Vin Diesel

Mark Sinclair Vincent

8,2
49 257 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vin Diesel
Fidel-F2

There you how useful it is uncle Google.

tomucho77

Should be 'Here is as uncle Google is useful'. Your uncle makes mistakes. :)

No problem, you can use Google but please answer

Fidel-F2

Thanks for the advice filing is the uncle Google.

tomucho77

przestań już się ośmieszać :)

Fidel-F2

Ty klocek mam dla ciebie zajęcie umiesz angielski i lubisz drewniane klocki ...

http://www.poloniusz.pl/o1-1h014k/

albo to ....

http://praca.inwestycje.pl/index.php?strona=pokaz_oferte&id=14061

tomucho77

We, stop talking english? I'm really disappointed.

Ale niech ci będzie, wracamy na polski.

To przecież Ty lubisz aktorstwo Diesla, a jak już ustaliliśmy wcześniej to klocek więc chyba właśnie znalazłeś sobie robotę. Gratuluję.

Fidel-F2

Tylko uważaj bo ta praca jest o wiele bardziej niebezpieczna niż aktorstwo tu masz krótki kurs jak być dobrym klockiem...

http://bialydunajec.org/pliki/linowa/ver9/12.1.%20Drzewa%202.pdf

Aktorstwo Diesela tak ale czy ja napisałem gdzieś że jest drewniane to ty cały czas nawijasz o drewnianych klockach.

Fidel-F2

Ach te wielkie aktorstwo Mecwaldowskiego ahahahaha nawet drewniany kloc miałby problemy z zagraniem jakiejkolwiek przygłupawej roli z porywających przygłupawych TVN-owskich serialików a co dopiero Vin.

użytkownik usunięty
tomucho77

ja taką sławą gardzę. Oglądałam "szybko i wściekle". Komentarz Fidela jest idealną odpowiedzią.

A jaką sławą nie gardzisz ?

użytkownik usunięty
tomucho77

Sławą Roberta De Niro.

Ciekawe że jest ktoś kto według ciebie jest lepszy od ciebie i ma większe IQ niż te twoje IQ które jest największe na świecie.

Hmm... dziwne że jeszcze nie znalazłaś jakiś haków na De Niro na stronie pudelek.pl.

użytkownik usunięty
tomucho77

Piszę o jego sławie, a nie iq. Jest mnóstwo aktorów, których podziwiam. A Ty skończ już, bo kompromitujesz swoje iq tymi nadinterpretacjami.

użytkownik usunięty
tomucho77

nie dziwi mnie, że nie skumałeś, o co chodzi

Ważne że ty skumałaś o co chodzi przecież nie bez kozery masz największe IQ na świecie... narody świata kłaniajta się przed panią Brooke Logan pudelek IQ.pl

użytkownik usunięty
tomucho77

błyskotliwa riposta. Dajesz radę, jak zwykle, muahaha. Ty nawet na pudelka jesteś za głupi.

Cóż na pudelek.pl wchodzą tylko mądrzy ludzie... ludzie którym jad i zawiść wylewa się uszami... ludzie których IQ wynosi -1000... ty oczywiście jesteś ich królową.

użytkownik usunięty
tomucho77

albo, którzy potrafią zrozumieć treść artykułu. Ty nawet nie pojąłbyś sarkazmu autorów artykułów.

Fidel-F2

I na koniec inteligentne obśmianie od drewnianych kloców nie świadczy dobrze o twoim IQ."
Wytykasz mi brak kultury spójrz na twoje standardowe "niskie krytykanctwo".

tomucho77

kloc to nie obśmianie a określenie umiejętności aktorskich to raz

inteligentne obśmiewanie wymaga wysokiego IQ, inaczej się nie da, to dwa

wytykam ci brak kultury bo obrażasz wszystkich którzy nie zgadzają się z twoimi poglądami

sprecyzuj co rozumiesz pod pojęciem 'niskie krytykanctwo' bo nie bardzo wiem co mi zarzucasz (swoją drogą, czy krytykanctwo może być 'wysokie'?), ja zwyczajnie oceniłem umiejętności aktorskie Diesela tak jak je widzę

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Fidel-F2

Dalej blokujesz żałosny człowieczku przepełniony nienawiścią i jadem.

tomucho77

radością jestem przepełniony, tak doskonałych błaznów, jak wy dwaj dawno nie spotkałem

Fidel-F2

Błaznem to ty jesteś podobną opinię ma o tobie Leon, Anniki, Pingwinpl, AliceJ, mj_rock, jarekxzzz.+ ja ... 7 do 1 i kto tu jest błaznem ?

Człowieku weź ty się ogarnij bo robisz z siebie idiotę.

tomucho77

'Leon, Anniki, Pingwinpl, AliceJ, mj_rock, jarekxzzz.+ ja' - a co to za zwierzyniec? :))) a mamę Whitney Houston też pytałeś? zejdę chyba :)

ja to kto, ty jesteś błaznem, przecież już mówiłem, problemy z przyswajaniem informacji?

użytkownik usunięty

jak na drewnianego klocka to owszem :)

Fidel-F2

Którego codziennie sobie wsadasz wiesz gdzie...

użytkownik usunięty
Fidel-F2

no właśnie, takiego jakiego sobie wsadzasz....TROLL !

ale cieszę sie, że zgodziliśmy się, że to klocek

Fidel-F2

To może pójdźmy razem na klocki a w między czasie pooglądamy Vina.

tomucho77

wiesz, widziałem z nim trzy filmy, średnia ocen wyszła mi lekko powyżej 3 więc oglądanie Vina chyba sobie daruję

użytkownik usunięty
Fidel-F2

No to tak zrób...............

użytkownik usunięty
Fidel-F2

Ja się z tobą z niczym nie zgadzałem......Vin nie jest klockiem, albo po prostu zazdrościsz mu tej obudowy :):):)

znaczy sam nie rozumiesz tego co piszesz, w sumie racja, jesteś fanem Diesel'a

użytkownik usunięty
Fidel-F2

Tak jestem fanem Diesel'a, ale sam nie potrafisz się dogadać :)
Zapomnij o tym i zacznij kontynuować temat, bo to się robi nudne :)

o czym tu gadać, klocek jaki jest każdy widzi

użytkownik usunięty

rzeczywiście poziom waszych wypowiedzi współgra z pojmowaniem sztuki, stąd pewnie to zamiłowanie do "aktorstwa" Diesela

Fidel-F2

W tej chwili nie wiadomo co tam było napisane przecież jesteś delikuśny i musiałeś je zgłosić przychlaście.

użytkownik usunięty
tomucho77

Na pewno to zgłosił...samo by się nie osunęło....
na kogoś psioczy, a sam nie da sobie dojść do słowa :)

użytkownik usunięty

po prostu nie lubię chamstwa

Fidel-F2

żal mi Cię. Całkiem poważnie. Musisz mieć straszne kompleksy, żeby tak bardzo nienawidzić ( sorry, ale z Twoich wypowiedzi jad się sączy i aż wycieka mi z ekranu) faceta na widok którego każda kobieta obejrzy się na ulicy (choć nie każda się do tego przyzna). A aktorem jest naprawdę niezłym, nie każdy może być Johnny`m Deppem , ale to raczej nie ta kategoria. I daj spokój z tymi porównaniami z Mecwaldowskim, naprawdę w Polsce też są AKTORZY.
na marginesie: osobiście nie lubię mięśniaków, ale te boskie oczy...

annikki27

Ale o czym Ty gadasz? Czytałaś moje wypowiedzi? Skoro tak, to skąd tak błędne wnioski? Jakim cudem mam go nienawidzić? Jest po prostu fatalnym aktorem, żal mi go, całkiem poważnie. Ma muskulaturę, jest przystojnym, dobrze zbudowanym facetem. Ale aktorem jest marnym. Gra w drugo- i trzecioklasowych filmach typu 'Szybcy i wściekli' i innych tam banialukach. No i prawda Johnym Deppem to on nie jest.
Co do Mecwaldowskiego to nie ja zaczałęm. Kolega bluzgacz postanowił z jakiegoś powodu w rozmowie ze mną obrazić tego aktora chamskimi odzywkami więc powiedziałem co o tym myślę.
Tymi kompleksami to mnie rozwaliłaś. :) 'Nie potrafisz odnosić się rzeczowo do tematu? Musisz zahaczać niewybrednymi sugestiami o współdyskutanta? Jest to co najmniej niegrzeczne i nieeleganckie.

użytkownik usunięty
tomucho77

hahaha...trafne spostrzeżenie :)