Ville Valo

Ville Hermanni Valo

7,7
14 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ville Valo

Czy Ville VAlo występuje w JACKASS, czy jak to tam się pisze, bo wydaje mi się że tak ale nie jestem pewna:)??

domarka

nie oglądałam na tyle odcinków Jackassu bym go tam dostrzegła ale napewno pojawił się kilka razy w Viva la Bam

użytkownik usunięty
Poison_Girl

tak też widziałam go w viva la bam w odcinku kiedy Bam podróżował i ukradł mu autobus autobus him znaczy pożyczył hehe

domarka

Jest przez sekunde(dosłownie) w Jackass 2. Ale wole nie pisać, co tam robi, lol:P

Lailea

blagam powiedz bo ja umieram z ciekawosci:p

domarka

ville goli tam sobie włosy z .....xD haha zgadnij:P

użytkownik usunięty
domarka

Sam sobie nie golił
http://www.youtube.com/watch?v=iZYBZ6NpLE4
To jest pokazane w 1:17 minucie
On spal a wlosy zgolil mu Bam

domarka

Ale to brzmi no nie ? " On spał, a włosy zgolił mu Bam " Hehe Też to oglądałam. Dziwię się, że nic nie poczuł xD

użytkownik usunięty
domarka

a cos ci magdaleno nie pasi? hę? moze mialam napisac ze bam dobral mu sie do gaci ? w sumie.... heheh ;D
a tak to przynajmniej sie rymuje xD
pozdro ;]

domarka

Już lepiej by było z tym dobieraniem się do gaci. Chociaż w sumie to on mu się nie dobrał do gaci tylko do tego co w nich było :P

Fluorescent_Adolescent

Powiem jedno. Po co gadacie że Bam dobierał się do gaci biednemu Ville. Powiedzcie że Bam jest zboczony! ;] Ale w sumie... ja wiedziałam że oni na siebie lecą. Bo Bam przecież przekroczył granicę prywatności Ville! I on mu na TO pozwolił :PP

domarka

Hehe. Przecież Bam ma żonę :P:P A po za tym Ville spał, ale tak mi się wydaje, że on jednak wiedział o TYM. Przecież zgodził się na udział w filmie, nie ?