jest już teledysk: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=102011385
co o tym sądzicie?
wg. mnie to dobry klip, ujęcia gdzie zespół gra no i oczywisćie momenty z Ville są świetne, trochę przpomina mi to teledysk do laserowej wersji Join Me, uff... odetchnęłam z ulgą, bo to jest porządny teledysk, a nie jak ostatni klip 69 Eyes do Dead N' Gone, który wyreżyserował Bam, który jest wręc okropny! (teledysk nie Bam)
A ja nie mogę obejrzeć, wyświetla się napis,że video niedostepne w Twoim kraju...help!!!!!!!!!
sporo teledysków him ma w sobie jakąś historyjkę bądź pociągające pejzaże, a ten jest taki sobie. valo trochę przesadza z wychudzeniem i zakręconymi włosami, to go postarza.
I o to chodzi!!! Dobrze zrobiony teledysk. Przypomina trochę Join Me:)
Cholercia, jaki On chudy jest, niedługo Mu te spodnie spadną :0000 ;))))))
Oczywiście, nie omieszkał zaprezentować swoich tatuaży. Super^^ Dobrze wygląda:)
Linde, jakie dredy zapuścił,Ville też mógłby trochę dłuższe włosy mieć albo przynajmniej skoczyć do supermarketu po prostownice;);););)
Pierwsze wrażenie????? Pozytywne!!!!!:))))
"Drugie spojrzenie" czyli dziwne i niedziwne skojarzenia ;))))))))))))
Oglądając teledysk, uporczywie, nasuwa mi się skojarzenie domu mojego pradziadka ;DDDDD.Pamiętam (jak przez mgłę),że wchodząc do Jego mieszkania, zawsze miałam wrażenie, że oprócz; skór na podłodze oraz ścianach, wypchanych "czymś tam" zwierząt, ptaków i innych...poroży jeleni(małych,dużych, średnich)- do wyboru..., popielniczki z petami, gorącej kawy "fusiary" w blaszanym garczku, półlitrowym z łyżeczką w środku:)))nic innego nie ma (nie było).Oczywiście dwa ostatnie "rekwizyty"(pety i kawa) nie mają nic wspólnego z tematem;))) Chociaż nie....!!!! pasują, przecież do Villego bo to(rzecz jasna) nałogowy palacz i kawę też lubi.Często Go widujemy z kubkiem kawy w czasie wywiadów ( na szczęście nie blaszanym i bez łyżeczki w środku;)))) np. http://www.youtube.com/watch?v=VlgbQITPC_o
Aaaaale wraaaaaacając:)))
"Heartkiller" wydaje się inny ,ponieważ w większości kipów Him'a fabuła opiera się na tym, że jest Ville, jakaś dziewczyna i...... szukają się... a to w parku, lesie, pokojach hotelowych czy sali koncertowej....Niekiedy, to nawet się znajdą, ale co było później????? - nie wiadomo- Do tych teledysków powinni dołączać, coś w rodzaju bonusa pod tytułem: "Deleted Scene", gdzie moglibyśmy zobaczyć co się dzieje potem;))))). Nie to, że nie lubię tych klipów-przeciwnie!!!
Warto, też zauważyć, że w "Heartkiller" zabrali Ville'mu mikrofon;))))
Ten teledysk kojarzy mi się trochę z "Join Me" - wersja z laserem.
W "The Funeral of Hearts" jest też jeden, krótki moment ( 2.16), który przypomina mi "Hea..."
"Heartkiller" w kilku słowach...."zimny","sexowny","wyrachowany", "surowy", "zabójczy" (w pozytywnym znaczeniu, oczywiście):))))))))))))
Dobre w tym teledysku jest to, że Ville tu przyrównany jest np. do tygrysa albo jastrzębia a Mige do jakiejś dzikiej świni xD. Albo Gas do małpy, dobrze że nie do słonia xD...
:D:D:D:D:D:D:D O tak!!!... Gas miał dużego farta, że Go do słonia nie porównali:D albo nawet, mamuta, jakiegoś...czy hipopotama :))))
Ale rzeczywiście, porównania trafne!!!:))) Bez obrazy - Mige ;)
P/S.Przeraża mnie ta nieruchoma "laska".
jak oglądam ten teledysk to mam takie wrażenie: te wszystkie zwierzęta symbolują zdobycze (w końcu wyglądają jak wypchane) a ta kobieta to kolejne trofeum Ville
Ja powiem jedno - ten teledysk ( i piosenka) są zajebiste!!!!!!!!!!!!
Ville, jesteś miłością mojego życia!
Hej hej ;) Słuchałam HIM'a swego czasu bardzo dużo, byłam wtedy sporo młodsza, teraz się zastanawiam- co się z nim stało? Nie macie wrażenia, że od paru lat każda jego piosenka jest do siebie...podobna? Mam na mysli muzykę. Him się zmienił, nie koniecznie pozytywnie.