A dokładniej dotyczącą PB. Sparwdzcie na blogu na moim profilu o co mi chodzi.
A najzabawniejsze jest to, że szalone dziewczynki podkochujące się w Millerze miały go w dupie do czasu aż zrobiło się o nim głośno.
Moja kuzynka która widziała u mnie na kompie kilka odcinków PB mówiła, że takie sobie. Po kilku odcinkach w tv i po kilku lekturach Bravo już się w nim zakochała. Żałosne.
Czy nie wydaje wam się, że ładniej by było na forum gdyby wypowiadano się o umiejętnościach aktorskich danej osoby, czy też jakieś fakty żeby buntów nie było, zamiast napieprzania 10 postów pod rząd która bardziej go kocha? Jak już to jest konieczne to piszcie w jednym temacie o waszej "miłości" bo to jest forum filmowe. Ludzie wyrażają swoje opinie a nie swoje uczucia.
Pozdrawiam.
www.northim.blox.pl
Nie! Nie wydaje mi się że tak byłoby lepiej! :/ Co? Może pisać wszystkim zabronisz o czym oni chcą? Każdy ma prawo do swojego zdania i wyrażania swoich opinii, a także i uczuć.!
Przesadzasz :/
Kobieto, to ja wejdę na forum o Harrym Potterze to mam pisać jaka autorka jest ładna i że się zakochałem? To jest forum o filmach i rzeczach z nimi związanymi. Jeżeli ma się problemy uczuciowe to się wbija na fora które od tego są. Tu się wyraża opinie.