Ville Valo

Ville Hermanni Valo

7,7
14 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ville Valo

Oglądałem kilka jego koncertów i kilipy również i czasem wygląda spoko,a czasem mam wątpliwosci?! HeHe Pewnie zostane zjechany,ale co tam! Aha no i co on takiego niby w sobie Ma?

użytkownik usunięty

Kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie. Ty masz takie jakie masz i dobrze. Nie kazdy musi Go lubic...
A do tego co On ma w sobie hm... Na pewno jest przystojny, ma ciekwa urode i jest utalentowany ;]

użytkownik usunięty

Nie no masz 100% racje co napisałaś że każdy ma prawo wypowiedzieć się tak jak myśli:) i Generalnie nie mam nic do niego znam jego wiele kawałków i wiele jest naprawde niezłych!

sie z całą pewnością zgadzam:) pozdrawiam.

użytkownik usunięty

Niektorzy nie znaja ani jednej jego piosenki a oceniaja go po wygladzie i to jest naprawde wkurzajace ;/

Wiesz,facetem to on jest na 100%.Nie mam zamiaru cię zjechać,bo to po prostu nie ma sensu,ale pytanie,co on w sobie ma,jest dla mnie absurdalnie oczywiste!Jak to już ktoś mądry wcześniej zauważył:),ma naprawdę ciekawą urodę(mniam:)),i jest bardzo ciekawy sam w sobie:)),ale tu chodzi głównie o talent(którego zresztą też mu nie brak).A poza tym my kobiety jesteśmy trudne do rozgryzienia,i jak widzisz,my dostrzegamy TO COŚ,a ty nie.