Czyli co zbieracie? Oczywiście związanego z HIM...
Ja np. zbieram artykuły z gazet, plakaty to tak jakoś same się żucają, że mam 9, niestety nie mam gdzie powiesić wszystkich :/ no i płyty: posiadam dwie pierwsze (ale musze mieć wszystkie xD) i DVD Love Metal Archives Vol.1 (Limited Edition HIM vs BAM). Moja ulubiona płyta. Mogłabym siedzieć cały dzień i oglądać to DVD. Ville na wielkim telewizorze... u mnie w domu... hehe marzenia :/
Ja mam:
wszystkie studyjne, 2 DVD( LM Archives, Digital V. Doom), 2 single (The Kiss of dawn i Pretending), solową Linde, And Love said no, Uneasy Listening 1 i 2, no i 16 plakatów, jakieś tam artykuły i wycinki, poduszke, 2 koszulki, piórnik, breloczek, 2 naszyjniki, książkę, naszywki, przypinki, portwel, 2 kostki gitarowe (dopiero przyjdą) opaske i plakat z koncertu i to chyba wszystko xD
Właśnie, zapomniałam, że mam jeszcze wisiorek heartagram (nigdy go nie zdejmuję^.^). Dużo rzeczy robie sama np. świeczki z heartagramem xD
też bym chciała mieć poduszkę... ^.^ a tak książka po polsku czy po angielsku? Bo ja widziałam tylko po angielsku ;/ umiem angielski ale nie tak żeby zaraz książkę przeczytać xD
po angielsku, niestesty po polsku nie ma ;///
a tam zawsze można sobie obrazki pooglądać ^^
może my?? hehe:-P
Ja tam sobie poczytam po angielsku jak wreszcie znajdę całość, co za różnica:-D
W ogóle mam załamkę wszyscy fajni faceci dla mnie rzecz jasna są rockowcami/metalowcami zaa granicy i starsi 15-25 lat...różnica wieku ech.........i tysiace mil.............