Hello!
As our musical expedition is proceeding into the uncharted territories of human mind and necromantic arts, we have decided
to close the current heartagram.com website. If you have something you wish to keep from the vaults, such as photos,
artwork etc, now is the time to make your move!
We would also like to thank all you dear people for visiting our site and making it a wondrous and vibrant haven of thoughts,
ideas, curiosity and creativity. As someone once said: "fear not!". This is not the death of heartagram.com, merely a savage
and creepy mutation..indeed it is our plan to provide you renewed online euphoria at some point in near future once the tail of
the elusive sonic dragon is firmly in our grasp!
Stay safe, you will hear from us again when you least expect it!
With love&res
Mz & HIM
:-(
If you wish to unsubscribe from future Heartagram emails click here
Hey!
Właśnie sprawdziłam pocztę i tez mam tą wiadomość !
No to się porobiło... ciekawe dlaczego...ale może za niedługo się dowiemy albo i nie....
wlasnie, prawdopodobnie sie nie dowiemy, cisza nic nie slychac martwie sie czy to juz nie koniec HIMa
Zamykają dlatego, że HIM zerwał umowę z Warnerem i wytwórnia nie ma powodu, żeby finansować aktualizacje tej strony.
Ale niedawno mówiło się o zmianie heartagram.com, a teraz o jej likwidacji, więc jest coraz ciekawiej :/ No cóż wszystko się kończy, koncerty, wywiady, Helldone...to już dawno się skończyło, a teraz heartagram com się kończy, pewnie i HIM też się już kończy, tylko że my jeszcze tego oficjalnie nie wiemy, bo na razie mydlą nam oczy jakąś nową płytą :/
Dokładnie! W mydleniu nam oczu to oni coraz większej wprawy nabierają!! Zamkną heartagram, a nowej strony pewnie się nie doczekamy!! :/ Masakra!
Nie miałam pojęcia o tym elliv_ że tak potoczył się los zespołu. Nie wiem dlaczego ale wydaję mi się że to koniec. Teraz jest dużo konkurencji nowe zespoły, nowe możliwości. My jako fanki od wielu wielu lat i tak będziemy znać nasz ulubiony zespól i ich piosenki. Nie znikną ot tak sobie z naszego umysłu.
Oczywiście xD żadna praca nie hańbi. Ale musiał od razu na cały etat, nie mógł np. po godzinach, czy coś...
Widać po testowaniu tych wszystkich zabawek Ville śpiewa cienkim głosem więc woli w ogóle nie śpiewać xD
A tak serio to jak go spotkam ma wjeb. Słucham HIMa od jakiś dziesięciu lat a oni takie głupie numery sobie robią ;/
Yhm... to wpadamy do niego do domu jedna go przewiesz przez kolano druga mu na gołą dupę z liścia! :P
Ja też jestem za tym nalotem xD tym bardziej, że już mamy nową, "piękną" oficjalną stronę :/ http://www.heartagram.com/ No, no, nie ma co, HIM się postarał xD
Po takiej robocie, to ja odpocząć proponuje xD Znowu xD (bo już jedna przerwa na odpoczynek przecie była xD)
Ta, jak zobaczyłam co oni zrobili z Heartagramem to myślałam że padnę. Z tym nalotem to chętnie Wam pomogę xD
Jaaa pierdziele.... Tak się Ville przerobił, że teraz z dwa lata się nie ruszy xD Zajebista strona, dużo ciekawych rzeczy tam jest xD xD nie ma lepszej xD
A pod nagrobkiem drapie wieko żywcem pochowany HIM xD Nieee, to byłoby dziwne. W końcu robią kolejną płytę, nie kończą działalności więc nowa strona powinna się pojawić. Pytanie kiedy.
No właśnie! Kiedy!? Ja mam przeczucie, że może zdarzyć się tak, że dość długo na tę mogiłę będziemy patrzeć :/ I to jest akurat bardzo, że tak powiem, prawdopodobne.
Bo gdyby działo się coś pozytywnego, to zmieniliby grafikę strony a nie ją likwidowali.