Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Od "wiernej fanki" Wenwoooooofa Millera. Byłam, zobaczyłam, poległam. Cmok, cmok.

użytkownik usunięty
klaudi5

........gadu gadu sobie znalazłaś?????

daj jeszcze adres Małgorzaty i numer kom.

przykro mi ale nie mogę... a po zatym nie cierpię Gadu Gadu wolę Skypea!

użytkownik usunięty
klaudi5

.... to może jednak zacznij używać co? <>

Ciekawe, ile jeszcze takich numerowanych fanek się tu przywlecze - a ten temat to mi jednak wygląda na to, że ktoś sobie jaja robi :)

użytkownik usunięty
Bezmozgi_Ogladacz_again

troche matematyki: ilość ofert neostrady podzielona na proporcjonalną liczbę idiotek w wieku gimn. podzielone na proporcjonalną ilość idiotek które nauczyły się korzystac z kompa, myślę że trzeba by jeszcze z tego wyjąć silnię;)- wyniki są zastraszające

Albo zastosować wzór Einsteina ;P

użytkownik usunięty
Bezmozgi_Ogladacz_again

energia na mase???

czasem sam się dziwie ile energii jest w tej masie;)

Toć masz ten wzór w nicku przecież. Dobra, ludzie, pozwólmy temu tematowi utonąć, wszak wyżej jest już jeden niepotrzebny...

użytkownik usunięty
Bezmozgi_Ogladacz_again

popieram, let the chips fall where they made;)

e=mc2 już wyjaśniam- proporcjonalna ilość energii w danej masie, c- współczynnik proporcjonalności równy prędkości światła, wzór który jest wyznacznikiem rewolucji w świecie fizyki i jako taki zawsze pozostanie
Einstein respect for you;)

btw.
dla dzieci neo powinno być e=mc10

Tak, według teorii Pana Einsteina osobniki poruszające się z prędkością światła nie starzeją się, a te, które się poruszają z prędkością nadświetlną, stają się coraz młodsze :P

W "Ukrytym wymiarze" przedstawiona była całkiem fajna metoda obejścia tejże teorii, opierające się na przekonaniu o skończoności wszechświata :)

użytkownik usunięty
Bezmozgi_Ogladacz_again

czarna dziura? pamiętam

jak niemal wszystko w fizyce tak i prędkość światła jest względna, można ją pokonać ale nie używałbym do tego czarnych dziur domowej roboty:p

Tak. Czarna dziura. Twór o tak wielkiej grawitacji, że zasysa wszystko, nawet czas... Film był średni, a najgorszą miał końcówkę, a tak dobrze i ciekawie się zaczynał... :/

użytkownik usunięty
Bezmozgi_Ogladacz_again

wiem wiem:) fizyk student jestem:)

a ty jak na bezmózgiego to coś za dużo wiesz;)

Jedyne co wiem, to to, że nic nie wiem ;P

Bezmozgi_Ogladacz_again

wrodzona skromność dobra rzecz, ale nie bądź dla siebie taki surowy;)

użytkownik usunięty
Bezmozgi_Ogladacz_again

czyżby ukryta inhibicja? :p

(post za krótki)

@Mims, żeby nie być surowym, musiałbym się wrzucić do garnka i ugotować :P To nie jest temat o tajnikach osobowości Bezmózgiego :P Skupmy się na kwestiach okołofilmowych :P

Bezmozgi_Ogladacz_again

Wybacz, przepraszam i wychodzę!:p

post krótki, ale treściwy!

Jesteś studentem fizyki?;-) Kurde, szacunek stary, nigdy nie pojmowałem tego przedmiotu... Podziwiam ludzi, którzy to rozumieją. Fizyka to jedyny przedmiot, z którym miałem problemy. Na szczęście, skończyłem w 2 klasie liceum z piękną 2 na świadectwie maturalnym (a z innych przedmiotów ścisłych orłem byłem; fizyka to specyficzny przedmiot).

_Ja_

Ja miałem problemy tylko z optyką :P Maturę udało mi się fuksem zdać na 5 ;P Potem (prócz fizyki przedmiotowej) dręczono mnie tak zwaną chemią fizyczną i biofizyką na studiach. Od fizyki miałem spoko profesora natomiast, najlepszego, jakiego kiedykolwiek na studiach spotkałem :P

użytkownik usunięty
_Ja_

właściwie to sama fizyka jest łatwa, najgorszy jest język fizyki zwany matematyką, mógłbym stosy obelg rzucać na to gó..no / arghhh / ide spalić jakąś książke Pitagorasa;)

Pitagoras fajny gość. Daj mu spokój ;) Już lepiej spalić któregoś z tych bardziej współczesnych, którzy wymyślili bzdurne rachunki różnicowe i inne wynalazki :P

_Ja_

Po raz pierwszy zgadzam sie z JA: szacunek dla wszystkich studentow fizyki. Nie zmienia to jednak faktu, że i tak wolę moją archeo:)

Mims

Studiujesz archeologię? Mega szacunek dla Ciebie!!! :) Indiana Jones w spódnicy! :D

Bezmozgi_Ogladacz_again

Dziekuję, dziękuję!;) Mów mi mgr Indiana Jones w spodnicy!;p

Mims

Ewentualnie Lara Croft. Ale jej to nie cierpię, bo występuje w dennych filmach i równie dennych grach (no, może oprócz 2 pierwszych części) :)
Albo ta z serialu "Łowcy skarbów" - grana przez piękną Tię Carrere. Nota bene też brunetkę :)

Bezmozgi_Ogladacz_again

Taaak, strasznie mnie śmieszą takie produkcje. Tak naprawdę to wygląda trochę inaczej, w każdym bądź razie odradzałabym pełen makijaż i tipsy [to rada dla blondynek, sorry!;P]

Mims

A wracając do studiów :P Jesteś już po, czy w trakcie? :) I kiedy odnajdziesz Świętego Graala? ;P

Bezmozgi_Ogladacz_again

Jestem już po i szkoda, bo to był świetny okres, prawdziwa szkoła życia:) Co do Gralla- jestem na dobrej drodze...mam nadzieję :p

Bezmozgi_Ogladacz_again

Jestem już po i szkoda, bo to był świetny okres, prawdziwa szkoła życia:) Co do Graala- jestem na dobrej drodze...mam nadzieję :p

Mims

O, to zapewne w tym samym wieku jesteśmy :P

Bezmozgi_Ogladacz_again

Łatwo to sprawdzić: nr przy moim nicku to jedyny słuszny rocznik!;P

Mims

Cóż... ja jestem z 1983 :P Nie będę mówił, że to wspaniały rocznik, bo wielu znam debili, co się w tym roku urodzili (mówiąc poetycko) :P

Bezmozgi_Ogladacz_again

Kurcze, a mogło być tak pięknie!:p Żartowałam, i tak jesteś w porzadku "jak na swój wiek" :p Wśród moich równolatków też jest sporo debili, a w naszym wieku to już ból:p

Mims

"i tak jesteś w porządku" - hehehehe - gówniarz ze mnie, co nie, Pani Mgr? ;P

Bezmozgi_Ogladacz_again

Ważniejsze jest to na ile się czujesz, a nie ile masz w dowodzie:)A rzeczony tytuł naukowy tak naprawdę nie za wiele zmienił w moim życiu:)

Mims

Czuję się na 12 :) A tytuły naukowe też mnie nie obchodzą :P Sam jestem licencjatem i za magistrem nie tęsknię :P

Bezmozgi_Ogladacz_again

Ja tak gdzieś w okolicach 16 :p A licencjatem z czego, jeśli wolno spytać?:)

Mims

Wolno :P Temat się zrobił taki naukowy bardzo :P Biomedycyna Informatyczna :P

Bezmozgi_Ogladacz_again

I ciągle 4 lata różnicy między nami :P; nawet biorąc po uwagę wiek psychiczny :P

Bezmozgi_Ogladacz_again

Tą biomedycyną to mnie zastrzeliłeś!:) wychodzi na to, że jestem nie tylko stara, ale i głupia:)

Mims

Jesteś głupia, ale jak wygadujesz takie bzdury :P - każdy wie, że archeologia i "Indiana Jones" rulez! Za trylogią szaleję od dziecka i z niecierpliwością czekam na 4 część, zwłaszcza że moja ulubiona trójka: Harrison, Sean i Kate mają się znów pojawić :)
A biomedycyna tylko "groźnie" brzmi...

Bezmozgi_Ogladacz_again

To prawda: archeologia jest wspaniała, ale jak mówiłam wiecej jest potu i błota niż olsniewajacych skarbów, jakie pokazują w filmach:)

Mims

Wiem, wiem... trochę się naczytałem o tej "prawdziwej archeologii"... ;) Co nie zmienia faktu, że filmy o tej tematyce należą do moich ulubionych (tak jak obie "Mumie") ;)

Bezmozgi_Ogladacz_again

Też je lubię, chociaż oglądam z lekkim przymrużeniem oka;)Swego czasu miałam fioła na punkcie starożytnego Egiptu, ale jak to często w życiu bywa, wylądowałam w zupełnie innej dziedzinie:)

Mims

Zapewne w młodożytnej Aleksandretcie :P A tak na poważnie, to filmy przygodowe nie są przecież od wiernego odwzorowywania rzeczywistości :P A praca archeologa w rzeczywistości to dość ciężki kawałek chleba :P

Bezmozgi_Ogladacz_again

Co do dziedziny to absolutnie zimno;P Co do pracy: ZEBYŚ WIEDZIAŁ!:P

Mims

Skoro już ciągniemy ten temat - udało Ci się znaleźć już coś ciekawego? :D

Bezmozgi_Ogladacz_again

kurde, wiedziałam, że w końcu o to zapytasz, tak jest zawsze!:P Trochę drobiazgów było. Moje ulubione znalezisko, to szkielet konia na ciałopalnym cmentarzysku! Cudny był!:)

Mims

Świetnie się z Tobą gada Bezmuzgi, ale muszę się ewakuować, bo cos ode mnie chcą! Pozdrawiam serdecznie!:)