No nie wierzę, że to forum jeszcze żyje :P Ledwo bo ledwo a jednak. Dłuuugo mnie tu nie
było bo się nudno zrobiło, zajęłam się ciekawszymi sprawami. Tęsknię za HIMem tym
starym, mroczno-romantycznym. Jeszcze jakoś polubiłam nową płytę ale ten mix to jest nie
będę mówić co... a Ville cóż jak go nie kochać? Kiedyś się go kochało za dzikość, wiecznie
pijany z pięknym głosem i wyglądem teraz ta miłość to chyba trochę z litości jest (choć
wygląd niczego sobie). Obserwuję każdy krok HIM od prawie 10 lat ale teraz to już przegięli.
Jak można tak olać wiernych fanów i kilka miesięcy nie dawać znaków życia? Gdyby nie fani
to oni nie mieli by co jeść :P Czekam na jakąkolwiek wiadomość i mogę się tylko modlić, że
będę miała zaszczyt kupić jeszcze kiedyś ich nową płytę ale w starym stylu.
Tylko pytanie,ile to można chodzić narąbanym i nagrywać pod wpływem używek płyty? Cieszę się,że Ville przestał pić,bo na dobre na pewno mu to by nie wyszło. Z paleniem tak samo,chociaż ciężko jest mi sobie wyobrazić Villego bez fajka :P Z tymi remiksami to kompletne przegnięcie,jedna piosenka mi się tam podoba,nic więcej. Jestem pewna,że po tak długiej przerwie nowa płyta będzie lepsza niż Screamworks. Chociaż w moim przypadku to cokolwiek by nie zrobili to mi się podoba ;p Wiesz,każdemu należy się trochę przerwy. http://hisinfernalmajestyitaly.forumfree.it/?t=56139228 Proszę,najświeższe zdjęcie Villego. Ukazało się jakiś tydzień temu. Zgadzam się,swój sukces w większości zawdzięczają nam.
Forum żyje i żyć będzie! :)
Co do zdjęcia Villego... ja bym miała pewne wątpliwości co do autentyczności tej foty.
Wygląda jak marna podróbka photoshopa. Ale wierzę,że to fragment z fińskiej gazety.
No nie wiem czy to zdjęcie jest takie nowe ale przyznam... plecaczek ma uroczy :P
Fajnie, że się nie wyniszcza bo by nam przedwcześnie zszedł :( Ale raczyłby się odezwać no ludzie się martwią :) chociaż coś w stylu "Hej kochane fanki xD u nas wszystko w porządku robimy sobie przerwę ale jak wrócimy będziemy mieć coś naprawdę fajnego" :P
Ja mam złe przeczucia bo na ostatniej trasie Ville jakoś słabo wyglądał i mało się uśmiechał.
Racja, racja... Powinien się coś odezwać a nie straszyć fanek! Wszystkie się o niego przejmujemy a on robi nam chyba na złość!! :/// co do tego zdjęcia to wydaje mi się że jest jakieś dziwne. Nie mieli jakiejś jego normalnej fotki, tylko tą jedną? :P
Chyba nie mieli :D! A tak w ogóle to mam nadzieję, że to nie jakiś żart, że nikt sobie jaj nie robi, tylko to jest naprawdę jego nowa fota. No bo 10 miesięcy się nie pokazywać to przegięcie pały. Wiadomo że się każdemu wakacje należą, no ale na taką totalną olewkę to MY nie zasługujemy !!!!
Teraz coraz większe mam wątpliwości w wiarygodność tego zdjęcia przez was ;p Bo wcześnie widziałam podobne zdjęcia z Valosem i plecaczkiem. Linde mówił w wywiadzie,że wiosną lub latem się odezwą,więc musimy czekać.
Ja kojarzę jego jedną fotę z plecakiem, tą z Kerranga, ale tamten plecak był inny. Nie wiadomo co o tym myśleć. Najlepiej jakby się pan Valo wypowiedział. Przez wakacje mają ogłosić coś w sprawie wytwórni, zobaczymy czy się odezwą...
No dobra, dobra a jak się nie odezwą robimy zbiórkę i jedziemy do Finlandii ich zjebać!!! :D
Ciekawe co na to Pan Valo jak nas zobaczy, wtedy to dopiero zaniemówi :P
E, możemy zaryzykować wyprawę bo Ville to chyba i tak ma w planie zamilknąć na wieki, bo coś za długo se tą przerwę zrobił...
No to jak stanowczo już ogłosi, że rezygnuje ze śpiewania i... no nie wiem... zakłada rancho gdzie będzie żył długo i szczęśliwie ogrodzony pastuchem... to robimy wyprawę :P
To jest sadystyczne i zabójcze, że się nie odzywa. Ale. Jeśli znalazł coś innego dzięki czemu jest szczęśliwy, nie wiem, dziewczyna, dzieci. Wiem, że każda z nas chce wiedzieć co u niego.Ale być może wreszcie nadszedł czas, by postawił na własne szczęście, ułożył własne życie. Nie wiem czy tak jest, ale życzę Mu szczęścia. Takiego najjaśniejszego z prawdziwego zdarzenia.
Dzieci? Śmie wątpić ;) co do dziewczyny też bo mam wrażenie, że on by wolał mieć chłopaka :P serio. Dużo już rozmów o tym kiedyś było. Ale byleby był szczęśliwy. Choć... no wypadałoby powiedzieć jak jest.
No ale powiem, że szału to na tym forum już nie ma jak kiedyś co we cztery potrafiłyśmy pół dnia przesiedzieć i pisać :D
Co u was? Nikt się nie odezwie. Ja przeszłam na wegetarianizm i muszę stwierdzić, że tofu... da się lubić :P
To może ja się trochę Wam przedstawię,bo się nie znamy.
Jestem Benka,przede mną ostatni rok w LO. HIMa słucham od dziecka(jakoś tak od 2001 roku). Wgl nieźle się zdziwiłam,że na filmwebie jest forum HIM. Już dość długo Was obserwuję,czasem się udzielam. Bardzo miła atmosfera tu panuje^^
Witaj :D
Wiesz... ja słucham HIM chyba od tego samego rok co Ty :D jakoś tak od 2000/2001
Na forum wiadomo, że miło. Same dziewczyny zakochane w V.V hehe :P to jak ma nie być miło ;) Tylko szkoda, że nie jest tu jak kiedyś było kilkanaście/dzieścia postów dziennie ;(
Może i dla tego, że nie ma nowinek o HIM ale ogólnie o nich można godzinami rozmawiać więc ożywmy nieco to forum! :D
High five ! xd
To ja chyba będę wyjątkiem,bo jestem zakochana też Burtonie,haha. Szkoda :( Wgl fani z Polski jakoś nie lubią się udzielać na forach. Kiedyś,jeśli dobrze pamiętam,było nawet fajne forum HIM,ale je zlikwidowano. Sama teraz próbuję wypromować jakoś forum HIM,które założyłam,ale lekko nie jest. O właśnie,teraz ciężko o jakieś nowinki o nich skoro V.V. zaszył się gdzieś i się nie odzywa ;< Jedynie coś Burton czy Mige skrobną na twitterze,a i o to ciężko :|
Myślę albo raczej z doświadczenia zauważyłam, że jest wiele zespołów, które najwięcej fanów mają właśnie w Polsce ale Polacy są za leniwi na fora albo pa paru latach "milości" im mija i przerzucają się na co innego. Zresztą to nie dziwne jak najwięcej największych fanek ma 13 lat :P a znów ci po 20stce nie mają czasu się na forach udzielać albo mają się za zbyt dorosłych by być fanem czegokolwiek ;/
No HIM to akurat mam mało trzynastek wśród fanów ;p Mam na myśli Polskę. W swoim życiu poznałam chyba tylko 2 (?) Co do tych po 20stce,to większość użytkowników na http://www.heartagrampoland.fora.pl/ jest w tym wieku ;) Ale prawda,większości fanom w tym wieku się nie chce udzielać na forach,bo to takie dziecinne itd. A szkoda,bo gdyby było na więcej to byśmy byli wstanie zrobić coś więcej w kierunku koncertu. A tak nasza garstka nic nie może zrobić :|
Ja znam trochę małolat :P Tak ogólnie największe i najwierniejsze fanki to małolaty bo one wciąż wierzą, że mogą wyjść za swojego bohatera :D I ślepo kochają każdą wadę a starszym to mija, powychodzą sobie za mąż i tylko do muzyki czasem wracają. A fajnie by było jakby była porządna oficjalna polska strona o HIM i byśmy petycję zrobiły, zorganizowały jakoś koncert. A tak... to ja mogę Villemu tylko lodówkę i mój pokój zapewnić xD
Taaa...piękny,uroczysty ślub w Finlandii z Valosem XD Strona miała być,ale straciłam kontakt z osobą,która tworzyła tą stronę. Miałam być drugim administratorem. Ale do dnia dzisiejszego,żadnej odpowiedzi nie dostałam. Trudno :| O już tam tylko Villemu,całą piątkę trzeba przygarnąć ;] Burton umie gotować,więc to większy plus xd
Dobra udostępniam moją lodówkę dla Burtona żeby nam gotował, reszta niech się krząta po chacie albo lepiej po podwórku tam więcej miejsca a i kanapa na dworze stara stoi xD a Ville ma moje łózko :P
No to darmowy "hotel" z wyżywieniem dla chłopców mamy teraz trza miejsce na koncert załatwić... może być na dachu szkoły? :P
Nie,nie,nie. Muszą zagrać na moim podwórku xd Niedaleko jest ogromne pole,więc wszyscy się pomieszczą ;]
No... koło mnie jest pusta działka ;D Tak więc chcą czy nie chcą muszą zrobić trasę po... naszych podwórkach :P
Zamiast jeździć po wielkich miastach będą latać po jakiś wioskach i zadupiach(mam namyśli swoją miejscowość,bez urazy xd).
Spoko moja to też zadupie ;)
No ale przecież Ville się zaszył więc chce spokoju nie? To niech nam chociaż na wioskach pośpiewa, nikt się nie dowie a my będziemy zadowolone xD
Dam sobie rękę uciąć,że u mnie nikt go nawet by nie poznał xd Tylko stare babki by gadały,że jakiś satanista czy coś chodzi po wiosce xd
hahaha "satanista" uwielbiam tę nazwę xD
A propos koncertowania na cudzych działkach i polach...prędzej my coś zagramy na Jego podwórku, niż On na naszym xD I wbrew pozorom, ta wersja jest optymistyczna xD Bo On do Polski w życiu nie przyjedzie xD
A Burton u mnie też się może wykazać, bo jak potrafi coś wymodzić z dwóch jajek, musztardy i marmolady to moja lodówka też stoi przed Nim otworem xD
Oj tam gadasz,przyjedzie...kiedyś xd Burton z wszystkiego zrobi smaczne danie,bez obaw ;3 To taki kuchenny MacGyver xd
"kuchenny MacGyver" hehe xD
Przyjedzie, przyjedzie. Sądzę, że to On woli przyjechać tu i zrobić rozróbę i mieć wszystko darmo niż żebyś my wparowały na jego podwórko (i do domu) :D
Beniek- przybyłam na Twą prośbę xD witam pozostałe szanowne koleżanki. Kitty jestem. HIMa znam chyba od 2000 roku, ale fanem pałającym szaleńczą miłością do zespołu jestem w sumie od niedawna. funkcjonuję na zacnym himowym forum, którego adminem jest YourSweetSixSixSix- Benka ;] naku*wiajcie tam, to może stanie się oficjalnym polskim forum *sucker dream* ;3
A jeśli już wbijemy na jego podwórko to zamawiam chodniczek przed drzwiami xd
Kicior,zacna reklama ;3 Ale zgodzę się z Kitty,nak*wiajcie na forum ;D Baaardzo serdecznie zapraszam ;3
No i tak kończąc posta powiem,że Kitty to swój człek,trzeba ją miło przywitać ;D