Ville Valo

Ville Hermanni Valo

7,7
14 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ville Valo

http://www.amazon.com/Tears-On-Tape/dp/B00BRPH4EC/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1362926 221&sr=8-4
Fragmenty piosenek z nowej płyty.

elliv_

hej. jak je odtworzyć?

Sellina

http://www.youtube.com/watch?v=feRB6sFRL5o

elliv_

sie szykujeeee :)

MariaWu

Oby była lepsza od poprzedniej i nie obrażę się jak będzie też tańsza od poprzedniej xD Chociaż ona była droga tylko na początku, potem śmiesznie staniała...

ThunderAnna

hmmm szczerze ostatnia płyta przypadła mi do gustu. W pierwszej chwili jak ją wydali byłam w lekkim szoku, bo dosyć mocno różniła się od reszty, ale teraz z przyjemnoscią mi się jej słucha :) A Tears on tape zapowiada się obiecująco...

MariaWu

Mi też przypadła chociaż nie na początku. Musiałam się przyzwyczaić xD Stare kawałki strasznie mi się podobają, a ta ostatnia płyta chyba tylko dlatego, że mam z nią różne ciekawe wspomnienia :D Ale pamiętam, że jest na niej taki utwór, który zawsze pomijałam bo mi brzmi za nudno, a Ville śpiewa jakby się męczył :P (może tak było, nie wnikam xD). Nowa płyta zapowiada się lepiej. Szybciej, głośniej... I hope.

ThunderAnna

Ja też po pierwszym przesłuchaniu Screamworks byłam na "nie" ale z każdym kolejnym słuchaniem jej coraz bardziej mi się podobała, teraz słucham jej bardzo często!!
Nowa płyta zapowiada się obiecująco, czekam z niecierpliwością:-)

tanja55

najbardziej zaintrygowały mnie Lucifer's Chorale i W.L.S.T.D (zapowiada się klimatyczny kawałek), reszta to piosenki w typowym himowym stylu, jednak trudno powiedzieć coś więcej, trzeba poczekać na płytę :) na pewno będzie lepsza od Screamworks... swoją drogą, ciekawe ile piosenek z nowej płyty będą grali na ursynaliach

ikalintu

czy tylko ja jestem taka dziwna i wole tego nie słuchać żeby nie musieć popełnić samobójstwa przed koncertem ? :P

bloodecode

Nie, nie tylko Ty xD Ja słyszałam tylko półtorej piosenki :P

ThunderAnna

Mam pytanie do Ciebie ThunderAnna, zorganizowałaś już wyjazd na koncert?

tanja55

Nie nazwałabym tego zorganizowaniem, jak znam siebie to będę się porządnie organizować dwa dni przed wyjazdem xD Generalnie mam już w domu bilet (tylko na ten jeden dzień) i założenie jest takie, że jadę rano pociągiem (nie wiem jeszcze o której godzinie), a potem... nie mam pojęcia co. Liczę się z kimś skumać, bo jak nie to na bank się zgubię w Warszawie! :| A u Ciebie jak z organizacją? Napisz może na mój mail co? :) Jak wejdziesz w mój profil to pod fotką jest podany, bo tu w komentarzach się nie da wkleić -,-'

ThunderAnna

Z wielką przyjemnością odpisałam na Twojego maila :-)