Ville Valo

Ville Hermanni Valo

7,7
14 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ville Valo

Strasznie go nie lubię, według mnie to w nie ma rock'owego głosu. W ogóle nie ma ładnego głosu, a jego wszystkie piosenki są o tym samym: umieranie i miłość. No i jest strasznie brzydki, naprawdę nie wiem, co laski w nim widzą. I jeszcze pali 2 razy więcej niż nałogowy palacz.
Oczywiście to tylko moja opinia i możecie się z nią nie zgadzać :D

użytkownik usunięty
Eminem11

Ja sie z nia nie zgodze z tym co napisalas. Kazdy moze wyrazic swoja opinie. OK !
JEZELI TY NIE LUBISZ HIMa nikt nie kaze ci sluchac ich piosenek
a dawac 1 za wyglad i za to ze go nie lubisz to troche nie fair
mimo tego ze nie lubie eminema nic mu do tej pory nie postawilam ale po przeczytaniu tego co ty napisalas o Ville z czystym sumieniem moge mu postawic 1

Eminem11

nieznasz sie stary i na muzie i na facetach a to prawda z tym sie zgodze ze duzo na vallo leci lasek hehe:)i tak pozdrawiam

gotdarcula

"strasznie" to ewentualnie można się bać jak już koniecznie musiałes się wypowiedzieć to mogłes napisać "bardzo go nie lubię". A tak na marginesie to myśle,że mało kogo tu obchodzi Twoje zdanie na temat Ville'go:/

Eminem11

"Oczywiście to tylko moja opinia i możecie się z nią nie zgadzać :D"
Rany... Dzięki za pozwolenie.

"Strasznie go nie lubię, według mnie to w nie ma rock'owego głosu."
Czyli jakiego?

Eminem11

Hmmm a co to jest głos rockowy?? Bo siedzę w temacie i jakoś nie bardzo wiem o czym mówisz. Powiedz, kto ma rockowy głos, żebyśmy mieli jakies porównanie. No i co ty możesz wiedzieć o rocku z Eminemem na avatarze? Poza tym on wykonuje metal. No a "laski" widzą w Nim to, czego zapewne nie masz Ty. A jest strasznie brzydki booooo??? Nie ma góry mięśni, ma jasną cerę i maluje oczy? Co ty możesz wiedzieć o byciu przystojnym? [pytanie retoryczne] Acha. No i rozwalił mnie tekst "I jeszcze pali 2 razy więcej niż nałogowy palacz." Koleś WTF? To brzmi jak ćpa więcej niż narkoman [i jakoś nie wiem a'propo czego to napisałeś]. Żal...

Eminem11

ale co skejt może wiedzieć co widzą w nim laski? ... Ty tam się podniecasz jak zobaczysz eminema który śpiewa jak siedzial w kiblu a matka chlała i o tym jakie beznadziejne mial dziecinstwo i zycie a kogo to obchodzi?

Eminem11

A kto tu mówi o rockowym głosie? jego dziedzina to (love) metal, jak sam to określa!

Eminem11

Oj na Wera (Eminem11) chyba sie pokłócimy bo po pierwsze Ville ma głos i to porządny, jakikolwiek by był ten rockowy, jak go nazwalałaś, to ze śpiewa o miłości i umieraniu to myślę ze jest uwarunkowane tym ze sam nazywa gatunek muzyki jaki gra love metal. Dalszy komentarz zbędny. Co do jego wyglądu, to chociaż sie nie zgadam to sie nie wypowiadam bo podobno o gustach sie nie dyskutuje, ale należy najpierw sie chociaż coś o nim dowiedzieć, przytaczać kilka wywiadów żeby faktycznie kogoś oceniać. Tak na marginesie to jest piękny i wyjątkowy. A co do papierosów to aż nie che mi sie komentować, bo mimo iż ja tez nie lubię palaczy to nie można mieć prawo nikogo krytykować z nałóg który jest chorobą taką jak narkomania i alkoholizm. Dobra więcej ja sie spotkamy kuzyneczko :p

Eminem11

Brzydki głos?? Matko on ma cudowny głos... tai seksowny że szok

użytkownik usunięty
Eminem11

Głos ma ładny. Wsłuchaj się tylko w "Join Me" :)) mmm... I jest ładny. To znaczy był, jak był takie jak na tym zdjęciu w profilu. Bo z wąsami i taki jak teraz jest mi się nie podoba.

Eee tam. Z zarostem też świetnie wyglądał :)

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

w sumie racja ze ma niezły głos (chodzi mi o barwe) ale jesli chodzi o rodzaj muzyki to nie metal tylko rock, a ze go nazywaja love metalem....coz zal....z metalem to nie ma nic wspolnego.

użytkownik usunięty
kornelia233

Po pierwsze wokaliści metalowi muszą się wykazać zupełnie innymi umiejętnościami niż rockowi.
Po drugie jak Ci się nie podoba nie słuchaj, nie musisz.
Po trzecie muzyk ma dobrze wykonywać swoją pracę, a nie ładnie wyglądać. Typowych przystojniaków szukaj na wybiegu. Zresztą o czymś świadczy fakt ,że VV ma tysiące rozkochanych fanek. Nie jest ładne to co ładne, lecz co się komu podoba. Są gusta i guściki.
Po czwarte Eminem jest szczerze:mało inteligentny, chamski i bez klasy co widać wyraźnie w jego pożal się Boże piosenkach i wypowiedziach. Ville jest jest bardzo dojrzały psychicznie i emocjonalnie, mądry taką bardziej życiową mądrością...
Po piąte rozumiem ,ze możesz nie lubić Valo, ale nie musisz od razu obrażać jego fanek i fanów.

użytkownik usunięty

I jeszcze jedno jak myślicie dlaczego dla ich muzyki stworzoną odrębna kategorię? Bo kawałki HIM nie można było wsadzić do żadnej "szufladki". Jak sam Ville często podkreśla, muzyka, którą tworzy wraz z zespołem, jest połączeniem czegoś lekkiego z bardziej ciężkimi brzmieniami.

użytkownik usunięty

obrona Valo ;D
zgadzam się, ja tam nie umiem HIMa porównać z innym zespołme, bo są po prostu wyjątkowi.

Co do gatunku muzyki jest to Love Metal, ale grają też ballady a Ville powiedział kiedyś coś o goth'n'rollu ;D dobra nazwa xD

użytkownik usunięty

Dokladnie tak

użytkownik usunięty
Eminem11

Hmm.Strasznie nie lubie Eminema .Jest brzydki co ludzie w nim widza.Piosenki sa o tym jak matka chlala i jakie mial beznadziejne dziecinstwo.Pytanie kogo to obchodzi.Oczywiscie nie musicie sie zgadzac z tym.Ville Valo jest kochany xD