Ville Valo

Ville Hermanni Valo

7,7
14 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ville Valo

teledysk do Heartkiller'a

użytkownik usunięty

jest już teledysk: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=102011385

co o tym sądzicie?
wg. mnie to dobry klip, ujęcia gdzie zespół gra no i oczywisćie momenty z Ville są świetne, trochę przpomina mi to teledysk do laserowej wersji Join Me, uff... odetchnęłam z ulgą, bo to jest porządny teledysk, a nie jak ostatni klip 69 Eyes do Dead N' Gone, który wyreżyserował Bam, który jest wręc okropny! (teledysk nie Bam)

Właśnie obejrzałam!! Super są te wypchane zwierzęta, robią klimat...

użytkownik usunięty
villemaniaxD

A ja nie mogę obejrzeć, wyświetla się napis,że video niedostepne w Twoim kraju...help!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

sporo teledysków him ma w sobie jakąś historyjkę bądź pociągające pejzaże, a ten jest taki sobie. valo trochę przesadza z wychudzeniem i zakręconymi włosami, to go postarza.

użytkownik usunięty

spróbuj na tym blogu odtworzyć: http://villevalocyanidesun.blogspot.com/

Albo jak oglądałaś na swoim koncie na myspace to się wyloguj i wtedy obejrzysz

użytkownik usunięty
villemaniaxD

Na tym blogu wyświetla się to samo! SZLAG!!!
Nie mam konta na myspace

Sprawdzałam na youtube to jeszcze nie ma tego teledysku, dziwnie, że tak Ci wyświetla...

użytkownik usunięty
villemaniaxD

ych, co za gówno ;/// dziwne...

użytkownik usunięty

gówno, gówno, gówno
musze poczekać
bo niestety na wersję live nie mam co liczyć

I o to chodzi!!! Dobrze zrobiony teledysk. Przypomina trochę Join Me:)
Cholercia, jaki On chudy jest, niedługo Mu te spodnie spadną :0000 ;))))))
Oczywiście, nie omieszkał zaprezentować swoich tatuaży. Super^^ Dobrze wygląda:)
Linde, jakie dredy zapuścił,Ville też mógłby trochę dłuższe włosy mieć albo przynajmniej skoczyć do supermarketu po prostownice;);););)
Pierwsze wrażenie????? Pozytywne!!!!!:))))

elliv_

"Drugie spojrzenie" czyli dziwne i niedziwne skojarzenia ;))))))))))))

Oglądając teledysk, uporczywie, nasuwa mi się skojarzenie domu mojego pradziadka ;DDDDD.Pamiętam (jak przez mgłę),że wchodząc do Jego mieszkania, zawsze miałam wrażenie, że oprócz; skór na podłodze oraz ścianach, wypchanych "czymś tam" zwierząt, ptaków i innych...poroży jeleni(małych,dużych, średnich)- do wyboru..., popielniczki z petami, gorącej kawy "fusiary" w blaszanym garczku, półlitrowym z łyżeczką w środku:)))nic innego nie ma (nie było).Oczywiście dwa ostatnie "rekwizyty"(pety i kawa) nie mają nic wspólnego z tematem;))) Chociaż nie....!!!! pasują, przecież do Villego bo to(rzecz jasna) nałogowy palacz i kawę też lubi.Często Go widujemy z kubkiem kawy w czasie wywiadów ( na szczęście nie blaszanym i bez łyżeczki w środku;)))) np. http://www.youtube.com/watch?v=VlgbQITPC_o

Aaaaale wraaaaaacając:)))

"Heartkiller" wydaje się inny ,ponieważ w większości kipów Him'a fabuła opiera się na tym, że jest Ville, jakaś dziewczyna i...... szukają się... a to w parku, lesie, pokojach hotelowych czy sali koncertowej....Niekiedy, to nawet się znajdą, ale co było później????? - nie wiadomo- Do tych teledysków powinni dołączać, coś w rodzaju bonusa pod tytułem: "Deleted Scene", gdzie moglibyśmy zobaczyć co się dzieje potem;))))). Nie to, że nie lubię tych klipów-przeciwnie!!!
Warto, też zauważyć, że w "Heartkiller" zabrali Ville'mu mikrofon;))))
Ten teledysk kojarzy mi się trochę z "Join Me" - wersja z laserem.
W "The Funeral of Hearts" jest też jeden, krótki moment ( 2.16), który przypomina mi "Hea..."
"Heartkiller" w kilku słowach...."zimny","sexowny","wyrachowany", "surowy", "zabójczy" (w pozytywnym znaczeniu, oczywiście):))))))))))))

elliv_

Dobre w tym teledysku jest to, że Ville tu przyrównany jest np. do tygrysa albo jastrzębia a Mige do jakiejś dzikiej świni xD. Albo Gas do małpy, dobrze że nie do słonia xD...

villemaniaxD

:D:D:D:D:D:D:D O tak!!!... Gas miał dużego farta, że Go do słonia nie porównali:D albo nawet, mamuta, jakiegoś...czy hipopotama :))))
Ale rzeczywiście, porównania trafne!!!:))) Bez obrazy - Mige ;)

P/S.Przeraża mnie ta nieruchoma "laska".

użytkownik usunięty
elliv_

jak oglądam ten teledysk to mam takie wrażenie: te wszystkie zwierzęta symbolują zdobycze (w końcu wyglądają jak wypchane) a ta kobieta to kolejne trofeum Ville

Hehehe pewnie z chęcią by tak Jonne wypchał xD

villemaniaxD

Myślę, że ja na jego miejscu chętnie bym tak zrobiła..:-D

użytkownik usunięty
merry2000

już sobie to wyobrażam ;D jeeej, mniej niż miesiąc do płyty, szybko zleciało ;O

Zgadza się, już nie długo. Czekam z niecierpliwością:)

użytkownik usunięty
elliv_

Ja powiem jedno - ten teledysk ( i piosenka) są zajebiste!!!!!!!!!!!!
Ville, jesteś miłością mojego życia!

A wg mnie teledysk jest Zajebisty ooo taaak a Ville MeeeGaaaHooot <333333

Hej hej ;) Słuchałam HIM'a swego czasu bardzo dużo, byłam wtedy sporo młodsza, teraz się zastanawiam- co się z nim stało? Nie macie wrażenia, że od paru lat każda jego piosenka jest do siebie...podobna? Mam na mysli muzykę. Him się zmienił, nie koniecznie pozytywnie.

użytkownik usunięty
EmilyAttack

niestety masz rację, myślałam, że po Venus Doom, które było swego rodzaju urozmaiceniem, pójdą drogą wytyczoną przez pierwszy album, ale tak się nie stało... trudno