1. Brak umiejętności czytania ze zrozumieniem.
2. Pustosłowie, które starają się zapełniać wykrzyknikami, znakami przestankowymi i emotkami.
3. Brak umiaru.
4. Nieznajomość języka polskiego pisanego (nie wiem jak jest z mówionym - brak danych) =]
5. Wywyższanie WeNtU$iA za jego popularność, a nie za rzeczywiste umiejętności/urodę.
Na pewno sam imć Pan Wentworth Miller byłby bardzo zadowolony wiedząc, że większość jego fanek, to sezonowe "rybki, które dały się złapać na haczyk reklamy". Na pewno zadowoleni są producenci "Prison Break", którym kasa leci do kieszeni w miarę wzrostu oglądalności serialu :)
(jako szósty grzech główny dopisałbym jeszcze brak oryginalności, ale miało być pięć ;))
O, a mnie urzekł ten komentarz:
"no własnie! co Ty? Moderator jesteś? Nie jesteś od tego, by mówić co wolno, a co nie! Komentarze wioolki przynajmniej coś wnoszą w dyskusje, a twoje nic poza chamstwem! Też uważam, że to nie jego girlfriend, on by nie poleciał na takiego paszczura :)"
z tym gerlfrendem odnosilo sie do Millera;p
"powiem tak.
Nie to, że was (antyfanów Millera) nie lubię, ale jeżdżenie Wentusia i jego fanek zrobiło już się nudne. Ten temat jest wałkowany chyba od 3 miesięcy, nie trzeba zaśmiecać filmwebu kolejnymi tematami na temat Millera" - i kto tu czego zabrania... Dobra - sugeruje - bo się znowu przyczepisz...
O kuźwa, jeszcze tu kogoś przywiało na ten stary temat? Nawet słynny temat lisoszakala wypadł za burtę :)
Niechcący oddałaś mi przysługę :)
bezmózgi ja chcesz będziesz mógł po mnie jeździć po tym co napiszę, ale napisać muszę. Nie będe bronić Millera bo nie jestem jego rzadną wielką fanką, ale jego fanki tak. Piszesz, że one nie potrafią czytać ze zrozumieniem- zapewniam cię że od tego, że polubiły Wentwortha czytanie nie wyleciało im z głowy.
Piszesz, że nie mają poczucia humoru- i tu też się mylisz, bo znam wiele jego fanek z którymi mam niezłą zwałę na przerwach i nie tylko ja się śmieję, ale one też.
Piszesz, że nie znają umiaru- nie tylko one...
"bo znam wiele jego fanek z którymi mam niezłą zwałę na przerwach i nie tylko ja się śmieję, ale one też. "
Hehe, zależy jeszcze jakiego rodzaju jest to poczucie humoru. Niektóre fanki WM zapewne mają "zwały" na przerwach np z tego, że w Rossmanie kupowały różowy błyszczyk, a w domu okazało się że przez pomyłkę kupiły szminkę...
ha...ha...ha...
Crazy ja nie jestem pokroju lalusiowatych rozpieszconych dziewczynek, które gadają na przerwach o błyszczykach, szminkach i lakierach do paznokci ;-P
Nie, nie o takie poczucie mi chodziło ;-)))
Pzdr...
PS. Ale znam też takie które gadają tylko o tym, tylko, że one kupują w Avonie ;-D
Słuchajcie, Miller zniósł z tego co widzę na boczny plan nawet Zakościelnego i Małaszyńskiego.
Czy ja wiem? Jestem jego "fanką" ale i potrafię czytać ze zrozumieniem i potrafię także się wysławiać nie tylko za pomocą wykrzykników, emotikonek i znaków przystankowych. I o jakim braku umiaru w ogóle Ty mówisz? Umiem język polski. Nie wywyższam GO. Nie wiem skąd u Ciebie taka nienawiść do niego może zazdrosny albo coś w tym rodzaju? Może Ty się czujesz zbyt "nisko" to tyle miałam do powiedzenia a w dodatku w czym on Ci przeszkadza? Serial się skończy i latanie za Millerem także :P Zgadzam się tylko z tym że "płeć piękna" ogląda ten serial ze względu na niego. Ale także jest fajna akcja i w ogóle wciąga ten serial:)
Ja osobiście mam gdzieś wszystkie sezonowe fanki, które po zakończeniu emisji PB zmienią w przeciągu kilku godzin swój obiekt pożądań, ale nie można tolerować tego, że co drugi temat jest założony przez "wielką" fankę W. Miller'a i mało tego temat ten nie wnosi nic nowego :(
A o pisaniu PoKeMoNeM, wstawianiu stu wykrzykników i tysiąca emotek wolę się nie wypowiadać... to świadczy tylko o nieprzeciętnie niskim poziomie inteligencji piszących.
Jedyna rada do wszystkich pustych fanek Wentwortha - załóżcie sobie gdzieś własne forum i piszcie tam nawet milion razy "WeNtu$ j35t b0sk1!!!!!!!!!! :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*::*"!
Wtedy forum filmweb'u nie będzie zaśmiecone wypowiedziami pustych barbie i dzieci neostrady.
To tylko taka moja rada
Ludzie, czego się produkujecie w temacie, który dawno wyleciał gdzieś na dół? A potem to mnie oskarżają o brak umiaru... Nie dość, że "mądrzy" inaczej, to jeszcze bezczelni :P
A niejaka Veronika pisząc, że ona potrafi czytać ze zrozumieniem będąc fanką WM udowodniła, że czytać ze zrozumieniem nie potrafi :)
witam drogi bezmózgi oglądaczu. W zupełności zgadzam się z ... twoim nickiem:PWydaje mi się że każdy ma prawo do swojej opini i ubóstwianiu tych których się uważa za ideały. Myślę że to co tu wypisujesz to kompletne bzdury ponieważ bez znaczenia na twój wiek zdaje mi się ze nie znasz się na ludziach. Osobiście uwielbiam Wenta:D Niedość że jest baaaardzo przystojny to do tego pełen klasy, uroku i zdolności aktorskich (mam na myśli przede wszystkim mimike:D)
Pozdrawiam :*
p.s.CZESIO WYMIATA !
najbardziej wymiata stasio, wali konia, pije wode gazowana i mowi "co za zycie szampan i dziwki"
Wszyscy znaja stasia, jak to go nie znasz? stasio ma tutaj renome, tak twierdzi i wszyscy go tutaj znajo i kochajo
mam racje stasio ?
powiedz ze mam JASNE?
BUAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!! Polałem się ze śmiechu czytając twoją wypowiedź i w dodatku wywaliłem się na plecy xD
A szczególnie ten motyw "pełen (...) zdolności aktorskich (mam na myśli przede wszystkim mimike:D)"
To po prostu przebiło wszystko co w życiu przeżyłem!
To mają być zdolności aktorskie?????? I przepraszam, ale jaka mimika? Pierwszy lepszy Staszek-ptaszek spod sklepu monopolowego byłby w stanie tak zagrać (co to za filozofia cały czas grać z jednym wyrazem twarzy??)
I uważasz go za ideał, mimo, że... go w ogóle nie znasz! Widziałaś go tylko w tv/kinie i na fotkach, ale ty jak widać preferujesz zasadę "Oceniaj ludzi po wyglądzie" (Życzę szczęścia w miłości i faceta który nawet jak będzie największym sztywniakiem to i tak będziesz go ubóstwiać (LOL))
Co do umiejętności aktorskich jeszcze... popatrz na odtwórców ról T-Baga czy Mahone'a. To się umiejętności aktorskie i aktorzy z prawdziwego zdarzenia, a nie jakiś były model, po którym nie widać żadnych emocji.
I jeszcze ten p.s...
Może Czesio jako sama postać jest śmieszny, ale "Włatcy Móch" jako kreskówka to dno i klapa, marna podróbka "South Park". Polecam ci obejrzenie prawdziwego "South Parka" albo "Family Guy".
A kończąc temat pana Miller'a - dlaczego jestem 100% pewien, że jak tylko skończy się emisja Prison Break i puszczą coś nowego to jakiś inny aktor będzie dla ciebie ideałem?
A dlatego, że jesteś kolejną "sezonową" oglądaczką, która ogląda serial bo wszyscy oglądają albo ze względu na "idealnego" aktora w nim grającego.
Znajdź sobie lepiej dziewczyno chłopa... ;]
ojej ale się pięknie rozpisałeś:P
ale widze ze z ciebie niezły nerwusek. A tak serio to chyba jesteś troszke zazdrosny:P
nawet mnie nie znasz:P A wyskakujesz z takimi opiniami, ale oki twoja sugestia. Jestem prawie pewna że większość chłopców chciałoby wyglądać właśnie tak jak Went.
"witam drogi bezmózgi oglądaczu. W zupełności zgadzam się z ... twoim nickiem:PWydaje mi się że każdy ma prawo do swojej opini i ubóstwianiu tych których się uważa za ideały. Myślę że to co tu wypisujesz to kompletne bzdury ponieważ bez znaczenia na twój wiek zdaje mi się ze nie znasz się na ludziach. Osobiście uwielbiam Wenta:D Niedość że jest baaaardzo przystojny to do tego pełen klasy, uroku i zdolności aktorskich (mam na myśli przede wszystkim mimike:D)"
W szkole już nie uczą konstruowania logicznych i poprawnych gramatycznie wypowiedzi? :)
Dzięki za docenienie mojego nicku :)