Mam informacje,że HIM zagra w serie koncertów w Polsce, Słowacji I Czechach w kwietniu lub maju, więc muismy poczekać tylko kilka miesiećy,żeby zobaczyć VV na żywo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiesz rok temu było to samo. Też ktoś z "pewnego źródła" zapowiedział,że koncert bedzie w marcu czy kwietniu i jakoś nic z tego nie wyszło :/
Tym razem wyjdzie. Nie chcesz wierzyć nie musisz. Zresztą pośledź niedługo uważnie heartgram.com, tam będą wkrótce harmonogramy koncertów. jak założysz konto będziesz dostawac maile z takimi informacjami
Nie to,że nie chce wierzyć . Poprostu nie chce się znowu zawieść. I mam konto na heartagram. Mam nadzieje,że tym razem to prawda
mam nadzieje, że to prawda, no nic pozostaje tylko czekać ^^ dzięki za info Cartoon ;p
Nie ma za co, tak myślałam,że to mogłaby być dobra informacja:-).
ja też nie mogę się doczekać...jesli to nieprawda, to będę gorzko....i baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo rozczarowana...HIMem i życiem ..hehe...
Pewnie byliety będą ok. 100 zł( tzn. od 100 wzwyż, mam nadzieję,że nie walną cen ok 1000, ponieważ większość ich fanów to nastolatki, i jak będzie za drogo to nikt nie pójdzie, chyba,że wspólnie zrobimy napad na ban) plus płyta za ok. 60-70 zł( ostatnio widziałam płytę HIMa w Media Markt za 54.99. Tyle lat po premierze to lekkie przegięcie), ale coś do podpisania trzeba mieć. I miło byłoby gdyby koncert( chociaż jeden , a mogłoby być ich kilka) był w moim rodzinnym ieście- w Łodzi,w końcu to po Warszawie największe miasto w Łodzi. Jak tylko się dowiem gdzie i dokładnie kiedy będą koncert( za ile itp) to puszczę w obieg inforamcje.
Oo widzieliście? nowe piosenki grali na helldone:
http://www.youtube.com/watch?v=grMxi0Abn9U scared to death
http://www.youtube.com/user/HIMNorway#p/u/2/yK-29lGuRI0 heartkiller
http://www.youtube.com/user/HIMNorway#p/u/1/r6xnuqWwVjY Love the hardest way
jak dla mnie zajebiste są te piosenki *____*
haha o to samo chciałam zapytać:-)
tam gdzie, grali to jakieś pomieszczenie kryte to Tavasta Klubi. Tak jak podejrzewałam to coś w tylu klubu:-)
I jeszcze jedno nas łączy: oboje jesteśmy przeraźliwie chudzi. Ja ostatnio baaaaaaaaardzo chciałam przytyć i z tegoż powodu jadałam wszystko co jadalne o każdej porze dnia i nocy, co skończyło się na tym,że schudłam ponad kilogram i mam niedowagę.
Czasem jest dość smieszne, ponieważ nawet jak leżę(podono wtedy wygląda się na grubszą) to i tak tu i ówdzie wystają mi kości( wiem to starszne), a wszyskie spodnie(prawie bo w rurkach jeszcze jako tako) wiszą na mnie, achhhhhhhhhhhh
tak, grali w tej słynnej Tavastii, cholera chętnie bym kiedyś wybrała się na koncert do tego klubu, marne szanse...
Było by super jechac do Tavastii :D. Nowe piosenki mega mi się podobają!
ps, nie wiecie czemu skasowano niektóre posty? jak to jest możliwe?
bo filmweb nas nie lubi:-D
Ja też bym chciała kameralny koncert
a najlepiej,że by Ville śpiewał tylko mnie
achhhhhhhhhhhhhh
Gdyż i ponieważ trasa w ogóle nie jest ustalona.
Powtarzam raz jeszcze, gdy chłopaki zdecydują się na 100% dam znać
spokojnie, ma się "dojścia".
Mam nadzieję,że koncert będzie
stara ekonomiczna prawda: jesy popyt jest podaż
mają tu sporo fanów więc istnieje spore prawdopodobieństwo, iż przyjadą
3/26/10 Philadelphia, PA The Fillmore @ TLA
3/27/10 Baltimore, MD Sonar
3/28/10 Boston, MA House of Blues
4/1/10 Cleveland, OH House of Blues
4/2/10 Pontiac, MI Clutch Cargo
4/3/10 Cincinnati, OH Bogart's
4/7/10 St. Louis, MO The Pageant
4/9/10 Chicago, IL House of Blues
4/10/10 Milwaukee, WI The Rave
4/14/10 Edmonton, AB Edmonton Events Center
4/16/10 Vancouver, BC Commodore Ballroom
4/17/10 Seattle, WA The Showbox
4/18/10 Portland, OR Roseland Theater
4/20/10 San Francisco, CA The Regency Ballroom
4/21/10 Anaheim, CA House of Blues
4/23/10 Los Angeles, CA The Wiltern LG
4/24/10 Las Vegas, NV House of Blues
4/25/10 San Diego, CA House of Blues
4/27/10 Englewood, CO Gothic Theater
4/29/10 Dallas, TX House of Blues
4/30/10 Houston, TX House of Blues
5/2/10 Lake Buena Vista, FL House of Blues
5/4/10 North Myrtle Beach, SC House of Blues
5/7/10 New York, NY Irving Plaza
5/8/10 New York, NY Irving Plaza
chyba jednak nie będzie koncertu w Polsce, bynajmniej nie w kwietniu lub maju
Wątpię, żeby do Polski przyjechali.Prawda jest taka, że większość Polaków nie kupuje org. płyt i myślę ,że tu tkwi problem.
Jednak mam nadzieję, że będą w Czechach lub Słowacji,wtedy jest szansa, że pojadę.
Dobra złość mi przeszła, pozostał smutek, żal i rozczarowanie. Rozczarowanie Ville.
żródło cartoon to facet którego wszysyc znamy który podaje się za VV więc wiadomo że koncertu nie będzie...
to akurat było inne źródło...:-(((((
Ale jak patrze na Ville to widze smutnego, zniszczonego, zmęczonego człowieka. I zaczynam się bać,że za kilka miesięcy padnie na scenie i nie wstanie...
Nie dramatyzuj, Ville zaś tak źle nie wygląda, już bardziej o niego w 2006 roku można było się obawiać...I wcale nie jest smutny, w wywiadzie "We need to talk" był bardzo wesoły xD