Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Mi się on nie podoba

użytkownik usunięty

Oczywiście nie chcę obrazić jego fanek, ale nie rozumiem zachwytów nad nim. Wygląd... cóż, każdemu podoba się ktoś inny, aktorem wybitnym nie jest.
Wszystkie moje koleżanki piszczą: "Ale on przystojny! To mój ulubiony aktor".
Nawet mój kolega go lubi.
Ale tak to jest, koleś zagra w paru serialach/filmach i od razu idol nastolatek.

Zagwarantować ci mogę jedno: Kiedy skończą się te wszystkie serie prisona to wszystkie fanki wrócą do popularnych aktorów (n.pJohny Depp) ,a Wentworth pójdzie w zapomnienie.I jedna rada nie pisz więcej takich tematów na forum bo się naprzykszasz fankom ,a one potrafią człowieka zdołować.Pozdr.

Teleman

Khm... Moim idolem, odkąd pamiętam jest Johnny Depp. I nigdy, przenigdy moim idolem nie był jakiś tam (oj, przepraszam) Wentworth. Każdy ma swoje zdanie, swój gust, ale oceniajmy ludzi po grze aktorskiej, od tego jest Filmweb, a nie po urodzie. (Dodam, że Wentworth, moim skromnym zdaniem, wcale nie jest taki piękny, za jakiego uważają go wszystkie fanki.) Po prostu gwiazda jenego serialu i dwóch teledysków. Może ludzie kochają go za to, że cały czas wytrwale dążył do celu, nie poddawał się...? Być może. I nim zachwyciła się cała Ameryka, taaa...?
Wiem, że być może, wywołałam trzecią wojnę światową, ale to po prostu moje zdanie.
A fanki, jeśli chcą się kłócić, dyskutować, proszę bardzo. Po to jest forum, żeby uskuteczniać na nim konwersacje.

użytkownik usunięty
Lindsey

.....................................................................

użytkownik usunięty