Ville Valo

Ville Hermanni Valo

7,7
14 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ville Valo

http://www.iltalehti.fi/viihde/2011080314149287_vi.shtml
O tym, że HIM pracuje nad nową płytą mówił już Linde, w maju. Także nic nowego Seppo nie powiedział, poza tym że nowy album ukarze się PRAWDOPODOBNIE w 2012r. Czyli dokładniej daty nie znamy!!
Nie mają jeszcze wytwórni.
Przed wydaniem płyty nie planują występów na scenie.
Jeszcze nie wiedzą czy zagrają na tegorocznym Helldone.
A Ville nadal nic nie mówi.
Mimo wszystko, to raczej dobre wieści nie są.

elliv_

Ciekawe na co oni czekają?? Czemu tej wytwórni jeszcze nie mają? I mam nadzieję, że ta płyta ukarze się jeszcze przed końcem świata :P

villemaniaxD

Tylko żeby z tą płytą nie było jak z drogami na Euro 2012 xD ( tak mi się jakoś skojarzyło xD)
Jest jeszcze jeden artykuł http://ylex.yle.fi/uutiset/popuutiset/him-manageri-bandi-treenannut-uutta-levya- varten-viikkoja
To samo co w poprzednim. Seppo mówi jeszcze, że pozostaną wierni rockowej gitarze ( dziękować, bo jest szansa, że to techniawa nie będzie xD) Jest też mowa a oficjalnej stronie, że nie była aktualizowana, ponieważ była utrzymywana przez poprzednie wydawnictwo. Termin publikacji nowej strony nie jest im znany. ( cholera!!! oni jeszcze nic nie ustalili!!! :/)
I współczuje Seppo, bo On teraz za adwokata diabła robi xD

elliv_

Nom, biedny dziadek :) Mi też go szkoda xD!!! Ma z nimi przerąbane xD!!!
Heh oby techniawy nie było bo chyba bym nie zdzierżyła tego po raz drugi :P

villemaniaxD

Jej... nowa płyta... już sobie wyobrażam :D
A może po tej poprzedniej lekkiej :P nową zrobią jakąś naprawdę metalową?! To by dopiero było! :D
Przydałoby się trochę świeżości i nowe teksty. Bo już nie mam co wstawiać na opis w gg xD

Bona_Dea

Ja bym była mega zadowolona czymś w stylu Venus Doom :D Moja ulubiona płyta :)

Hilarious2

Ja też bym była szczęśliwa. Brzmienie w stylu VD albo GL vol.666 :)

elliv_

Ja potrzebuję, żeby Valos raz pomruczał tak, że ciary mi po plecach przejdą, a raz krzyknął tak, że wywoła ten sam efekt. A wszystko przyprawione być musi mrokiem, samotnością i depresją, oprawione w porządne gitarowe dźwięki.
Ewentualnie pozwalam im zaskoczyć mnie (pozytywnie, żeby nie było) czymś zupełnie innym.
A do 2012 roku już niewiele czasu zostało (i znając życie płytę zaplanują na jego końcówkę, po czym przesuną termin *hellut czarnowidz*).

JustinneAnna

Mi by wystarczyło Venus doom II xD Nie jestem wymagająca... xD Nie muszą się chłopy wysilać dla mnie, wystarczy gitarka Lindego, basik Mige, bębenki Gasa, Barton niech coś zaplumka, a Ville zrobi resztę xD

villemaniaxD

Taaa... Linde za strunę pociągnie, Mige też szarpnie, Burton naciśnie, Gas stuknie, Ville mruknie...i płyta gotowa! xD

elliv_

Takie to proste wszystko, a oni wydziwiają xD

elliv_

Hahaha, idealnie powiedziane.

JustinneAnna

http://www.bryanreesman.com/blog/2011/09/12/linde-lindstrom-is-writing-a-third-d aniel-lioneye-album/
Linde nową płytę wydaje. Mówi też o nowej płycie HIM, a w zasadzie tylko tyle, że zbyt wiele na ten temat powiedzieć nie może. hahaha szkoda, bo fani zapewne chcieliby wiedzieć na jakim są etapie. No cóż...skoro to taka tajemnica...xD

elliv_

Linde chyba fabrykę produkującą płyty ma xD Bo tu swoje, jeszcze z Himem, no no no ...

villemaniaxD

Przynajmniej on coś robi :)

Bona_Dea

Musi coś robić, bo przecież pieniądze mu z nieba nie spadną, a HIM w tej chwili nie działa i nie zarabia. Dziękować, że zaprosił do współpracy Burtona i Mige, bo jakby nie Linde to zostaliby na lodzie. Chociaż, kilka miesięcy temu mówiło się o solowym projekcie Mige, więc widać, że każdy ratuje się jak może. Gas też sobie radzi, bo On od dawna w innej kapeli dorabia.

elliv_

Czyli tylko Ville się obija :P
Może sobie dziewczynę znalazł ;>

Bona_Dea

Boooże! Może!!!xD Cholera wie xD
Ale w ramach plotek napiszę tu, że podobno widziano Villego w Helsinkach jak wychodził z baru z jakąś dziewczyną. W objęciach byli, czy coś...xD Ale to tylko plotki, więc spokojnie, nie załamujmy się zbytnio xD

Ville, tak do końca, od kasy odcięty nie jest, bo uczestniczy w Hitlantis i ma jeszcze jakieś firmy, ale nie pamiętam dokładnie...

elliv_

Ja to wam mówię, że on już dawno miliony w banku w Szwajcarii trzyma, i pewnie tera wydaje je ze swoją nową dziewczyną xD

villemaniaxD

Albo raczej ONA je wydaje a ON patrzy xD

Bona_Dea

ON chyba zemdlał i już nie patrzy, tak ta laska se pozwoliła z zakupami xD I jeszcze mu odebrało mowę z wrażenia jak wyciągi zobaczył xD

villemaniaxD

Czarne scenariusze tu piszecie, kobity. Prawie jak w horrorze, jakimś. xD
Optymizmu trochę! xD ;D

elliv_

No dobra.
To razem wydają tą kasę biegnąc w podskokach z siatami w rękach przez centrum handlowe.
I żyli długo i szczęśliwie :)

Bona_Dea

:D :D

Bona_Dea

hmmmm...

elliv_

http://klub.alterart.pl/pl/forum/43bb3247/forumthread/list?threadid=1754&page=1# post10693 Gnębimy AA o HIM na Heineken Open'er Festiwal >D

Szalony_Krasnolud

Dzięki za inf. Zarejestrowałam się, chociaż...teraz mam tylko jedno marzenie...żeby zagrali gdziekolwiek!! :(

elliv_

http://www.iltalehti.fi/viihde/2011102714650479_vi.shtml
Gas mówi, że są na etapie pisania, a do płyty jest gotowe tylko kilka rzeczy. I ma nadzieje, że w przyszłym roku coś opublikują.

"Nadzieja" to dobre słowo, tym bardziej że "prawdopodobnie" umrze ostatnia :/

elliv_

Heh to ja już widzę tą publikacje ... To będzie cud jak oni coś zrobią ://

villemaniaxD

Mi jest meega przykro, że oni nic nie robią. To znaczy nie grają koncertów, Ville się nie odzywa i to wszystko dzieje się bardzo długo. Ileż można czekać. Ja tylko się zastanawiam czy oni jeszcze będą grać koncerty i czy nagrają kolejną płytę. Miejmy nadzieje... ; (