Ciekawe czy Wentworth (przysięgam, że nie odważyłbym sie wymówić tego imienia na głos) wie, że jego osoba budzi takie kontrowerje na Filmwebie. Zaczynam obawiać się,że Went może stać się przyczyną konfliktu zbrojnego na skalę masową, a sądząc po zażartości dyskusji byłaby to wojna totalna (już widzę hasła w stylu "Kto z Wentonem ten przeciwko nam" itp.). Jak tak dalej pójdzie to na Filmwebie zjawią się siły rozjemcze ONZ i będzie wystyd o sankcjach nie wspominając. Czy Went zdaje sobie sprawę co za jego przyczyna się dzieje na Filmwebie? Jeśli nie to niech ktos kto ma z nim kontak da mu znać, może on bedzie w stanie coś poradzić, zanim sytuacja wymknie sie pod kontroli.
Aaaa - już zazębiam - to taki układ zawarliście:
Ty masz sponsorowane sranie, w zamian za to, że nie będziesz się śmiał ze szwagra?
Podziwiam Cię, stary - ja bym nie wytrzymał. Wy, to kolejny dowód na to, że miłość wszystko przezwycięży...;-)
?Groźne? skutki ? bezsensowne zachwycanie się aż do bólu zaletami Wenta i obrażanie i wyzywanie jego przeciwników. Działa to też w drugą stronę? Miller nie jest taki najgorszy. Za co go tak nie lubicie? A co do męskiej ksywki ? do tej pory nie spotkałam chłopaka, który nazywałby się Anią ;P ;)
Podejrzewam, że to była ironia :) Coś w stylu "Jestem mężczyzną" ; "O, przepraszam! Zmyliły mnie Pana długie włosy" z 13 posterunku ;)
Do pendzoncej melepety ---->
Nie jestem "prawym" człekiem, ani lewym...Jestem człekiem zez środka.
W rozmowie z rafauem chodziło mi o to, że nawet tak beznadziejny smarkacz jak Bosak przy wojewodce jakubie władysławie wypadł jak profesjonalny dziennikarz, dojrzały i zrównoważony człowiek, który ze spokojem i bez mrugnięcia okiem ośmieszył tego podskakującego i wrzaskliwego komedianta.
Pogadało sobie dwóch kolesi mających do kobiet raczej ostrożny stosunek i trzymających się od nich z dala...A wygrał ten młodszy! :-)))
PS- Nie jestem fanem Bosaka i jego spółki, różnych Wojtków Wierzejskich i innych- nie lubię ich (bardzo ich nie lubię)...Ale każdy z nich pokona wojewódkę merytorycznie, bo każdy z nich ma więcej rozumu!
ps- klikając na odpowiedz przy usuniętym temacie, można odczytać usunięty temat- ot ciekawostka...Ale wszyscy to już chyba wiedzą! :-)
Przepraszam najmocniej, że Wam przerwe - ale mam takie dość dziwne pytanie :D
Jak czyta sie jeg imie (Wentworth'a)?
Bo za chimeny nie wymyśle ...
No niestety (zawsydzona).
Dzięki wielkie :)
Nie chcę robic reklamy, ale zapraszam na mojego bloga - jest tam jeden temat poświęcony temu - człowiekowi.
Skorzystałam z zaproszenia, weszłam... Się za głowę złapałam, ale cóż... Dziewczyno - Ty Zbuntowanego Anioła oglądasz?!?! Szczekają nie po naszemu (tłumacz już nie nadąrza :D), przekrzykują się, w ogóle romansidło mdłe i nic nie warte... A tak nawiasem - piszesz, że Prison Break to Twój ulubiony serial, a wyżej że Wenta nienawidzisz... No już chociaż mogłoby być "nielubie" - bo po co oglądać serial, w którym główną rolę gra znienawidzony facet ;P
PS. Jego imie czyta się Łentłord, czy jakoś tam. Gdzieś to wyczytałam, że zawdzięcza je swojej babci... Pewnie jej koleżanki z Sabatu przewidziały jakiego będzie miała wnuka i podpowiedziały w doborze imienia :D
Zenobia hmm... to czy oglądam Zbuntowanego Anioła czy nie to chyba nie twoja sprawa ?:D
A jeżeli chodzi o Wenta - to tak Prison Break'a bardzo lubie - a aktora grającego główna role - nie cierpię ... nie ma w tym nic dziwnego...
Racja. Przecież można oglądać np. "Klan" i go lubić, a nie znosić Ryśka, którego charyzma czyni go postacią dominującą.
Odpowiem ci tak w polskim szołbizneie liczy się Rysio, potem długo, długo nic i wreszcie jest Pospieszalski.
Przyznam szczerze, że na tym forum spodziewałam się zastać już wszystko, oprócz Ryśka z Klanu;)) Forum Millera wciąż zaskakuje:))
Fajnie wrócić na stare śmieci:D
No ba:DD Dyskusja nasza była zainspirowana, jakże "ciekawym" tematem o pojedynku Chunninga Tatuma i Wentwortha:DD
No no no!:) Okazało się wtedy, że mam okrutne zaległości w "znaniu" nowych przystojniaków:) Udałam sie więc na poszukiwania, i chyba znalazłam coś intetresujacego!:) Ogladasz może serial "Herosi"? Jest tam taki fajny pan hindus:) Jak myślisz, nada się?:P:):):)
Drobne wtrącenie - wybaczcie.
W Herosach jest już jeden ' bosheee jaki on cudny :* '. Milo V-cośtam (przysięgam, nie zapamiętam nigdy jego nazwiska). Już w czasach Kochanych Kłopotów był obiektem westchnień wielu dziewcząt w wieku gimnazjalno-licealno-itp. Teraz pewnie nastąpi prawdziwe oblężenie jego strony. :)
Ha ha wiem o kogo chodzi:) Oglądałam swego czasu Kochane kłopoty:) Nazwiska jego też nie zapamiętam:)) Muszę się przenieść na "jego" stronkę:) Pewnie banda wściekłych fanek już tam czeka:)) Poczytam posty, pośmieję się i wrócę:D Chyba, że spodoba mi się tam bardziej niż tu, to nie wrócę:DD
Odwiedziłem. Żeby nazwisko sprawdzić, ale też z ciekawości.
Spokój i cisza.
Może to być przysłowiowa cisza przed burzą. ;)
Odwiedziłam.:) Spokój jest, ale pojawiło się pare perełek:DD Oczywiście muszę przytoczyć, bo jakżeby inaczej:)) :
"Super piekny ;" -> nigdy bym nie wpadła na takie określenie:DD
"Kiedyś do nie lubiałam ale teraz pomalutku, pomalutku przekonałam się, że dobrze gra i do tego jest przystojny ;."-> oto jak Milo zaskarbił sobie, z początku źle nastawioną do niego fankę:))
"Jak można go nie lubić? Draństwo :P Dzisiaj oglądałam 3 serie GG i przewijałam tylko na momenty z Nim i Rory" -> ten bulwers na początku jest jak najbardziej uzasadniony, no bo jak można go nie lubić no?! ja sie pytam:DD
"on jest boski super szkoda ze go nigdy nie poznam osobiście."-> to mnie rozwaliło kompletnie, no comment<lol2>
Na wstępie - do samego aktora nic nie mam. Nawet dobrze gra, poza tym wygląda normalnie. Generalnie może być.
Perełek też kilka wypatrzyłem, ale ogólnie spokój. Chyba znam przyczynę takiego stanu rzeczy.
Otóż bohater grany w Herosach przez Milo Vintenmiglie (?) jest przeraźliwie nudny dla bujnych małolat. Potrafi tylko chwilowo adaptować zdolności innych herosów, czyli latać, albo zatrzymywać czas.
Nie ma ukrytej inhibicji, ani nie jest genialny.
Nie tańczy super pięknie.
Nuda!
Cris, przecież dla swoich wielbicielek nie musi się zbytnio wysilać:) Wystarczy, że mignie w trzech odcinkach, a one i tak padną porażone jego talentem:P
Ale tym bujnym fankom serialowa rzeczywistość często myli się z tą prawdziwą. Przecież większość zachwytów dot. Millera odnosiła się do jego nadzwyczajnej inteligencji.
Z Tatumem sprawa ma się podobnie. Albo jest super piłkarzem, albo super tancerzem. W epoce "Tańca z gwiazdkami" więcej nie potrzeba aby uzyskać status bożyszcza.
Ja osobiście bardzo lubię ten serial, charakteryzuje się rzadko spotykanym tak świetnym dowcipem słownym i sytuacyjnym:DD Scenariusz zdecydowanie oceniłabym na 10:) Ponadto rola Lauren Graham- moim zdaniem bezkonkurencyjna:)) Natomiast Alexis Bledel, przez wszystkie serie wygląda jakby miała anemię i miała zaraz zemdleć:)) A co do szczęki Milo (czy Mila- nie wiem czy to sie odmienia jakoś:P)- cóż, rzeczywiście jest niepokojąca:))
Serialu nie oglądam, a kogo on tam gra? Z tego co patrzyłam na filmwebie, jest tam wielu, którzy się nadają:DD
Chyba się pogubiłam:P Jeśli chodziło Ci o Milo, to w Herosach jest jednym z dwóch braci, którzy potrafią latać!:) Słabo?:P
Nie nie:) Dobrze jest - ach ten nadmiar przystojniaków... ja wiem:PP Aż się w głowie kręci:PP Na początku chodziło mi o to, kogo gra w serialu ten Hindus:) O Milo to była wstawka do Crisa, który jako pierwszy poruszył jego temat:DD
Musiałam rozwinąć listę pełnej obsady i dopiero zobaczyłam:)) Kurde przystojniak z niego jak się patrzy:)) I to spojrzenie... ach rozpływam się:))<lol2> Ale cholera ma żonę, no nie! :PP Co ja teraz zrobię? Pozostaje mi się tylko załamać:DD
W takiej sytuacji, najczęściej stosuje się objeżdżanie do granic możliwości żony "obiektu", w celu poprawienia sobie humoru po tak "tragicznej" wiadomości:) Prawdziwe fanki zawsze tak robią!:P
"Odwiedziłam" tego Milo Ventimiglia (?). Nie znalazłam tam nic ciekawego, więc chyba tam już nie wrócę :) Stwierdziłam tylko, ze jak facet ma w imieniu lub nazwisku sylabę WENT, to od razu ma pełno kochających fanek ;DD
O nie, no to muszę szybko nadrobić zaległości:)) Na pewno brzydka ta jego żona strasznie:), i gruba! i na pewno ma rozstępy i..... i jeszcze piegi, niech ma!:DD .....od razu lepiej:DD
O nie, no to muszę szybko nadrobić zaległości:)) Na pewno brzydka ta jego żona strasznie:), i gruba! i na pewno ma rozstępy i..... i jeszcze piegi, niech ma!:DD .....od razu lepiej:DD
Bardzo dobrze, siadaj, trzy!:P:)Zapomniałaś jeszcze tylko dodać: że absolutnie na Niego nie zasługuje; jest gupia; a jeśli już, nie daj Boże, ładna, to na pewno miała pare operacji plastycznych, a cycki ma "robione" na bank!!!:P Kurna, to działa! Od razu lepiej!:):P Pozdrawiam:)
no i co ty napewno tez bys chciala cyce sobie zrobic!!
Jest dziewiata godzina
Na wspolnej sie zaczyna
Czemu nie ogladacie
tylko robicie kupe w gacie?
Hihihi
Moje serce dla Jude i wenworta faluje
wszyscy co sie niezgadzaja to sa glupie c*ule!
Co to sie nawyrabiało,
Następną zaraze na forum przywiało.
To już epidemia prawdziwa,
Glupich fanek Wenta przybywa.
Po nocach nie spią, w majtki sikają,
Swoimi wypocinami forum zaśmiecają.
Nie ma temu końca, bo gdy jeden obiekt zgaśnie,
Nowy sie pojawi i znów żadna w nocy nie zaśnie...
Informuję cię "kochająca", że NA PEWNO bym nie chciała!:P Wróżką to ty nie zostaniesz, oj nie!:) Jak widzę, poetką rownież!:P