Ville Valo

Ville Hermanni Valo

7,7
14 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ville Valo

Macie ochotę na nowy album ??
Tak to super bo właśnie Ville kończy pisać najnowsze piosenki do 7 albumu HIM. Płytę zaczną nagrywać na święta więc możemy go oczekiwać tak za rok :) we wrześniu lub październiku. Już napisał około 15 piosenek wiec płyta zapowiada się interesująco !!!!!

Mille

OOOOOO! Już się nie mogę doczekać!!! Hmm...to może tym razem promując nową płytke nie zapomną odwiedzić Polski^^

użytkownik usunięty
Mille

Świetna wiadomość!!! ^^

użytkownik usunięty
Mille

Hmm tylko skąd masz ta wiadomość? xD

fakt... to sprawdzone info? Ja natomiast niedawno widziałam na wikipedii,że szykuje sie nowy album ale nie cieszyłam sie na wyrost bo nie jestem pewna czy to wiarygodne źródło

Mille

Oglądałem dziś interview w który uczestniczył ville i wypowiadał się o pomysłach na najnowsza płytę a wywiad był z lipca tego roku :)

Mille

A jest gdzieś ten wywiad? Np. na YT? Bo z chęcią bym sobie obejrzała. Jeżeli rzeczywiście płyta byłaby za rok/półtora to świetnie :) Kolejny dowód, że Ville jest w formie xDD

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

O tak:) ciekawa jestem,w jakim kierunku pójdą przy okazji robienia nowej płyty...czy będzie to ciężkie brzmienie jak na VD czy może coś jak na wcześniejszych albumach? zresztą na pewno będzie świetna:)

HIMera

No na pewno płyta będzie nie zła. A i może przyjadą do polski :) na okazje jej promocji :)

Mille

Nie nie na YouTube gdzieś na niemieckich stronkach . Postaram się poszukać. Jak znajdę to dam linka

Mille

Z góry dzięki ;).
Ja wolałabym żeby poszli w kierunku RR/VD^^.

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

No,ja też:) VD jest po prostu idealna:) i myślę,że w końcu do nas przyjadą,przecież ostatnio jak u nas byli to było 7 lat temu...masa czasu! a jakby nie przyjechali,to już my zrobimy tak że przyjadą:)

Mille

No ja tez mam nadzieje ze w koncu zagoszczał łaskawie w naszym kraju

Mille

Z tym byłoby raczej ciężko. Podobno ostatnio ktoś się z HIMem kontaktował, ale organizatorzy zaproponowali tak śmieszne pieniądze, że nic z tego nie wyszło.

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

No mnie jak by mało płacili to tez bym sie nie zgodziła. Ale nie załamujmy sie :D moze w końcu przyjedzie :)

Mille

Albo się załamujmy kto wie kiedy nas odwiedzi ;(

Mille

To niech nasi "mądrzy" organizatorzy nie marnują kasy na jakieś tam Dody czy inne dziadostwo,tylko zorganizują porządny koncert HIMa!

użytkownik usunięty
Mille

Jestem za ! ^^

Ja tez. Ale były by jaja HIM na Sopot festiwal .

Mille

oj nie prosze! HIM to porządny zespół...nie występuje na takich prymitywnych festiwalach O_o

użytkownik usunięty
Mille

Narobili tych festiwali ;/
Sopot HIT festival
Sopot festival
Jakies Opola itp.
Takie "imprezy" sa dla ludzi typu:
DODA, G Andrzejewicz itp.

No mogli by zrobić jakiś ROCK festiwal to by było dobre :) i zapraszać tam jakieś fajne zespoły rockowe !

użytkownik usunięty
Mille

Fajnie by było... ale Polacy wola słuchać DISCO POLO i TECHNA :/

No niestety większość polaków ma beznadziejny gust.ale jednak kiedy jest się na koncercie i widzi,że tylu ludzi zna się na muzyce i wie co dobre,aż się łezka w oku kręci.

Mille

Już wiem kiedy wyjdzie nowy album około 18 Sierpnia !!!! Znalazłam nowe interview

użytkownik usunięty
Mille

Suuuuuuuuper ! ! ! xD

Oby to nie były plotki lub kolejne niewinne kłamstewka Ville(jej czy ten facet musi tyle kłamać podczas wywiadów?).....Czekam;]I modlę się o koncert w Polsce!!!:)Pozdr.

_Tanya_

W sumie te jego kłamstwa nadają mu takiej tajemniczości,bo nigdy nie wiadomo,czy to co mówi jest prawdą...:)

HIMera

Racja,ale często mnie to denerwuje,mówi:w ogóle nie piję piwa..blebleble,a potem oglądam jego foty z piwemxD Dziwi ,mnie,że reporteży się nabierają^^^

użytkownik usunięty
Mille

eee tam każdy z nas kłamie xD

ale to dobrze,że się nie rozpowiada o swoim życiu prywatnym:)Szacun za to;]A kłamstwa?niewinne;)już przestałam czytać wywiady bo i tak nic się nie dowiem:))

_Tanya_

No właśnie;-D Mi to nie przeszkadza.Lubię tajemniczych;)