Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

A dokładniej dotyczącą PB. Sparwdzcie na blogu na moim profilu o co mi chodzi.

A najzabawniejsze jest to, że szalone dziewczynki podkochujące się w Millerze miały go w dupie do czasu aż zrobiło się o nim głośno.
Moja kuzynka która widziała u mnie na kompie kilka odcinków PB mówiła, że takie sobie. Po kilku odcinkach w tv i po kilku lekturach Bravo już się w nim zakochała. Żałosne.

Czy nie wydaje wam się, że ładniej by było na forum gdyby wypowiadano się o umiejętnościach aktorskich danej osoby, czy też jakieś fakty żeby buntów nie było, zamiast napieprzania 10 postów pod rząd która bardziej go kocha? Jak już to jest konieczne to piszcie w jednym temacie o waszej "miłości" bo to jest forum filmowe. Ludzie wyrażają swoje opinie a nie swoje uczucia.

Pozdrawiam.

www.northim.blox.pl

Nie! Nie wydaje mi się że tak byłoby lepiej! :/ Co? Może pisać wszystkim zabronisz o czym oni chcą? Każdy ma prawo do swojego zdania i wyrażania swoich opinii, a także i uczuć.!

Przesadzasz :/

użytkownik usunięty

Kobieto, to ja wejdę na forum o Harrym Potterze to mam pisać jaka autorka jest ładna i że się zakochałem? To jest forum o filmach i rzeczach z nimi związanymi. Jeżeli ma się problemy uczuciowe to się wbija na fora które od tego są. Tu się wyraża opinie.

użytkownik usunięty

Dokładnie, wyszła wcześniej moja niekonsekwencja pisania. Kalika jakich wiele z tego aktorzyny, zresztą wygląda jak chudy zbieg z psychiatryka.