Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 835 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Uważam dziewczyny że oglądacie Prison Break ze względu na Wenta,jak by był jakiś inny aktor w roli Michaela Scolfielda nie zwróciły byście na ten serial okiem,jesteście chore i możecie mnie besztać ile chcecie ale ja tak uważam,możecie sobie o nim pomarzyć,nie jestem zazdrosny o jego wygląd bo aktor to z niego żaden.To że zagrał w tym serialu to nie znaczy że jest dobrym aktorem,dużo aktorów sprawdziło by się w tej roli nie tylko on,ja nie wieże że panny oglądają serial o więzieniu i rozróbach w nim,ale ja już wiem dlaczego tak jest ze względu na WENTA!!!! słówka kocham go są żałosne,jesteście puste bo aktor z niego żaden liczy się talent a nie wygląd,do was można mówić ale wy nadal będziecie robić swoje.Pozdro dla fanów Prisona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PATOLOGIA458

Ej człowieku - nie gorączkuj się tak, nie ma o co ;) Połowy Twoich zdań nie można rozszyfrować...
Nie jest do końca tak, jak piszesz, moim zdaniem zaczęło się od tego, że rozreklamowano serial, jakby to był ośmy cud swiata, pokazując tego kozła z tapetą na ciele jako wabik i to ściągnęło do niego widzów tandetnej stacji firmowanej przeterminowanym słonecznikiem, a że przypadkowo pałęta się tam w roli głównej umięśniony kret-dresiarz - Wentpchlon, to automatycznie stał się nowym, po ostatnio popularnym Maćku Zakościelnym bożyszczem polskich nastolatek... Popularność przywiodła do serialu widzów, Wentworth stał się idolem dzięki popularności serialu, a teraz ogląda się go ze względu właśnie na niego. Taki łańcuch przyczynowo-skutkowy...

Bezmozgi_Ogladacz_again

Każdy ma swoje zdanie na ten temat,ja mam akurat takie i jest w tym część prawdy.

PATOLOGIA458

Odnosiłam się sceptycznie do serialu i głównego bohatera, ale muszę przyznać, że Miller jest naprawdę przystojnym facetem (szkoda tylko, że taka chudzina) i ma coś takiego w spojrzeniu co działa na kobiety. To chyba nie grzech, ale trudno oczekiwać by facet to zrozumiał.

miss_russ

Hej tyton uważaj bo wybuchniesz:). Mam dla ciebie pocieszenie: Jestem fanką Prisona ale nie oglądam go ze względu na ''Wenflona'' ze się tak wyrażę. Facet jest przereklamowany i mi się znudził. Teraz zaczęłam dostrzegać jego grę aktorską. A propo: Wczoraj tego świra zagrał super! Nareszcie zaczął grać ,a nie patrzeć na tę doktor.POZDROWIENIA I BUZIACZKI:*

PATOLOGIA458

Nie masz kompletnie racji!!!! Kiedy w TV zaczęto puszczać reklamy Skazanego i oczywiście był tam Scofield...to pomyślałam sobie, że to znowy jakiś aktorzyna, zgrywający ważniaka ( i kompletnie mi się w tedy nie podobał). Jednak zainteresowała mnie problematyka filmu i zaczęłam oglądać. Oczywiście serial odrazu przypadł mi do gustu, a sam Went zaczął podobać mi się gdzieś w 4, 5 odcinku.

pib2

ok ok,oglądnijcie lepiej jakiś filmik romantyczny np szkołę uczuć.!!

PATOLOGIA458

pib2 to że ty oglądasz serial nie ze względu na wenta za to są inne panienki które oglądają serial bo gra tam Went,ale każda osoba jest inna,ale większość dziewczyn ogląda serial ze względu na niego,więcej nie będę się wypowiadał na ten temat.POzdrooo !!!!!!!!

PATOLOGIA458

Ja wiem, że są ale ty pisząc "Chore fanki Wenta !!!!!!!!!!
Uważam dziewczyny że oglądacie Prison Break ze względu na Wenta"--->to podpisałeś wszystkie fanki millera w jednym stwierdzeniu, a ja też jestem jego "fanką" i chciałam ci pokazać, że twoje podejście nie pasuje do wszystkich dziewczyn, którym podoba się Went...