co wy widzicie w tym Wentworthcie?????Może i ładny(ładny...hehe!! śmiesZne!!:D) ale talentu wogóle nie ma!!!!normalny zanik!!!za co podziwiacie tak tego aktora?????????!?!!!!!!! jeśli wogóle można nazwać go aktorem!!;P Prison Break to nawet dobry serial dla mnie ale tam żadnej dobrej gry aktorskiej nie pokazuje!!!!!! Mam wrażenie że ona ma tylko bezmózgie nastolatki które o mało orgazmu nie dostaną jak go zobaczą!!!! Skomentuje to prosto: ŻENADA!!!!!!! Nawet nie które próbują go bronić..phi!! żałosne!!!:) teraz pewnie zara mnie obsarujecie jaki on piękny i utalentowany....mnie to wisi!! hehe:) nie moge jak mi sie smiac chce.....
Widzicie. Nawet Evie Longorii nie podoba się Wentyl.
Czekamy na bujne wypowiedzi innych celebrities.
Pszepraszam "cris o poranku" :) ale za co ma mi się on podabać??? Za to jaki on jest piękny?? hehe:)
W imieniu aktorskiej gildii i matki Whitney Houston oraz ojca Angeliny Jolie stwierdzam, że Eva Longoria jest karłem, ale ładnym karłem.
W imieniu swym dopuszczam określenie "ładny karzeł".
Bez "karzeł" i w rodzajniku żeńskim brzmiałoby zdecydowanie trafniej.
Ale dopuszczam. Grać dalej.
Osobiście kocham Wentylka całym sercem. Nie rozumiem więc, z kąd tyle niechęci, jak możesz o nim pisać takie brzydkie rzeczy?
Na dodatek tak bujnym stylem.
No i za co tak nie lubisz nastolatek? Nie pamiętasz już, kiedyś sama miałaś -naście lat.
Byłam!! Ale nie jestem:)a człowiek musi rozwijać swój styl:P A nastolatek nie to że nie lubię tylko nienawidzę fanek wentylora! ablo inaczej ujmę współczuje im za całkąwity brak gustu
Ot, i cała tajemnica! ;)
Eee tam, od razu całkąwity brak gustu.
Całkąwitym brakiem gustu byłoby wielbienie go tylko dlatego, że wielbi go wiełkszość.
Nie uważasz?
Istotnie Eva jest karliczką...Ładną ale jednak karliczką, zatem dziękuję- nie skorzystam! ;-)
Jej mąż to koszykarz, czy inny sportowiec.Coś w tym stylu chyba.
Znakomita polska aktorka Kate Cichopek ma 158 cm, wczoraj wyczytałem, a inna świetna aktorka Edyta H. ma jeszcze mniej...
Ech, ploty, ploty, ploty...;-)