Dostałam jego mail od koleżanki, która ma go z jakiejś angielskiej, czy tam francuskiej strony. Nie wiem, czy jest prawdziwy, ale jak chcecie to piszcie: wentstinky@postinbox.pl. Ja jeszcze nie pisałam, bo i tak to nie ma sensu, ale róbcie jak chcecie. A tak poza tym, mały apel.
Wszyscy jesteście niepoprawni. Jedni zakładają posty tylko po to, żeby obrazić fanki Wenta, prawdobodobnie z zazdrości, lub z wyrachowania. Inni zachwycają się nad nim jak nad bogiem. A w końcu to forum jest utworzone po to, żeby pisać swoje zdanie na temat AKTORA, a nie jego FANÓW.
Tak więc mały apel: Złośliwcy, dajcie spokój, wyluzujcie albo idźcie pobiegać. W ogóle w jakim celu wchodzicie na zakładkę Millera, skoro tak go nie cierpicie? Dziewczęta - tak, Wetworth jest fajny, ale bez przesady; przykro mi, ale żadna z Was nie będzie jego... hymm, powiedzmy "partnerką".
Z pewnością znajdą się i tacy, którzy zbesztają mnie za taki temat, bo szukają jakiegokolwiek tekstu do krytykowania, ale ja chciałam, żebyście to przeczytali i przemyśleli, a komentujcie jak chcecie.
Hm... nie żebym się czepiała ale "Wentstinky" znaczy coś mniej więcej w stylu "śmierdzący went"
To tak na marginesie ;]
jak przeczytałam tego maila to zaczelam się śmiać. A dziś na jakiejś stronce o nim znalazłam przezwiska, a wśród nich "Stinky". nooo hehe, niektórzy to maja fajne ksywki
Powodzenia w szukaniu mala ;)