Ville Valo

Ville Hermanni Valo

7,7
14 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ville Valo

Jak w temacie:-D Z góry informuję,że tutaj tylko mają być pozytywne wpisy, stopien Villemani dowolny:-D

Zachwyty? Ja się nie będę rozpisywać ani też ograniczać od razu powiem, że zachwyca mnie w nim WSZYSTKO! (Już wiedze jaki ten temat będzie długi ;)

użytkownik usunięty
Bona_Dea

Jej, on ma same zalety ;DD
np. te jego dłonie... uśmiech, oczy itd.
żeby to opisać trzeba by było napisać cała książkę o nim!

Ja kocham go caaaaaaaałego od stóp do głów!!! A szczególnie : GŁOS, UŚMIECH , OCZY ,USTA , WŁOSY i zgrabna pupe ;P

użytkownik usunięty
bloodecode

Boże widzę,że albo nie jestem chora psychicznie albo wszystkie mamy kliniczną obsesję i musimy się leczyć.
Cóż KOCHAM W NIM WSZYSTKO , WSZYSTKO, WSZYSTKO głos, miny, uśmiech, oczy, dłonie, ciało, duszę, stopy, każdą część ciała z osobna i wszystkie razem.
Któregoś dnia myślę sobie: Kobieto weź się w garść, rzucasz to wszystko. Więc zaczełam wstrząsową terapię szokowo-odwykową. Przez pół dnia, noc, i ranek i w ogóle nie słuchałam HIMa( na mnie to doprawdy niezwykły wyczyn zważywszy na to,że jak się budzę zaraz mp3 -HIM, przed zaśnięciem tak samo, przy kompie tylko jego zdjęcia i zaraz you tube i mnóstwo teledysków i filmików), ale weszłam na you tube i PRZEZ PRZYPADEK trafiłam na ten filmik, wiem,że go już pokazywałam, ale On jest tam taki słodki...kwintesencja jego poczucia humoru , wdzięku itp.:
http://www.youtube.com/watch?v=hXWvT1EsjyM
Potem już takich głupich pomysłów nie miałam i żadne odwyki już sobie nie funduję.
Kiedyś wyśmiewałam się z takich ehhhhhhhhhhmmmmmmmmm...entuzjastycznych, histerycznych fanek, a tu los mnie pokarał i sama po prostu żyć nie mogę bez...
Może jestem wredna i nienormalna, ale czy Wam Moje Drogie Panie nie wydaje się,że nasz jakże Kochany Kraj nie wydał tak przytsojnego i utalentowanego mężczyzny nie tylko jak Ville Valo, ale także pomyślcie o zagranicznych gwiazdorach...A z tych naszych polskich gwiazdeczek, to cóż...nigdy żaden mi się nie podobał:-D

użytkownik usunięty

Oto szukałam :
http://justin-yeah-timberlake.bloog.pl/?ticaid=58928.
Czyli takie przypadki historia już zna, zresztą znowu się powołam na mojego ulubionego pisarza Paulo Coelho,że zawsze znajdzie się ktoś kto przeszedł już tą samą drogę, którą Ty pragniesz podążyć...
Tylko jak zawrzeć z nim jakikolwiek kontakt, On jest dla zwyczajnych śmiertelniczek raczej niedostępny...Dla fanów co prawda zawsze jest bardzo miły(w przeciweństwie do takiej np. gwizdy Madonny Chryste jak ja jej nie lubie) pogada, zrobi fotke, da autograf, ale żeby z nim zawrzeć na dłużej znajomość, przekonać się jaki jest naprawdę? Zresztą nie wydaje mi się,żeby mu szczególnie zależało na znajomościach i przyjaźniach z nastolatkami, które są wpatrzone w niego jak babcie w święty obrazek itp., itd:-(

http://www.youtube.com/watch?v=ORteGbdZ9Dk&NR=1

I mówcie tutaj że to nie jest miły człowiek ;D

bloodecode

O to właśnie niedawno gdzieś znalazłam i mnie krew zalewa, że ja też tak nie mogę! ;(
A nie wiecie jaki jest e-mail do Villego? Bo gdzieś czytałam, że jak jadą w trase i im się nudzi to czytają e-maile od fanów. No i się zastanawiam czy ten adres jest poprawny:
Ville Valo
c/o Oy Heartagram Ltd
PL 194
Helsinki, fin-00121
Finland
Zawsze by można napisać i o autografy chłopaków poprosić tylko słyszałam, że nie odpisują ;/

Bona_Dea

Mysle że jest poprawny boi tez go gdzieś znalazłam, ale ja jeszcze poszukam xD

bloodecode

Daj znać jak znajdziesz inny bo ja szukałam i trafiam zawsze na ten, tylko ten e-mail jeszcze trzeba znaleźć ;/
Ja się nie mogę doczekać nowej płyty! Zwłaszcza, że będzie niedługo po moich urodzinach więc będę miała kasę bo teraz się tak żuciłam na ich płyty, że jestem z kasą na minusie ;/
Ehh a to zrobiłam dla fanek na poprawę chumoru http://www.youtube.com/watch?v=QNRYNiHHAhM
No i jak już będziecie na YT to wyślijcie mi zaproszenie co? xD ^.^

Bona_Dea

Zarąbiste video ;D Skąd wytrzasnęłaś tyle zajebstych zdjęć? ;D

bloodecode

Zdjęcia? Z najróżniejszych stron mi się uzbierały a moje USB pęka w szwach xD (to właśnie jeden z objawów Villemani xD)

Bona_Dea

Znacie może jakąś stronę gdzie można DOKŁADNIE przetłumaczyć tekst na angielski? Jak dotąd znalazłam tylko takie które robią straszne błędy gramatyczne :/

Bona_Dea

Nietety nie, ale może google translate?

P.S to co sadzi o Nas fankach Ville ;P

MH: Porozmawiajmy teraz o niesamowitej popularności zespołu, a szczególnie twojej osoby wśród młodych dziewcząt. Powiedz czy taka popularność ci schlebia czy raczej przeszkadza?

VHV: Z tym jest bardzo różnie. Wiesz to bardzo dobre, że jesteś popularny, ponieważ to oznacza, że twoje wysiłki nie idą na marne. Z drugiej strony jest to trochę męczące, ponieważ w pewnych rejonach świata nie możesz się swobodnie przemieszczać. Jednak na szczęście jest jeszcze kilka miejsc na ziemi, gdzie mogę swobodnie pojawiać się w miejscach jakich chcę i nikt mnie nie rozpoznaje. Jeśli mówimy o dziewczynach to jest to bardzo miłe, ale nie biorę tego na poważnie. Przecież to bardzo młode osoby. Lubię jednak myśleć, że muzyka jak i teksty, które tworzę są dla kogoś bardzo ważne.

MH: A czy koledzy z zespołu nie są zazdrośni o to, że ty skupiasz na sobie zainteresowanie płci przeciwnej?

VHV: Chyba nie. Zresztą ma wrażenie, że nawet są zadowoleni z takiego stanu rzeczy. To nie łatwo być popularny, ponieważ wszystko skupia się na tobie. Czasami jest ok. ale czasami masz tego wszystkiego dosyć.

bloodecode

Ehh no wielka szkoda, że nie bierze tego na poważnie :/
Fakt, że niektóre nastolatki chisteryzują a po pół roku im mija no ale u niektórych to zauroczenie trwa na poważnie i w nieskączoność ^.^

Bona_Dea

Tak jak u mnie ^^ w nieskończonośc...

użytkownik usunięty
bloodecode

I jak u mnie...to nie zauroczenie to miłość...jestem teraz w wieku kiedy wyrastam z bycia żującą gumę nastolatką, a staję się pewną swego kobietą i wiem,że Go uwielbiam...Może to lepiej,ze nie traktuje tych dziewczyn poważnie, bo by jeszcze z co drugą sypiał? Jest adres mailowy dla fanów, tylko ja wolałabym mieć prywatny, bo wolałabym pisac do samego Villego, a nie całego zespołu, albo jeszcze lepiej gdyby miał yahoo...
Translator? On świetnie mówi po angielsku to po co? Chyba,ze nie znacie zbyt dobrze angielskiego...Ja się uczę dzień w dzień,żeby mówić perfect(ostatnio lepiej mi się gada po angielsku)i wolałabym pogadać nie z pozycji rozkochanej fanki, tylko ot tak:-D Poza tym zaczynam się uczyć fińskiego:-D To by chyba zwróciło jego uwagę gdyby polska fanka zaczeła z nim rozmawiać po fińsku(taką mam nadzieję)...Szkoda,ze nie można dostać jego yahoo:-(
Wydaje się być intelignetny, wrażliwy, madry(to różnica!), miły i taki...normalny, a nie zmanierowany gwiazdor, dlatego chciałabym pogadac z nim tak normalnie o ksiązkach, mzuyce, filmach, świecie itp.
Ech marzenia

użytkownik usunięty

Oo też gdzieś widziałam ten adres, ale watpie, żeby odpisali, tyle tego do nich musi przychodzić, ale spróbować warto ^^
Finskie to piekny język, chciałbym się kiedyś go zaczać uczyć, ale mieszkam na zadupiu -,-
annemary21 zaprosiłam cię na yt ^^

użytkownik usunięty

Boże kocham go, a oto filmik, który zrobiłąm do "Summer Wine", mam dużo innych o Viilem, ale muszę wgrać:
http://www.youtube.com/user/AmyMichelleEdwards

użytkownik usunięty

fajny filmik ^^
a ta piosenka jest genialna

użytkownik usunięty

Dziękuję:-D
Ja kocham okrooooooooooooopnie ten kawałek...tylko mną rzuca od ściany do ściany jak widze tą...no...Avelon... z czystej zazdrości

użytkownik usunięty

Mam taką obsesję na Jego pukcie,ze rodzina zaczyna się chyba na powaznie martwić....
Pytanko:miałyście kiedyś sen erotyczny z Vill'em?

O Boże, no pewnie że tak! I powiem jedno to był jeden z najlepszych i najpiękniejszych snów w moim nędznym życiu ;D poza tym sam jego głos doprowadza mnie do szału....

użytkownik usunięty
bloodecode

a ja nie ;p
widocznie jestem jeszcze za mało zdemoralizowana, ale z pewnością to się niedługo zmieni xD

bloodecode

A wracając do języków to strasznie bym chciała umieć PŁYNNIE mówić po angielsku ;/ jak na razie bardziej mi idzie czytanie i słuchanie niż składanie zdań po angielsku tak żeby było dobrze gramatycznie, bo z gramatyką u mnie cienko. A może by tak włączyć kurs ze słuchu na noc? Ponoć to działa xD A z fińskiego to umiem narazie tylko "mam kaca" i "nogi kurczaka" xD xD bo mam zdjęcie Villego z rysunkiem i tym napisem xD No i trochę hiszpański ale to się raczej nie przyda ;/

użytkownik usunięty
Bona_Dea

Moje sny z Villem są bossssssssssssssssssssssssssskie......
Gadam przez neta z taką Amerykanką i ona powiedziała mi,że mam gramatykę lepszą niż większość Amerykanów, także jest nieźle, a ciągle się doskonalę...
Zaczyna sie uczyc fińskiego, teraz na tym się skupiam i w tym sie spełniam....Przepiękny język,świetny kraj...

użytkownik usunięty

A więc jak mówiłam z temacie o poznaniu HIMa.
Naukowcy mówią,że nie ma zbiegów okoloczności, także same staramy się GO zapoznać. Wydaje mi się,że on jest ABSOLUTNIE NIEOSIĄGLANY, ale będziemy mieć co wspominać na starość:-P.
Słuchajcie: zakładamy taką sytuację, a właścwie dwie:
a) zakładamy stronę internetową, na razie nieoficjalną, ale będziemy największe w kraju. Piszemy do menagera o zgądę, jesteśmy oficjalne. Czymś się musimy wyrużnić,wtedy SAM Ville napisze, albo przynajmniej odpisze:-D.
b) uczymy się fińskiego, piszemy do cłopaków w ich pięknym języku, podkreślając cały czas,że z nas rodowite Polki, a tak świetnie(!) znamy ich język, na pewno , muszą!, odpisać!

użytkownik usunięty

tak, ten plan musi wypalić ;DD
a strona to musi być naprawdę wyjątkowa, wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelka galeria, często aktualizowana, forum, można też np. na nim zrobić, że ludzie z inych krajów będą mogli pisać itp.

użytkownik usunięty

Ja myślałam,żeby zrobić na wejście tej strony wybór języka, każda z nas zajmowała by się innym językiem(ja zaklepuję fiński), i byłby ogólnoświatowy fanclub
Ok to nie na tema ale ten facte jet gorący jak piekło:
http://www.youtube.com/watch?v=H7XIhfzSP2I&feature=email

użytkownik usunięty

omg kto to?
ładny facet ^^
troche przypomia Deppa ;D

użytkownik usunięty

Nir Lavi, lat 28 , Izrael, model(trudno się dziwić tożto grzech by był jakby pracował np. w rzeźni). 186 cm, wymiary: 99-79-94.

użytkownik usunięty

łaaaaaadny ;DD
w polsce ie ma takich facetów, osobiście nie znam żadnego ładnego.

użytkownik usunięty

Ja też..a wśród polskich gwizd-tragedia.Dlatego przenosimy się do Finlandi:-D

użytkownik usunięty

w ogóle polacy są brzydcy za to polkis są ładne ;D
musi być jakaś proporcja xD
za to w Finlandii, kobiety brzydkie a faceci... wiadomo ;D

użytkownik usunięty

booooooooooooooooooooooooooooooooooscy! I utalentowani
Ville marry me:-(((((((((

CARTOON: link w stylu GOD BLESS IZRAEL za takich facetów jak ten;D i Finlandie oczywiście xD żeby nie było ;P o co myślicie na temat Szwedów, skoro mowa o Boskich Facetach? ;D

użytkownik usunięty
bloodecode

mODEL FAJNY ACZKOLWIEK VILLEGO NIKT NIGDY NIE PRZEBIJE, NIE DORASTA MU DO PIĘT...
SZWEDZIE-NIE ZNAM ŻADEGO CHYBA TAKŻE ZAMILKNĘ
KIEDY PATRZE NA VILLEGO WIERZĘ,ŻE BÓG ISTNIEJE

Ja z tym Bogiem mam tak samo, a jak słysze i widze Ville'go to juz wogóle xD

użytkownik usunięty
bloodecode

Normalnie jestem pesymistką, ateistką etc., usłyszałam jakiś czas temu znowu Villego(miałam od niego przerwę), ta myśl...Boze TY istneiejsz, ON jest Twoim doskonałym dziełem...Widze w nim odbicie Boga...
Zapraszam do siebie na zdjęcia i parę inf. O Ville

No to nieżle, Ville nawraca ludzi ;P

użytkownik usunięty
bloodecode

Sam się zdziwił, zatwardzaiły ateista:-D Co ja poradzę,że widzę w NIM doskonałość:-P

No nie ty jedna ;P nie martw sie xD

P.S po przeczytaniu twojego bloga na filmweb, śmiem stwierdzić że mamy identyczne upodobania :D

użytkownik usunięty
bloodecode

Ach, ten Ville, te oczy, a ten tyłeczek to cud.ostatnio przytył dlatego przestał nosić obcisłe spodnie

P.S.Bratnie dusze? bo to rzadko spotykane:-P

Jego pośladki to po prostu <CUD>!!! <mrau>.
Ja się tam ciesze że troche przytył bo był wychudzony.

P.S O bratnich duszach nie myślałam ale podobieństwo jest ;P

użytkownik usunięty

Mnie to tam osobiście on się wciąż podoba jak cholera nawet bardziej, i nie sądzę,żeby jakoś znacząco przytył, może tak: ok 2007 przytyłładnych parę kilo, potem schudł trochę,ale waży chyba troszkę więcej niż kiedyś.Co mu rzecz jasna wyjdzie na zdrowie bo prz 184 cm wżyć 66, 6 to przerażające

Ale 66,6 ??? Czy przypadkiem te liczby Ci się z czymś nie kojarzą? ^^ ;P

użytkownik usunięty
bloodecode

No wiesz twierdził,ze tyle waży, aczkolwiek to trochę nie możliwe bo ja jestem niska i byłby tylko 14 kg cieższy? Zwłaszcza teraz waży moze z 75, jak myślisz?

użytkownik usunięty

Zauważyłyście,że On bardzo niewiele mówi o sobie, tak naprawdę, a większosć co mówi to z taką mina i tonem,ze się założe,ze robi sobie zwyczajnie jaja...
Chyba nie chce,zeby wiedziano o nim zbyt dużo...

I have no idea, ile on wazy , ale ciesze sie że przytył chociaż ogladajac jego nowe zdjęcia wydaje mi sie ze schudl. Ale może tylko mi się wydaje...
Tesknie za jego długimi włosami....

bloodecode

Im mniej o nim wiem i im jest bardziej tajemniczy, tym bardziej mnie pociąga i jest dla mnie seksowniejszy na serio ;D

użytkownik usunięty
bloodecode

Był chudy, przytył i znów jest tragicznie chudy(co mnie martwi, bo jest ZA chudy to niezdrowe), ja porównywalnie, wyglądamlepiej od niego, a jestem na granicy niedowagi....już bym go dokramiła:-D
Ja mam tak,ze co nie robie to przytyć w ogóle nie mogę, a wydaje mi się,że nzou schudłam mimo,ze jem co chce, kiedy i jak chce...coś mi się z pzrzemian a materi potaśtało...
Ja też, uwielbiam go w długich...a co z makijażem?
Bo choc wygłoda słodko-uroczo bez i w normalnych ciuchach, ja go najbardziej kocham w dłuższych włosach, "zrobionych"oczach (paznokaciach też-perwersja) i metalowych ciuchach