Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Od "wiernej fanki" Wenwoooooofa Millera. Byłam, zobaczyłam, poległam. Cmok, cmok.

Mims

Znowu Cię rozczarowałem... wiem, jestem beznadziejny... Idę się powiesić... Kupcie mi wieniec na grób... :P
A tak poza tym to ja wiedziałem z kolei, że zaczniesz mnie dręczyć o moje filmy :P
Masz jakieś zdjęcie dokumentujące tenże szkielet? :P
Jak już się powieszę, odczytam odpowiedź z zaświatów :P

_Ja_

Fizyka... Prościzna, ino trzeba mieć dobrego nauczyciela... :)

Tak poza tym... Dawno mnie tu nie było. Pytanko mam. Społeczeństwo zmądrzało od ostatniego razu??

marzenka37

Oczywiście post wyżej do JA :)

marzenka37

Marzenkaaaa! :P Tęskniliśmy za Tobą ;-)

Bezmozgi_Ogladacz_again

Po co wy w ogóle ciągniecie taki temat?

NaShI

Użytkujemy go w szlachetnych celach rozwijania znajomości i integracji między filmwebowiczami, a także dyskusji na tematy okołofilmowe. Chcesz się przyłączyć? :D

Bezmozgi_Ogladacz_again

Hehe - nie dziekuje.
Ale thx za wyjasnienie :)
Pozdrawiam.

NaShI

Nie ma za co :)
Ja również pozdrawiam :)

Bezmozgi_Ogladacz_again

Mam nadzieję że post do mnie jest szczery :) Jeśli tak , to bardzo mi miło że o mnie pamiętacie :) Nadal nic nie uległo zmianie w sprawie Millera? Trochę wypadłam z tematu :) Obejrzałam właśnie całe dwa sezony... Musze powiedzieć szczerze, że serial trzyma w napięciu, ale niektóre odcinki rzeczywiście zbędne. Za długo to wszystko trwa... A już te szczęśliwe zbiegi okoliczności, to serialnie porażka :)

Pozdrawiam!

Wszystko ok, ale Poincare zapostulował ten wzór jeszcze przed Einsteinem tylko jakoś nikt o tym nie pamięta :( to smutne