http://www.amazon.com/Tears-On-Tape/dp/B00BRPH4EC/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1362926 221&sr=8-4
Fragmenty piosenek z nowej płyty.
Oby była lepsza od poprzedniej i nie obrażę się jak będzie też tańsza od poprzedniej xD Chociaż ona była droga tylko na początku, potem śmiesznie staniała...
hmmm szczerze ostatnia płyta przypadła mi do gustu. W pierwszej chwili jak ją wydali byłam w lekkim szoku, bo dosyć mocno różniła się od reszty, ale teraz z przyjemnoscią mi się jej słucha :) A Tears on tape zapowiada się obiecująco...
Mi też przypadła chociaż nie na początku. Musiałam się przyzwyczaić xD Stare kawałki strasznie mi się podobają, a ta ostatnia płyta chyba tylko dlatego, że mam z nią różne ciekawe wspomnienia :D Ale pamiętam, że jest na niej taki utwór, który zawsze pomijałam bo mi brzmi za nudno, a Ville śpiewa jakby się męczył :P (może tak było, nie wnikam xD). Nowa płyta zapowiada się lepiej. Szybciej, głośniej... I hope.
Ja też po pierwszym przesłuchaniu Screamworks byłam na "nie" ale z każdym kolejnym słuchaniem jej coraz bardziej mi się podobała, teraz słucham jej bardzo często!!
Nowa płyta zapowiada się obiecująco, czekam z niecierpliwością:-)
najbardziej zaintrygowały mnie Lucifer's Chorale i W.L.S.T.D (zapowiada się klimatyczny kawałek), reszta to piosenki w typowym himowym stylu, jednak trudno powiedzieć coś więcej, trzeba poczekać na płytę :) na pewno będzie lepsza od Screamworks... swoją drogą, ciekawe ile piosenek z nowej płyty będą grali na ursynaliach
czy tylko ja jestem taka dziwna i wole tego nie słuchać żeby nie musieć popełnić samobójstwa przed koncertem ? :P
Nie nazwałabym tego zorganizowaniem, jak znam siebie to będę się porządnie organizować dwa dni przed wyjazdem xD Generalnie mam już w domu bilet (tylko na ten jeden dzień) i założenie jest takie, że jadę rano pociągiem (nie wiem jeszcze o której godzinie), a potem... nie mam pojęcia co. Liczę się z kimś skumać, bo jak nie to na bank się zgubię w Warszawie! :| A u Ciebie jak z organizacją? Napisz może na mój mail co? :) Jak wejdziesz w mój profil to pod fotką jest podany, bo tu w komentarzach się nie da wkleić -,-'