Ville Valo

Ville Hermanni Valo

7,7
14 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ville Valo

Mam informacje,że HIM zagra w serie koncertów w Polsce, Słowacji I Czechach w kwietniu lub maju, więc muismy poczekać tylko kilka miesiećy,żeby zobaczyć VV na żywo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A skąd ta informacja?

<za krótki>

użytkownik usunięty
Poison_Girl

Z pewnego źródła. Tyle. Koncert będzie.

Wiesz rok temu było to samo. Też ktoś z "pewnego źródła" zapowiedział,że koncert bedzie w marcu czy kwietniu i jakoś nic z tego nie wyszło :/

użytkownik usunięty
Poison_Girl

Tym razem wyjdzie. Nie chcesz wierzyć nie musisz. Zresztą pośledź niedługo uważnie heartgram.com, tam będą wkrótce harmonogramy koncertów. jak założysz konto będziesz dostawac maile z takimi informacjami

Nie to,że nie chce wierzyć . Poprostu nie chce się znowu zawieść. I mam konto na heartagram. Mam nadzieje,że tym razem to prawda

użytkownik usunięty
Poison_Girl

Ja też, bo jesli to kłamstwo to unicestwie moje źródło:-PP

użytkownik usunięty

mam nadzieje, że to prawda, no nic pozostaje tylko czekać ^^ dzięki za info Cartoon ;p

Oby to była prawda !!!! xD Już się nie mogę doczekać :D Zbieram już kase :D:D:D:D

użytkownik usunięty
villemaniaxD

Nie ma za co, tak myślałam,że to mogłaby być dobra informacja:-).
ja też nie mogę się doczekać...jesli to nieprawda, to będę gorzko....i baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo rozczarowana...HIMem i życiem ..hehe...

użytkownik usunięty

Pewnie byliety będą ok. 100 zł( tzn. od 100 wzwyż, mam nadzieję,że nie walną cen ok 1000, ponieważ większość ich fanów to nastolatki, i jak będzie za drogo to nikt nie pójdzie, chyba,że wspólnie zrobimy napad na ban) plus płyta za ok. 60-70 zł( ostatnio widziałam płytę HIMa w Media Markt za 54.99. Tyle lat po premierze to lekkie przegięcie), ale coś do podpisania trzeba mieć. I miło byłoby gdyby koncert( chociaż jeden , a mogłoby być ich kilka) był w moim rodzinnym ieście- w Łodzi,w końcu to po Warszawie największe miasto w Łodzi. Jak tylko się dowiem gdzie i dokładnie kiedy będą koncert( za ile itp) to puszczę w obieg inforamcje.

użytkownik usunięty

Oo widzieliście? nowe piosenki grali na helldone:
http://www.youtube.com/watch?v=grMxi0Abn9U scared to death
http://www.youtube.com/user/HIMNorway#p/u/2/yK-29lGuRI0 heartkiller
http://www.youtube.com/user/HIMNorway#p/u/1/r6xnuqWwVjY Love the hardest way

jak dla mnie zajebiste są te piosenki *____*

użytkownik usunięty

haha o to samo chciałam zapytać:-)
tam gdzie, grali to jakieś pomieszczenie kryte to Tavasta Klubi. Tak jak podejrzewałam to coś w tylu klubu:-)

użytkownik usunięty

I jeszcze jedno nas łączy: oboje jesteśmy przeraźliwie chudzi. Ja ostatnio baaaaaaaaardzo chciałam przytyć i z tegoż powodu jadałam wszystko co jadalne o każdej porze dnia i nocy, co skończyło się na tym,że schudłam ponad kilogram i mam niedowagę.

użytkownik usunięty

Czasem jest dość smieszne, ponieważ nawet jak leżę(podono wtedy wygląda się na grubszą) to i tak tu i ówdzie wystają mi kości( wiem to starszne), a wszyskie spodnie(prawie bo w rurkach jeszcze jako tako) wiszą na mnie, achhhhhhhhhhhh

użytkownik usunięty

tak, grali w tej słynnej Tavastii, cholera chętnie bym kiedyś wybrała się na koncert do tego klubu, marne szanse...

Być na koncercie Him,a w kameralnym klubie...... kurcze ale byłoby fajnie.....:)))

elliv_

Było by super jechac do Tavastii :D. Nowe piosenki mega mi się podobają!

ps, nie wiecie czemu skasowano niektóre posty? jak to jest możliwe?

użytkownik usunięty
merry2000

bo filmweb nas nie lubi:-D
Ja też bym chciała kameralny koncert
a najlepiej,że by Ville śpiewał tylko mnie
achhhhhhhhhhhhhh

narazie nic nie słychać, nic nie widać o tym koncercie :(

użytkownik usunięty
alexxandra

Gdyż i ponieważ trasa w ogóle nie jest ustalona.
Powtarzam raz jeszcze, gdy chłopaki zdecydują się na 100% dam znać

oo, dzięki za wyjaśnienie :) w takim razie ciągle mam nadzieję!

użytkownik usunięty
alexxandra

spokojnie, ma się "dojścia".
Mam nadzieję,że koncert będzie
stara ekonomiczna prawda: jesy popyt jest podaż
mają tu sporo fanów więc istnieje spore prawdopodobieństwo, iż przyjadą

użytkownik usunięty

3/26/10 Philadelphia, PA The Fillmore @ TLA
3/27/10 Baltimore, MD Sonar
3/28/10 Boston, MA House of Blues
4/1/10 Cleveland, OH House of Blues
4/2/10 Pontiac, MI Clutch Cargo
4/3/10 Cincinnati, OH Bogart's
4/7/10 St. Louis, MO The Pageant
4/9/10 Chicago, IL House of Blues
4/10/10 Milwaukee, WI The Rave
4/14/10 Edmonton, AB Edmonton Events Center
4/16/10 Vancouver, BC Commodore Ballroom
4/17/10 Seattle, WA The Showbox
4/18/10 Portland, OR Roseland Theater
4/20/10 San Francisco, CA The Regency Ballroom
4/21/10 Anaheim, CA House of Blues
4/23/10 Los Angeles, CA The Wiltern LG
4/24/10 Las Vegas, NV House of Blues
4/25/10 San Diego, CA House of Blues
4/27/10 Englewood, CO Gothic Theater
4/29/10 Dallas, TX House of Blues
4/30/10 Houston, TX House of Blues
5/2/10 Lake Buena Vista, FL House of Blues
5/4/10 North Myrtle Beach, SC House of Blues
5/7/10 New York, NY Irving Plaza
5/8/10 New York, NY Irving Plaza

chyba jednak nie będzie koncertu w Polsce, bynajmniej nie w kwietniu lub maju

Wątpię, żeby do Polski przyjechali.Prawda jest taka, że większość Polaków nie kupuje org. płyt i myślę ,że tu tkwi problem.
Jednak mam nadzieję, że będą w Czechach lub Słowacji,wtedy jest szansa, że pojadę.

elliv_

jest już trasa rozpisana, Polski nie ma, ale chyba ze 3 czy 4 razy w Niemczech będą.

użytkownik usunięty
alexxandra

Zabiję tego kogoś kto mnie poinformował tak. Po prostu. Cholerny kłamca

Masz rację ubij dziada xDD

użytkownik usunięty
villemaniaxD

Dobra złość mi przeszła, pozostał smutek, żal i rozczarowanie. Rozczarowanie Ville.

żródło cartoon to facet którego wszysyc znamy który podaje się za VV więc wiadomo że koncertu nie będzie...

użytkownik usunięty
bloodecode

to akurat było inne źródło...:-(((((
Ale jak patrze na Ville to widze smutnego, zniszczonego, zmęczonego człowieka. I zaczynam się bać,że za kilka miesięcy padnie na scenie i nie wstanie...

Nie dramatyzuj, Ville zaś tak źle nie wygląda, już bardziej o niego w 2006 roku można było się obawiać...I wcale nie jest smutny, w wywiadzie "We need to talk" był bardzo wesoły xD

użytkownik usunięty
villemaniaxD

tak i niezmiernie ubawiło go,ze średnio potrafi osbsługiwać się tel. To słdkie

Ville Czekamy na Ciebie!!!!!! Przyjeżdżaj ze swoim zespołem i daj czadu w Polsce!!!!!!!! Yeahhhh!!!! Him The Best!