Elo Wszystkim:*..Jestem wielką fanką Villa i widze,że nie ma tutaj fajnego tematu a więc jaka jest wasza ulubiona piosenka?(wiem,że to nic orginalnego ale co tam:D)...Ja generalnie lubie wszystkie lecz najbardziej to chyba "Close to the Flame":D....a Jeśli chcecie napisać jakąś ciekawostke to prosze bardzo ja poczytam i sobie pogadamy:D....
*Don't fear the reaper
*In joy and sorrow
*Join me
*Poison Girl
*Funeral of hearts
*Heartache every moment
*For you
*sweet 666
*razorblade kiss
*resurection
dobra to może tyle chociaż mogłabym tak wymieniać i wymieniać:p
pzdr
Don't Fear The Reaper, Join Me(In Death), The Sacrament, Poison Girl, Right Here In My Arms, Wing Of A Butterfly, Summer Wine... Trudno sie zdecydować:P
No fakt sporo ma zajebistych piosenek:)...Fajną Foteczke teraz ma na filmwebie:)...a mam pytanie czy on nadal jest z tą panienką czy jest wolny:)
JA uwiebiam wszytskie :) Ale najbardziej te juz wymienione wiec juz nie bede powtarzac i "Under the rose" dla mnie to najlespza piosenka z "dark light" i chyba na mojej liscie zaraz po "in joy and sorrow" :) Pozdrawiam :)
ja z dark light to chyba tylko lubie "killing loneliness" i "Behind The Crimson Door" a co Jonny do czytałam,że już ze sobą zerwali na początku roku;]
wszystkie sa super;)
choć najczęściej słucham:
- Buried Alive By Love
- Soul on Fire
- In Joy And Sorrow
- obowiązkowo Join me
- Right Here In My Arms
- Poison Girl
- Razorblade Kiss
- Gone With The Sin
- Your Sweet 666
- Wicked Game
- It's All Tears
- For You
- Vampire Heart
- Killing Loneliness
- Rip Out The wings Of A Butterfly
narazie mają trase koncertową z Metalliką...a potem to nie wiem może przyjadą promować nową płyte choć coś w to wątpie:(
ojej:(:(:( ja chce go w realu zobaczyć:(:(:(....moja siostra była kiedyś na jego koncercie ale niestety nie ze mną:(:(:(:(
"Keep On Pretending" i "Funeral of hearts" !!! :)
a co do jego dzieuchy... dla mnie to tam mogą sie pobrac. w sumie jakby nie patrzec to zawsze chciałam zabic jego partnerkę, bo mnie wkurzała. dla mnie nie stanowi jakiejkolwiek różnicy w kogo wyceluję spluwą ;P
a tak na serio.. mnie to raczej rozprasza nowy image Villie'go :/ Wolałam go jako chuderlaczka z dłuższymi włosami... *___*
na szczęście głos do tego nic nie ma i cały czas jest wspaniały.
pozdrawiam :)
no w sumie :D:D pomoge ci ją zabić:D:D:D....jak by był gejem to było by spoko :D...niech sobie znajdzie fajnego faceta:P bo o babki to ja zazdrosna jestem:P... a mi sie jego wygląd podoba teraz fakt nie to co poprzednio ale zawsze:D
Ville troszkę nad sobą popracował i teraz nienajgorzej wygląda:)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/ce03d7dc3b33fe3b.html
on to nigdy źle nie wyglądał :P tylko nadwaga ;) mu nie służyła... a na tym zdjęciu... u.... bossssko ^^
To jest tak ze Ville z wiekiem brzydnie, zupełnie odwrotnie chociazby do Johnnego Deppa czy Jareda Leto, oni jak wino czym starsze tym lepsze :D Co do piosenek to ja uwielbiam wszystkie z Greatest lovesongs vol.666 i Razorblade Romance. Te 2 płytki sa super! Na okragło moge ich słuchac! Genialne połaczenie ostrych gitar z melodyjnymi klawiszami! Ostatnie dokaonanie pana V czyli płyta Dark Light jest ponizej oczekiwan, tak nudna ze mozna usnac przy niej po pierwszym kawałku. Mam nadzieje, ze Venus Doom bedzie o niebo lepsza! Trzymam za to kciuki i pozdrawiam fanow!
- Don't fear the reaper
- Under the rose
- Wings of a butterfly
- Poison heart
- Vampire heart
- Wicked game
To chyba wszystko. Of course wszystkie sa za**biste, ale te najbardzij xDxD
- Dont Fear the Reaper
- Buried Alive By Love
- Gone With The Sin
- In Joy and Sorrow
- Join me
- Killing Loneliness
- Passion's Killing Floor
- Poison Girl
- Right Here In My Arms
- Soul On Fire
- Under the Rose
- Wicked Game
- Wings of a Butterfly
- Your Sweet 666
- Summer Wine
Bittersweet Ville Valo & Lauri from The Rasmus <------- WSPANIALA PIOSENKA ;]
Najczęściej słucham:
heaven tonight
resurrection
right here in my arms
join me
you are the one
rebel yell
it's all tears
please don't let it go
lose you tonight
behind the crimson door
wings of a butterfly
swoją drogą ciekawa jestem czy him będzie mógł pochwalić się nową płytą:)
ogolnie rzecz biorac i patrzac xD najwiecej utworow ulubionych pochodzi z plyty razorblade romance..i slusznie bo jest zajebista ^^
a co do piosnek to hmm..oprocz wyzej wymienionych przeze mnie ^^ to tak jak EwelinQa uwazam ze bittersweet jest boskie :D