Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

przegladajac to forum mozna zauważyc jedno: antyfani tego aktorzyny podniecaja sie bardziej niz jego fanki, których notabene nie ma az tak wiele w porównaniu do licznego antywentowego gejklubu.

użytkownik usunięty
Aliciaa

juz chyba wszyscy co tu wchodza sie zorientowali ze tu dziala gejklub antyfanow millera hahahahahahaha

doslownie z ust mi to wyjeliscie:DDDDDDDDD

Bezmozgi_Ogladacz_again

Bezmózgi, Ty durny antyfanie z gejklubu czego głos zabierasz? No? No? :)) Coś Ci się nie podoba? :DD Vera w koncu ma temat gdzie błyszczy:DD Jest na szczycie:D Wymiękam:D haha:D kurde jak tylko człowiek ma zrąbany humor od razu może tu zaglądnąć i liczyć na dawkę śmiechu. Są tu osoby, kóre sprawiają, że ja wciąż wchodzę na to forum i normalnie nie mam dość:))

Ksantypa_3

O so chodzi, ja się pytam... tutaj wcale nie jest tak wesoło... rzygają, obrzucają się błotem, kradną komórki... i jeszcze do tego w ustach sobie grzebią :)

Szok ;]

A ty, Ksantypo odwal siem ode mnie sama jesteź gópia :P

Bezmozgi_Ogladacz_again

"żygają", mocium Panie, "ŻYGAJĄ"!! ;)))

Bezmozgi_Ogladacz_again

Chodzi o to rześ jest ham i prostak:DD i gej na dodatek:)) i jezteź gópszy nawet ode mnie i wogule nie potrafish konserwo... konwer... yyy no dyskózji prowadzidź nie ómiesz na poziomie, no! a ja umiem!no! i teraz pżyznaj siem ze cie normalnie zatkalo, bom ci pżygadala normalnie. ja i moje koffffane kumpele normalnie złonczymy sily i cie znishczymy:)) wiec nie podksakuj bo dzieciak jeshcze jezteź:D

Ksantypa_3

Ojeju, ale tak nie morzna pżeciesz, to nieóczciwe... nie umjem prowadzidź s Tobom dyzkusji... jestem pokonany :P

Bezmozgi_Ogladacz_again

hahaahahahaahahaha ktos jeshcze chce zaczonc??? karzdego pokonam, no dawac dawac! alesh jestem normalnie super:D <lol2> Pib2, vera i izusia moje psiapsiuly napewno som ze mnie dómne:))

Ksantypa_3

Czekaj Ty, ja siem jeszcze spytam mojego teścia, jak on powie że nie masz raci, to znaczy, rze nie mash!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I wogule wynoszem siem stont (na całe 2 minuty)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bezmozgi_Ogladacz_again

Sie morzesh pytac kogo hcesh!!! najwarzniejshe dla mnie jest poparcie moich psiapsiuuuul!!! one wiedzom rze mam racje, i hodz narazie ich nie ma to one ci jeshcze pszygadają nie ma co!
ano wynos siem, nara!

:)

Ksantypa_3

nara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i lecz sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobra, bo jeszcze mi zostanie tak i co? Mój Obiekt Westchnień nie będzie mnie chciał ;]

Bezmozgi_Ogladacz_again

Dokładnie, istnieje takie niebezpieczeństwo:) Ogólnie to strasznie ciężko jest posługiwać się pisownią dzieci neo:))

Ksantypa_3

Idzie Ci lepiej niż mnie - ja w niektórych miejscach - jak chcę zrobić błąd - z przyzwyczajenia piszę poprawnie.
Inna sprawa, że za często gadam z niedorozwiniętymi pisemnie osobnikami bądź osobniczkami i potem sam zaczynam walić byki, o jakie bym się nie podejrzewał ;]

Bezmozgi_Ogladacz_again

Ja jak już napisałam coś w ten sposób, to zanim wysłałam czytałam i poprawiałam tam, gdzie było zbyt poprawnie:DD Temu efekt był aż zadziwiający:)) Ja też nie raz łapię się na jakimś błędzie, charakterystycznym dla, fajnie określonych przez Ciebie, osobników- "niedorozwiniętych pisemnie":)To wszystko przez tego typu fora:))

Ksantypa_3

Spoko :)

Aliciaa

Masz 100% racje Aliciaa...

pib2

Popatrz co się dzieje na "górze"...to sami antyfani...

pib2

Pib2 wróciłaś:)) Od razu zaczynasz błyskotliwym tekstem, jak zawsze:)Super, że jesteś:D Już się bałam, że nie zawitasz więcej na to forum:)

Ksantypa_3

Wszyscy wracają, bo tu fajnie jest!:) Zdecydowanie lepiej, niż jeszcze tydzień temu:) Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje prezes gej-klubu!:P

Mims

Oj, słonyszko, słonuszko, jak zawsze nieznośna ;P Ale nie zmieniaj się ;)

Bezmozgi_Ogladacz_again

Never-migdy, Bezmózgi, przecież wiesz!:):):)

Mims

Oj, pomyliłam się no! Miało być: Never-nigdy, Bezmuzgi,przecież wiesz!:P:P:P

Ksantypa_3

Co ty nie powiesz??? Za kogo ty się uważasz ksantyyypo???
Myślisz, że jak coś napiszesz to jesteś jajebista????
Wkurzasz mnie...< nie masz włansgo zdania>.

pib2

Uważam się za jajebistą <lol2> :D i w ogóle co tu dużo mówić jestem super:) Ale i tak nie dorównuje Tobie:) Nie mam własnego zdania powiadasz? Dobre:) dobre:) Czekaj zapisze, przyda mi się:P A Ty masz słońce swoje zdanie?:) Jeśli uważasz, że w przeciwieństwie do mnie masz, to przedstaw mi argumenty, które o tym świadczą:)

Ksantypa_3

No co wy - przecież wszyscy wiedzą, że Ksantypa jest "zajebista". Nawet mój teść ;)

Bezmozgi_Ogladacz_again

Och Bezmózgi, no dość tych komplementów, bo już i tak jestem zbyt próżna:)) Pozdrawiam teścia:DD Poczekajmy co napisze Pib2, bo jestem niezmiernie ciekawa, czym tym razem mnie zagnie:))

Ksantypa_3

To chyba pytanie retoryczne - nie było chyba tu jeszcze takiego, którego by Pib2 nie zagięła ;)

Ksantypa_3

Już pisałam kiedyś, że jesteś durna i podtrzymuje zdanie.
A na temat swojego zdania to juz pisałam w poprzednim temacie, który tak lubisz, ale widocznie nie doczytałaś...a ja nie będę tego kopiować 3 raz.
A twoje zdanie gdzie: że dziewczyny dostają okres...hahaha???

pib2

Pib2, chyba będę Twoim fanem. Czy możesz dać mi swój autograf? :)

pib2

Posłuchaj, jakbym ja weszła na forum, gdzie są same głupie dzieci neo, kochające Wenta to nie zawachałabym się napisać co o nich myślę:)) Tutaj moje zdanie jest zgodne z innymi trzeźwo myślącymi ludźmi, którzy są w przewadze jak na razie:)) Dlatego wydaje Ci się, że nie mam własnego zdania:) bo ono popiera tych, co akurat tu są w większości:) i skutecznie rozgramiamy tą bande niesfornych "ambitnych" dziewczynek:)) To co Ty napisałaś "drukowanymi" <lol> to była próba obrony, ale przynajmniej to jedno Ci wyszło, którą nie tylko Ty tutaj stosujesz:)) A tekst o okresie dokładnie odzwierciedlał, co o Tobie wynikało z Twoich postów:))

Ksantypa_3

@Ksantypo, chce Ci się jej tłumaczyć to wszystko? Przecież ona i tak nie zrozumie...

Bezmozgi_Ogladacz_again

Kurcze bo ja taka zawsze miła chcę być:) Wszystko tłumacze, żeby postarała się zrozumieć, zawsze mam nadzieję, że może za którymś razem załapie chociaż połowe:)) Moje oczekiwania są jednak zbyt wygórowane...:D

Ksantypa_3

Praca u podstaw, co? Pozytywizm się kłania... :)

Bezmozgi_Ogladacz_again

To moja misja:) Uszlachetnia mnie:DD Ciekawe czy będą o mnie wspominać, jak już mnie tu nie będzie:)) "Żywa w pamięci na zawsze" <lol> Mims-79 ma na koncie cytat "Bądź uroczy dla swoich wrogów - nic ich bardziej nie złości...":)) Szczera prawda:))

Ksantypa_3

Ksantypo, jesteś odpowiedzią ewolucji na kolegę @JA:) Witamy w naszysz skromnych progach!:) Przy okazji do @Ja: Już po sesji chyba, i co, nadal żadnej trójki?:)

Mims

Pierwsze oficjalne powitanie:DD Witam i miło mi, że mogłam zawitać w Wasze progi:) Aczkolwiek nie uważam się za maniaka filmowego, ani tym bardziej za znawcę kina:)), dlatego też, tylko się po tych progach rozglądam:)) Zabieram głos głównie w sprawach zwalczania działalności dzieci neo- wielbicielek Wenta:))

Ksantypa_3

Ja też nie uważam się za znawcę kina, ja poprostu lubię filmy i [niektóre:)]seriale:)Czasem coś tam dodam od siebie, ale najczęściej delektuję się słuchając ;) Ha, no to jestem pierwsza!:) Milusio:)

Mims

Jest tu wiele osób, których opinie cenię i chętnie z nich korzystam:) Lubię czytać ich dyskusje, ale te, któe prowadzą między sobą na tematy filmów:) Chociaż te z dziećmi neo są po prostu nie do pobicia:)) Fajnie jak mi ktoś poleca jakieś filmy, bo mam spore braki do nadrobienia i czasem nie wiem za co się chwycić:))

Ksantypa_3

Również nie jestem znawcą kina i również mam duże braki. Kto następny w tym spotkaniu Anonimowych Wentoforumoholików? :P

Ksantypa_3

No niestety...to nie była próba obrony, to jest właśnie moje zdanie ksanty i tak właśnie uważam, a ty możesz sugerować co chcesz...
Jeszcze raz <hahahaha> dla przypomnienia, dla tych co nie zrozumieli i do nich to nie dociera:

JEŚLI CHODZI O WENTA...TO NIE JEST ZA DOBRYM AKTOREM...BO NIE ZAGRAŁ W WIELU FILMACH. JAKO FACET PODOBA MI SIĘ FIZYCZNIE <i tylko fizycznie, bo nie znam go z charaktetu itd.>
NIE KOCHAM GO <tak jak tu niektórzy wypisują>, BO NIE DA SIĘ KOCHAĆ KOGOŚ, KOGO SIĘ NIE ZNA. NIE OGLĄDAM SKAZANEGO ZE WZGLĘDU NA MILLERA <już to kiedyś gdzieś pisałam...nie będę się powtarzać>.
JEŚLI DALEJ MACIE Z TYM PROBLEM I CIEŻKO WAM TO JEST ZAAKCEPTOWAĆ, NO TO JUŻ NIC JA NA TO NIE PORADZE, BO TAKIE SĄ MOJE ODCZUCIA I JUUUUUUŻ.

pib2

"...TO NIE JEST ZA DOBRYM AKTOREM...BO NIE ZAGRAŁ W WIELU FILMACH." - czy jesteś tego na 100% pewna? ;)

Bezmozgi_Ogladacz_again

Nie no co ty...to był żart...hahahaha

Ksantypa_3

O, dyskusja się wywiązuje, juz zaczynają się pojawiać moje ulubione słowa: <lol>, <lol2>, zaraz pewnie wpadnie <lotr>, czy jakoś tak! Fajnie!:P:P:P

Mims

Mimsiu, to może nie przeszkadzajmy adwersarkom, niech uskuteczniają swą mądrą wymianę zdań, co by potem można było to przekazać dla potomności :)
Jesteśmy zbyt mało elokwentni i nie umiemy prowadzić dyskusji, aby w tym uczestniczyć.

Oglądałaś ostatnio coś ciekawego, prócz nieciekawych "Gladiatorów"? ;)

Bezmozgi_Ogladacz_again

Wczoraj miałam chęć na "15 minut" z De Niro [nieżle to brzmi, ech :P], ale zostałam zakrzyczana przez fanów Ligi Mistrzów:) Na szczęście Milan wygrał, więc spokój zagościł w naszym magicznym domku!:)

Mims

No wygrał, wygrał - forza Milan! Też byłem za nimi. A ten film leciał w TV?
To z iloma ludziami ty musisz tam koegzystować? :)

Bezmozgi_Ogladacz_again

Film leciał na TVN o 21.30.
Normalnie mam 2 współlokatorki, czasem dochodzi druga połowa jednej z nich:) " Przyjaciele królika" wpadają stadem, jak są specjalne okazje, tat jak wczorajszy finał, np.:) Ogólnie spoko, fajnie jest!:)

Mims

Nigdy nie oglądałem filmu z połówką człowieka, więc nie wiem ;)
A która to połowa? Od pasa w dół, czy w górę? :D

Bezmozgi_Ogladacz_again

Chodziło mi o drugą połówkę jabłka ;) Co ja na to poradzę, że jeszcze nie straciłam wszystkich romantycznych odruchów:P