bo widzicie chopaki, jak trafię na takich frajerów jak wy to lubię ich pogilgać w słabiznę, zawsze działa tak samo, niezmiennie
bo widzicie koledzy, tak już mam, że nie lubię głupoty i chamstwa
Frajerem to jesteś ty niedosyć że masz frajerski nick (chyba zapożyczony od padalca zwanego Fidel Castro), i na dodatek nie potrafisz rozróżnić aktorstwa.
Frajerze słabizną to jesteś ty i pseudoaktorzy z łapanki grający w gniotach zwanych Anna Maria Wesołowska i Malanowski i Partnerzy.
Co do Vina to nie można go porównywać do największych gwiazd Holly takich jak DeNiro czy Al Pacino ale bez przesady 1/10 jest niezwykle krzywdzącą i frajerską notą.
na dodatek nie łapiesz co do ciebie mówię :), rozczulający berbeć z ciebie naprawdę
tomucho77 to rzeczywiście wypasiony nick, poturlałeś mnie po podłodze chłopie :)
btw kto to jest Wesołowska i Malanowski oraz ich partnerzy? mógłbyś przybliżyć?
I kto dał Dieselowi 1/10? Koleś naprawdę zasługuje na 2/10, wszak potrafi grać faceta z otwartymi oczami oraz takiego z zamkniętymi (choć nie wiem czy nie dewaluujemy tu pojęcia gry aktorskiej).
Forma pytania jest na poziomie żenującym (ta przerwa), a po drugie ten zaściankowy gnomek usunął post który tyczył się tego pytania więc nie wiem jak odpowiedzieć na to pytanie ?
no, jak anniki powiedziała a ty to powtarzasz to musi być prawda, ech chłopie mam nadzieję, że jak już skończysz podstawówkę, to będzie o czym z tobą pogadać, bo na razie to dosyć mam o tych twoich kredkach
'zgorzknialcze' - nie mogę z tobą :)
Zacytuję w tym miejscu jednego usera...
"No widzisz niby taki słaby drewniany klocek z brakiem umiejętności aktorskich a co osiągnął ? Zagrał w hitach m.in. takich jak Szeregowiec Ryan i seria Szybkich i Wściekłych.
Zadam tobie w tym miejscu pytanko a ty co osiągnąłeś ?
Nasuwa mi się jedynie jedna odpowiedź ...szczyt głupoty i zazdrości.
Dżizz, jakim ty ograniczonym człowiekiem jesteś. Nie pojmujesz głupoty swojego ostatniego wpisu?
Poza tym, seria Szybcy i Wściekli to jedne z największych gniotów w historii kina, jaki trzeba mieć mały mózg, żeby to oglądać.
Hej hej to, że ty nie lubisz tego rodzaju filmów nie znaczy, że wszyscy nie lubią. Ja oglądałam całą serię i nawet mi się to podobało. A wcale nie uważam się za osobę z małym mózgiem.
Szkoda że jesteś tak zaślepiony swoją głupotą że nie zauważyłeś że wypowiadasz się za innych a powinieneś wypowiadać się za siebie..
...powinno być "największych gniotów w historii kina" według twojego chorego umysłu.
Ale ty jesteś żałosny...Boże gdzieś ty się ulągł ?
Szybcy i wściekli i ocena 7,5 przy 64.225 głosach...
Za szybcy, za wściekli i ocena 7,4 przy 38.720 głosach...
Szybcy i wściekli: Tokio Drift i ocena 7,3 przy 42.742 głosach...
Szybko i wściekle i ocena 7,4 przy 35.982 głosach...
Szybcy i wściekli 5 i ocena 7,6 przy 17.699 głosach.
Gratuluję ci zdrowego pomyślunku średnia 7,44 przy 199368 głosach rzeczywiście seria gniotów. Czyli według ciebie każdy ze 199368 osób nie ma mózgu bo obejrzał te filmy ?
boże, jakiś ty ograniczony
nie brak mózgu tylko mały mózg to raz
a dwa, skoro te filmy oglądają małe mózgi i oceniają wysoko a duże mózgi nie oglądają i nie oceniają, to jaka ma być średnia? rany czy ty jesteś w trzeciej klasie podstawówki?
Ja też uwielbiam tego aktora jest super ;p
Ale szkoda że ma 44 lata a nie mniej heh ale i tak dała bym mu mniej ; ]
Jest moim ulubionym aktorem razem z Johnnym Deppem i Dwaynem Jonnsonem. ; ]
U mnie również gustuje w sympatii.....razem z Jean-Claude Van Damme i Jared Leto :)
Nie wiem czemu większość go wyzywa. Rozumiem, nie lubicie go ale czy to powód aby go wyzywać ? Nie wydaje mi się. Trochę kultury! Co do aktora uważam, że jest spoko. Jakoś w każdym filmie jaki z nim widziałam polubiłam go.
Nie ważne co ludzie o nim mówią, ja tam go lubię. Fakt - jego wygląd raczej nie pozostawia mu zbyt wielkiego wyboru ról... Jakoś nie widzę go w romansie albo w filmie fantasy. Natomiast jako złodziej czy skazaniec sprawdza się. Chociaż podobała mi się jago głupiutka komedyjka "Pacyfikator". Jeśli chodzi o grę aktorską to nie znam się na tym więc nie mogę się wypowiadać. Jedyne co mogę powiedzieć od siebie to jak na razie każdy jego film dobrze mi się oglądało. No a już "Fast Five", "Babylon A.D." i Pitch Black" to zdecydowani ulubieńcy :P
Miło słyszeć że osoba która nie jest fanem VD, miło o nim pisze, to znaczy ze jesteś człowiekiem z kulturą.
o to chodzi, bo takich ludzi jak Fidel jest od groma - TROLLE, a tacy jak Esheveria, wogule, no nie licząc ciebie :)
musi chłopaki studia pokończyły bo o kulturze majom pojeńcie :) i wogule
i w ogóle Leoś, co znaczy słowo wogule? Może chodziło ci o Mogule z Heńka Garncarza?
Marny aktor. W każdej roli gra tak samo- schematycznie i przewidywalnie. Gada jakby miał kluski w gębie.