W sumie też tak myślę, nie mówiąc już o tym że o wiele bardziej wolałabym aby wydali coś bardziej ambitnego niż kalendarze, nowe koszulki i inne ... gadżety, o techno wersji Screamworks już nawet nie wspomnę. A jak nie to żeby choć dali znać że żyją, bo panuje martwa cisza. To jest irytujące.
Nie wiedziałam gdzie dać to info więc dodam je tu. Dzisiaj oglądałam vivę i program pt. 100 klipów, które wstrząsnęło VIVĄ! Na miejscu 28 ( jak się nie mylę) znalazł się zespół HIM z piosenką - Join me in death to jakieś wyróżnienie ;p
Tak, też to oglądałam :) i dawna prezenterka viva się wypowiadała (z resztą dużo osób się wypowiadało) i powiedziała że jak kiedys przeprowadzała wywiad z Ville ( pewnie te czasy jak był koncert w Warszawie) to od niego śmierdzialo, i że się nie umył i miał obleśny niewyprany sweter (jakos tak to było). No coż, nie wiem co mam o tym myśleć xD
A poza tym wypowiadała się jeszcze Doda, Frytka (coś w stylu "nie kręcą mnie faceci w makijażu"), była żona Wiśniewskiego, Tede i różni ludzie i ogólnie niezbyt pochlebne opinie były, ale co ciekawego mogą powiedzieć ludzie którzy znają tylko Join Me i myśla że HIM dalej tak wyglada i gra to samo.
Dla zainteresowanych powtórka jutro o 20.30, we wtorek o 14.30 i w środe o 21 :)
A co te nasze "celesryty" mogą powiedzieć?? Same niepochlebne opinię bo to małpy co ledwo z drzewa zlazły i tyle...
Ona pewnie śmierdziała. Pewnie tak powiedziała, bo Ville był ładniejszy od niej!! A ta dodasroda to sama ma nergala który się maluje jak poryty. Niech spier...... :P :D
Pewnie laska się nie domyła i to od niej waliło, a że głupia to nie zajarzyła skąd smród. A jak się nie wie co powiedzieć, to może byłoby lepiej nic nie gadać, zamiast się kompromitować!
A zadnie jakiejś dody czy fryty... nie sądzę, żeby kogoś obchodziło. PRYMITYWY!