tak sobie myslalam ze to nie do konca wina him ze nie przyjezdzaja na koncert do Polski, bo powinni dostac zaproszenie od agencji zajmujacej sie organizacja koncertow i moglibysby napisac petycje do live nation pl o zorganizowanie konceru him w polsce, znalazlam tutaj cos tgakiego
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=2539
tu akurat jest prosba o zorganizowanie konceru mansona, ale na tej stronce mozna napisac petycje , musialby znalesc sie ktos kto ladnie formuuje takie pisemka i oczywiscie podpisalybysmy sie sie pod tym wszystkie a oprocz tego porozglaszac gdzie sie da po swoich znaljomych, na naszej klasie , znalesc inne fora o him, gdzie fani mogliby skladac swoje podpisy droga elektroniczna, coz nam szkodzi sprobowac? Bo tak z wlasnej inicjatywy to cienko widze ten koncert. Co Wy na to?
W necie jest gdzieś petycja ale nie mogę jej znaleźć, kiedyś się na niej podpisywałam, jakoś nie pomogło, niestety...
Ta petycja jest z 2007 r. A hima w Polsce jak nie było, tak nie ma!!!!!! xD Trzeba chyba do Ville'go petycje napisać!xD
mozna napisac tylko po ang , kto by umial ladnie po ang to sformuowac?tu jest link adresu dla fanów HIM
http://www.fanmail.biz/70261.html
i jeszcze mozna wyslac wiadomosc na stronke heartagram.com
http://www.heartagram.com/contact i napisac ile podpisów jest pod petycja, kto zna dobrze angielski?
z tego co wiem to na tej petycji jest adres odyssey concerts i ta firma zostala sprzedana takze adres moze nie byc aktualny , jezeli pod petycja nadal mozna sie podpisywac to prawdopodobnie nie zostala jeszcze wyslana pod adres agencji. Chyba troche przesadzili z tym "kilka razy" jesli chodzi o ilosc koncertów him w polsce,znalazlam 2 adresy agencji zajmujacych sie organizacja koncertów:
http://www.amc.pl/
http://en.yellowpages.pl/company/viva-art-music.html tylko tutaj nie moge sie dostac na strone
trzeba napisac wszedzie gdzie sie da, a moze cos sie uda zalatwic!
noo napisalam do tej fanki co pisala ta petycje poprosilam o kontakt na filmwebie lub pod moj adres e-mail, zobaczymy, no i podalam link do tej petycji na mojej stronie facebooka.
Najlepiej będzie porozsyłać tą petycje z 2007 r. ( masz rację ona nie została wysłana) Zebrać jeszcze więcej podpisów i wysłać ją pod aktualny adres agencji.
O mój boże, dziewczyny co ja tu widzę. Co za poruszenie narodu:) Pozytywnie, pozytywnie. Widzę, że akcja posuwa się do przodu. Intensywnie działacie.
Chciałam tylko powiedzieć, że przez półtora roku sluchalam HIM i bylam zafascynowana tą muzyką. Jednak niedawno zrozumialam, ze muzyka ta miala na mnie zly wplyw, poniewaz stala sie dla mnie prawie jak obsesja. Dzieki temu, ze poznalam pozytywnie nastawionych do zycia ludzi doszlam do wniosku, że jesli chce zmienic swoje zycie na lepsze powinnam zapomniec o muzyce metalowej. Od miesiaca czuje sie naprwde lepiej.
Ja mam zupełnie inne odczucia, muzyka HIM poprawia mi humor, na pewno nie dołuje i nie nastawia mnie negatywnie do życia, wręcz mnie do wielu rzeczy motywuje i nie wyobrażam sobie, że miałabym Hima już nie słuchać, jak to jest obsesja to bardzo fajna xD :P I zresztą HIM to nie jest typowy metal chociaż wątpię żeby jakikolwiek rodzaj muzyki mógł komuś zaszkodzić...
Ja z kolei... czuje się gorzej jak Him nie słyszę xD I muszę się pochwalić, że słucham Him od dziesięciu lat l i wyrosła ze mnie całkiem porządna dziewczyna xD
I kocham tą swoją obsesję!!! xD
A ja... jestem opętana przez szatana!!!!xD
I koncert mi się dzisiaj śnił ^^ Boże!!! Ja tego koncertu chcę!!!xD
Może Ville zrobi Ci prywatny koncert we wrześniu xD. Musisz tylko iść pod jego zamczysko i zapukać i ładnie poprosić xD.
No i tak właśnie zrobię!!!;D
A na serio... to niestety, ale nie uda mi się tam zobaczyć wszystko to, co bym chciała, bo jeden dzień to za mało. Tym bardziej, że zamek jest w okolicach Munkkiniemi ( jak się nie mylę) a to daleko od centrum:)
<3
Hehe to może i dobrze bo może Ville by Cię potraktował jak inne fanki i po policje zadzwonił xD, już widzę tą akcję xD
Ja również to widzę xD jak fińska policja zakuwa elliv w kajdanki przed posesją Ville :P I te krzyki "Nie, to nie tak!" xD
he he odbilybysmy elliv, ciekawe czy nam wszystkim daliby rade he, juz widze te naglowki w finskiej prasie ''Ville sterroryzowany przez gromade polskich fanek''
cd artykulu
''w dniu 15 wrzesnia 2010 jedna z fanek polskiego pochodzenia zostala aresztowana pod posesja znanego lidera zespolu HIM Ville Valo, poniewaz krzyczac i dobijajac sie probowala wreczyc mu blizej nieokreslony dokument.Nastepnego dnia tj. 16 wrzesnia gromada innych fanek jak przypuszczamy przyjaciolek w/w zaatakowala Villego wlamala sie do jego domu, przywiazala do lozka i przez kilka godzin torturowala gilgoczac go po stopach piorem znalezionym na posesji frontmena, w ten sposob zmuszjac go aby odwolal wszelkie oskarzenia wysuniete wzgledem oskarzonej pseudonim elliv, ponadto musial on podpisac dokument gwarantujacy owym terrorystkom coroczny koncert zespolu HIM w polsce.Jak wykazuja badania psychologiczne pomiedzy terrorysta i ofiara rodzi sie jakas tajemnicza wiez i w tym przypadku rowniez tak sie stalo, z niewiadomych przyczyn lider zespolu HIM zaprzyjaznil sie ze swoimi przesladowczyniami i zapraponowal im sesje zdjeciowa ktora ukarze sie w nastepnym numerze magazynu KERRANG.
hehe Widzę, że mi bardzo ładnie życzycie koleżanki xD Policja...kajdanki...xD
W zamku kajdanki mogą być xD ale bez tej policji!!! xD
no coś ty - tylko piórkiem łaskocząc? widok Ville zakutego w kajdanki przywodzi mi na myśl bardzo nieprzyzwoite wizje.....
wiesz ja na samym głaskaniu nie poprzestała i zdecydowanie na artykuł się moja wersja wydarzeń z nami kilkoma i Ville w roli głównej by się nie nadawała może prędzej na scenariusz do filmy klasy X
tak ja tez majac zwiazanego Villego tez bym go nie tylko laskotala ale zdecydowanie wole wersje sam na sam z Ville oczywiscie:))) bo nie lubie sie dzielic:)))
zaraz to sie zacznie w jakies fantazje erotyczne przeradzac przykladna zona idruga-matka dzieciom pieknie:))))
moja droga ja też będąc w takiej sytuacji wolałabym mieć Ville tylko dla siebie!!! ale ty przecież chodzi cały czas o uwolnienie elliv więc trzeba zrobić wszystko i wszelakimi siłami nie patrząc na "nie lubię się dzielić" a o rodzeniu dzieci dla Ville to może inny temat???
mialam na mysli ciebie ze jestes mama bo cos kiedys pisalas, a ja przykladna zona i ze sie za taki temat wzielysmy:)))
mój syn tego nie czyta (nie lubi Him ale go toleruje) a Twój mąż wie że masz taką malutką obsesję - więc ja nie widzę problemu w niewinnych fantazjach :)
ja nie mam dzieci a pofantazjujemy sobie jutro bo musze isc spac, milych snow z ville w roli glownej:))))