Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

... niby smutne, ale daje tyle radości!

Ubaw tu jest wprost nieziemski! Zastanawiam się kogo jest mi bardziej żal:
a) ShAlOnyHh panieNkOof aka skrzętnych obrończyń Millera, od których ochów i achów na tym forum aż śmierdzi
b) Antyfanów, którzy swym zaangażowaniem ukazują iloraz inteligencji nie mniejszy od wyżej wymienionego podgatunku ludzkiego

Mam tylko pytanie - PO CO TO WSZYSTKO?

Przez takich jak wy, dali nam Giertycha za ministra edukacji.

Żenua.

PS. Liczę, że któreś z owych grup odpowie mi na wyżej wymienione pytanie, które mnie strasznie uwiera w czaszkę.

Siekierezada

Nie naleze do zadnej grupy, Miller mi nie przeszkadza...uwazam ze swoja role gra dobrze-bo jak by mial ja niby zagrac-poza tym nie zapominajmy ze nie ejst on jedynym aktorem w PB. Po co to wszystko? Nie wiadomo, moze zeby bylo o czym gadac sezon na Charliego Hunnama sie skonczyl z Chadem Murrayem tez koniec wiec przyszedl czas na biednego Wenta :/

Mona

a mi przeszkadzają takie kurna posty bo człowieku sam jestes beztalenciem a oceniasz innych !

Siekierezada

Trafne spostrzeżenie...
tyle,że 'szalonym'małolatom można jeszcze wybaczyć- taki wiek (też przez to przechodziłam:), a antyfani?- no comment.

Zresztą statystycznie ochów i achów jest znacznie mniej niż niezrozumiałych dla mnie ataków na Millera:)

claire_82

Cisza! Dzieckiem NEO jestem i nic, co głupie nie jest mi obce! ;) Dlatego będę pisał na temat Millera, co mi się będzie podobało! :P

Siekierezada

głupotę to okazujesz ty!! ja np. nie należe do żadnej z tych grup i dobrze mi z tym:P:P;p lubie wenta i jestem jego wielką fanką (PB też) chociaż musze ci powiedzieć że masz troche racji ale po to jest forum żeby wyrażac swoje opinie pozdro:*;)

użytkownik usunięty
hania_s

PO CO??

Stare powiedzenie mówi, że "do triumfu zła wystarczy aby dobrzy ludzie nic nie robili".
Co jest złego w ubustwianiu Wentyla??? Ano propagowanie głupoty, ciemnogrodu i ignorancji.
Co do samego talentu Wentyla, to już się wypowiadałem w odpowiednim temacie. A dlaczego walczę z faneczkami Wentyla??
Pewnie dlatego, że ta aktorska niemota wylądowała na 12 miejscu w rankingu filmwebu - Top100 Ludzie kina - wyprzedzająć PRAWDZIWYCH ludzi kina.

Nomen omen na miejscu 8 - słownie ÓSMYM - znajduje sie w tej chwili niejaki Oliver James - WTF!!!!!!!
Nowy fan odmórzdzonych siks???

A ja pomogę autorowi(autorce) tematu, znam jeszcze kilka fajnych synonimów :P
- prymitywizm,
- dziecinada,
- przedszkole,
- debilizm,
- kretynizm,
- ciemnota umysłowa...
Jak coś jeszcze wymyślę, to dam znać (ups, powiedziałem "wymyślę"? sorki... z przyzwyczajenia ;P)

Siekierezada

Niektórzy zwyczajnie nie mają pojęcia o kinie i właśnie z takimi ludźmi trzeba walczyć.

natalia_

Dzieciaczki moje drogie, o gustach się nie dyskutuje. Nie widzę sensu o przekonywaniu innych o tym, że Miller jest dodupnym aktorem, bo jeżeli komuś się podoba jego gra to i tak nic tego nie zmieni (lub odwrotnie, jeżeli chodzi o fanów).

Ktoś tam wspomniał, że Miller jest/był na 12 miejscu w rankingu, co grzechem jest strasznym. Niestety taki jest system statystyk na Filmwebie i niewiele głosów potrzeba, żeby ktoś znalazł się w pierwszej setce. Na to nie poradzi się nic. W tych rzekomo najlepszych pojawiał się również Małaszyński czy Zakościelny, co było dużo gorszym występkiem. (płakałam przy monitorze, jak Boga kocham!)

Jakie jest moje stanowisko w tej sprawie? Uważam, że Miller b. dobrze radzi sobie w PB jako aktor. Nie grzeszy również brzydotą, ale nie mam zamiaru wychwalać go w każdym nowym poście po szabernaście razy.

Wiem, że moje wypociny nie wskórają zbyt wiele, ale mimo wszystko to napiszę - odpuście sobie, robaczki i idźcie się trochę pouczyć jak wam się tak strasznie nudzi.

Siekierezada

Śmieszy mnie trochę Twoja rzekoma obiektywność (bo obiektywna nie jesteś w żadnym calu), choć w niektórych kwestiach masz racje.
Śmiem jednak sądzić, że Małaszyński, a i nawet słabiutki, niczym bezalkoholowy browar Zakościelny są lepsi od Millera.
Więcej na jego temat się nie wypowiem, bo sobie to obiecałem - szkoda strzępić nerwów.

Pozdrawiam.

P.S. Chciałem pomęczyć Cię trochę za to, jak oceniałaś filmy, ale masz całkiem niezły gust.;-)Niestety, nie uda mi się zatem ta sztuka.

_Ja_

Dodam tylko, że tekst "o gustach się nie dyskutuje" jest powszechnie używanym frazesem na tym serwisie. Niestety, tutaj to utopia...

_Ja_

A ja dodam od siebie, że w języku polskim nie funkcjonuje słowo "żenua" - to po pierwsze, a po drugie na Twój apel "co nam on przeszkadza" odpowiem "a co Tobie przeszkadza, że nam on przeszkadza?" :P
A wyrażenia "nie grzeszy brzydotą" nie będę w ogóle komentował. Facet o twarzy z betonu, zgniłych oczach i wizerunkiem zaćpanego prosięcia zwyczajnie nie zasługuje na podziw tegoż "bezguściowego" ludu, co to uwielbienie niesłychane w internecie nad opisywanym delikwentem roztacza :P

Bezmozgi_Ogladacz_again

W polskim słowniku nie znajdziesz również wyrażenia "kropka pe" (:P), więc odpuść sobie te pseudofilozoficzne wywody.
Co do urody Millera - jesteś facetem, więc traktuję twoją ocenę jako pewien "brak doświadczenia" w tej dziedzinie. Nie powiem, że to zazdrość, ale nie wykluczam. No, jest też pewna ewentualność - jesteś homo i Miller po prostu nie jest w twoim typie.

Siekierezada

Dwukropek, raczej.

Siekierezada

Zazdrość oczywiście i niezrozumienie tudzież dezaprobata dla fatalnego gustu kobiet. Ostatnie zdanie przemilczę jako doskonały przykład ciasnoty umysłowej i ciemnogrodzkiego "etykietkowania" (wyrazy użyte na użytek własny najlepiej brać w cudzysłów) - czyli "jestem facetem, więc nie wolno mi oceniać urody innych facetów, bo inaczej jestem homo". Także z łaski swojej troszeczkę uważaj na to, co mówisz (ja Pana Millera o homoseksualizm bynajmniej nie oskarżałem) "kropka P".

Bezmozgi_Ogladacz_again

No już niech będzie ta nieszczęsna kropka... Trzeba by napisać do modów, aby wreszcie umieścili tę funkcję "edit" na forum...

Siekierezada

"Idiotyzm, infantylizm, głupota, ograniczenie, troglodytyzm..." - wow! umiesz korzystać ze słownika! Bierz przykład! Kopaliński to naprawdę mądry facet :) ha ha ha