD