Ville Valo

Ville Hermanni Valo

7,7
14 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ville Valo

To niestety nie jest moje. Znalazłam na necie. Było tego dużo więcej, przetłumaczyłam tylko połowę.:>
Powiem szczerze, że uśmiechałam się jak to czytałam i powiem krótko; źle ze mną...mam obsesję!xD
A więc, proszę bardzo, możecie sprawdzić jak jest z wami... xD

1.Uważasz, że 22 listopada to święto narodowe i powinni świętować wszyscy!
2. Jeśli widzisz coś związane z Heartagramem; możesz to kupić… albo nie, ponieważ twój dom i tak jest już nimi pokryty.
3.Twoje ulubione kolory to purpurowy, czarny, fioletowy. A czasami gorący różowy!
4. Wiesz kto to Daniel Lioneye.
5. Wydanie 80 zł na płytę Him, wydaje się być całkowicie uzasadnione
6.Twój internetowy pseudonim posiada jeden lub więcej następujących znaków; Heartagram, 666, 616, Valo, Ville, razorblade, sin, poison, redemption lub innych odniesień lirycznego HIM.
7. Kupisz soundtrack do filmu którego nigdy nie widziałaś tylko dlatego, że znajdują się na nim piosenki Him.
8.. Siedząc blisko ogniska, mówisz: “I'm so close to the flame.”
9. Mogłabyś praktycznie sprzedać swoją duszę za zdjęcia Villego…
9. I wtedy zamykasz się w pokoju na 24 godziny, z tymi zdjęciami, oczywiście.
10. W pewnym momencie w ciągu dnia orientujesz się, że cytujesz piosenkę him, zupełnie nieświadomie.
11. Pamiętasz czas, kiedy Linde nie miał dredów.
12. Nie możesz sobie przypomnieć, kiedy widziałaś Ville całującego dziewczynę w miejscu publicznym...ALE masz wszystkie zdjęcia z Nim, na których całuje chłopców, w miejscu publicznym.
13.Tobie nie wystarczy plakat z V.V.... Ty masz Ville Valo WALL
14. Nawet jeśli bardzo lubisz Bama…. to on… NIE!!! wymyślił Heartagramu!!!!!!!!!!!!!!!!!
15. Zrobiłaś sobie Love Metal dring...
16. I ci smakowało!!!
17. Zdajesz sobie sprawę, że wieża to idealne miejsce do mieszkania i chcesz mieć własną.
18. Kiedy musisz mieć badanie krwi, do pielęgniarki mówisz; " I bleed well.”
19. W pewnym momencie swojego życia byłaś w miłości i samotności.
20.. Ville czy Linde…,wiesz kto ma głębszy głos.
21. Twoje życie od 1997 r. można podzielić na następujące etapy: Kiedy wyszło Greatest Lovesongs Vol.. 666, kiedy wyszło Razorblade Romance , kiedy wyszło Deep Shadows & Brilliant Highlights ……
22. Twoja osobista mantra brzmi; “Life is short and love is over in the morning.”
23. I mogłabyś umrzeć tej nocy dla miłości.
24. Nosisz zimowe ubrania nawet w środku lata.
25. Jesteś zazdrosna o Bam Margera.
26. Jeżeli zobaczysz kogoś w koszulce Him, uważasz, że się nawrócił .
27. Uważasz, że wszyscy faceci myślą swoim penisem… ale Ville jest inny.
28. Miałaś Heartagramowe ciasto na ze swoich urodzinach...
29. I prawie nie mogłaś go jeść, bo było, cholera… takie piękne.
30. Wystarczy, tylko jedno spojrzenie jego oczu, jedno spojrzenie, i umierasz bo jest takie piękne!
31. Ty nie rzucasz majtek na scenę podczas koncertu Him. Rzucasz książkę z poezją Baudelaire'a…
32. Z numerem telefonu na wewnętrznej stronie okładki ( na wszelki wypadek)
33. Możesz przypomnieć sobie, w zasadzie, każdą część garderoby z szafy Ville'go. Szczególnie skórzane spodnie.
34. Twoim pomysłem na idealne miejsce wypoczynku, jest Finlandia!
35. Nie jesteś uzależniana od heroiny, jesteś uzależniona od himiny.
36. Twój pies nazywa się Sami.
37. Od lat, nie było dnia bez słuchania piosenek Him.
38. Twoje życzenia ślubne brzmią tak; "In sickness and in health, in joy and sorrow, until love and death embrace.”
39. Kiedy jest pełnia księżyca mówisz; Dark Light.
40. Pierwszy trick, jakiego nauczyłaś swojego psa ( Sami'ego) to… Play Dead
41 Każdym razem kiedy słyszysz słowo Wenus, myślisz Doom.
42. Masz więcej zdjęć Ville i Him niż swojej rodziny.
43. Na liście miejsc do zobaczenie przed śmiercią jest pewien sex shop w Helsinkach
44. Wiesz doskonale, że piosenka Razorblade Kiss jest właściwie… about fucking.
45. Idziesz z przyjaciółmi na koraoke śpiewać piosenki Him… łapiesz statyw, wskakujesz na głośnik ( od tyłu) zginasz statyw od mikrofonu i upadasz na dupę...
46. I robisz to doskonale!
47. Przyjaciel daje ci wykład na temat palenia, a ty spokojnie mówisz: "Palenie zabija, lecz tylko miłość może złamać ci serce "
48. Wierzysz, że właściwie, to uśmiech Ville’go jest rzeczywistą przyczyną globalnego ocieplenia.
49.Urządziłeś imprezkę, gdy Ville usunął „J” ze swojego palca.
50. Masz ogromne ilości czarnych lakierów do paznokci i błyszczyków…
51. I jesteś facetem.
52. Twój odtwarzacza MP3; piosenki HIM, HIM akustyczne piosenki, covery wykonane przez Him duety z Ville, bootlegi HIM ... i Daniel Lioneye.
53. Padało przez kilka tygodni, twój chłopak właśnie złamał twoje serce, twój kotek właśnie umarł ...ale patrzenie na Ville sprawia, że nadal się uśmiechasz.
54. Zamiast OMG, jest OMV.

użytkownik usunięty
elliv_

kurde, naprawdę większość z tego co jest tu napisanie to prawda xD punkty 12,18,31, 34 i 35 i zresztą wszystkie wymiatają! masz link do tej strony, ciekawa jestem jakie są inne przypadki himiny xD

elliv_

Ee, obsesji nie mam. Zgadzają się chyba trzy punkty, ale to chyba dobrze. xD Od dziś zaczynam mówić OMV, zdecydowanie.

PannaFranciszka

http://angelinglass.deviantart.com/#/d1oa8bw

A tu przepis na Love Metal drink, jakby ktoś miał ochotę ;>
http://i254.photobucket.com/albums/hh83/666anna_sin/lovemetaldrink.png
xD

użytkownik usunięty
elliv_

haha kiedyś sobie taki zrobię ^^

104. Your friends now call you (your name) Valo.

O tak. xD

PannaFranciszka

Mi się najbardziej podobały:

8. Ktoś mówi "Nasz Pan" a ty na to "Ooo też jesteś fanem HIM?"
103. Pieścisz się z kimś kto Ci sie podoba poraz pierwszy będąc naprawdę pijanym, następnie wymiotujesz na łóżko tej osoby... i czujesz sie naprawdę dumny, gdyż teraz Ty i Ville macie ze sobą coś wspólnego.
120. Znasz cały tekst Valo Yossa... ale nie masz do cholery pojęcia co właściwie mówisz.

xD

Hilarious2

xD!!!
Tak!!! Tak!!! 103 rządzi!!! xD

elliv_

OMV!!! Mam obsesję , ale w sumie to zawsze o tym wiedziałam xD

elliv_

15. Zrobiłaś sobie Love Metal dring... --- Że co proszę? a co to za drinG? :D

27. Uważasz, że wszyscy faceci myślą swoim penisem… ale Ville jest inny. --- dokładnie tak myśle haha :D

28. Miałaś Heartagramowe ciasto na ze swoich urodzinach... --- nie miałam ;( ale chcę TAKIE!!

34. Twoim pomysłem na idealne miejsce wypoczynku, jest Finlandia! --- CEL: Helsinki! A z reszą WSZYSTKO! :D

Ogólnie 80% punktów się zgadza ^^

120. Znasz cały tekst Valo Yossa... ale nie masz do cholery pojęcia co właściwie mówisz. - hahaha :D

MariaWu

oj,oj,oj mi się prawie wszystko zgadza 0.0
OMFV! xD

elliv_

no cóż z przykrością muszę stwierdzić że nie wszystkie punkty u mnie się zgadzają ale...
może dlatego że moja obsesja nie jest od lat 15 lecz zaledwie od 5
za tydzień będę miała piękny hertagram na prawym przedramieniu więc może to mnie troszkę zrehabilituje?

ateate

łaaa zazdroszcze :) Ja też marzę o heartagramie, ale na pleckach a konkretnie na łopatce :)
O coś takiego mi się podoba http://cdn.buzznet.com/assets/users16/nillamora/default/heartagram-tattoo--large -msg-118655861104.jpg tylko w pozycji poziomej, albo http://3.bp.blogspot.com/_uhxlJ1MzxPY/Rz2ErA2r2sI/AAAAAAAAABE/NApZ3cBXZhQ/s320/h eartagram.jpg , albo zwykły, zwyczajny heartagram :)
Bam ma fajne cacko, ale bardzo duuuże http://www.celebritytattoos.org/pictures/bammargera2.jpg

MariaWu

edit: 1link http://cdn.buzznet.com/assets/users16/nillamora/default/heartagram-tattoo--large -msg-118655861104.jpg

MariaWu

edit: ten link coś nie działa :D daję inny http://a36.ac-images.myspacecdn.com/images01/42/l_ded57b33f2bbc790c284568466f58e 43.jpg

MariaWu

cudeńka :)
jak już będę miała swój to może mi się uda wkleić link do fotki

MariaWu

a tak w ogóle to mi się marzy hertagram w dole brzucha taki jak ma ville ale jestem ciut za okrągła żeby wyglądał tak dobrze :( i żebym mogła go pokazać całemu światu

ateate

MariaWu ten http://cdn.buzznet.com/assets/users16/nillamora/default/hear... jest ok :) I tak jak mówisz, w pozycji poziomej, ale nie za duży :) Mnie się podoba :) Działaj śmiało:)