Co wy o nim świrki wiecie!!! pojawił sie tak nagle a wy już napalone na tego manekina bez przyszłości,zagrał w tandetnych filmikach aż przykrość bierze..SZkoda że nie jest gejem tak to może dalibyście se z nim spokój!!!
A co ty, wtedy by pisały "$zKoDa SzE jeZd GeyEm, bo ByM go ShRoooopalaaaaaaaaa....!!!!" :P Albo tym podobne głupoty :)
Sama mam 17 lat i kompletnie nie wiem co moje kolezanki i inne dziewczyny w nim widzą.... Marny aktor z niego...
No coz jego napalone fanki chyba kochaja go za jego twarz ( mi osobiscie sie on nie podoba,) ... bo sorry ale jak widze komentarze w stylu "Jak widze wenta to mi sie nogi same rozkladaja" albo "na jego widok mam kisiel w majtkach" to ręce opadaja...pozdrawiam
Ciesze sie z tego bardzo!!że chociaż jest kilka normalnych użytkowników których nie kręci ten went pozdrawiam:))
A ja jestem mądra bo go nie lubie!...
(Niestety, mój post jest za krótki, więc może korzystając z okazji udowodnie swoją inteligencje...yy..."Rzek obojętnych niesion w ujścia stronę, Czułem, że już nie wiedzie mnie dłoń holowników" Macie tu Rimbauda...Itd...Dobra, powinno już wystarczyć, pozdrawiam swoją Babcie Emilkę)
Hmmm... To stopień inteligencji zależy od tego, jakiego ma się idola? heheh Myślałam, że to raczej zależy od gustów. Wiesz, ja lubię Wenta nie za jego urodę (chociaż i tak uważam, że jest bardzo przystojny) tylko za aktorstwo. Ktoś tu pewnie zaraz napisze, że żaden z niego aktor, bo w mało filmach zagrał, ale mi wystarczyło obejrzenie najpopularniejszego (Prison Break oczywiście ;)) I w nim właśnie widzę, że umie grać (A tak przy okazji serial jest super! ;) To, że dziewczyny go lubią i się zachwycają jego wyglądem nie oznacza, że od razu są głupie, a te, które go krytykują - mądre. Oczywiście niektóre przesadzają i mnie też to denerwuje, ale nie wszystkie. A te, co się tak na niego uwzięły, to może właśnie dlatego tak go krytykują, że chcą pokazać swoją niby mądrość i odmienność? heh ;D
Pozdro ;]
A co tam! Przyczepie się do Ciebie, bo mnie wkurzasz! :D
Jak głupiutkie są fanki Wenta, tak samo głupiutkie są antyfanki Wenta Twojego pokroju! Powtarzasz to, co od dawna na tym forum zostało wyjaśnione. Gustu filmowego nie masz za grosz! Went to śmieć - grać nie umie - ale Purcell to już geniusz! No i oczywiście dycha dla Anety Zając... (To ta z "Pierwszej miłości", nie? :D wiesz, nie znam się na takich rzeczach) no i najlepszy serial - "300" oraz "I kto tu rządzi" Dla Ciebie Twój blog to kompletna kompromitacja. Z resztą nie tylko on. Twoje wypowiedzi też "niczego sobie" :D
Pozdrawiam! (z grzeczności)
A twoje ulubione filmy to rzeczywiście ulubione czy tak, żeby podlizać się użytkownikowi "Ja" i innym takim???
Tak! tak! tak! ZENOBIA chce sie podlizaćć panu 'JA' w końcu co ty chcesz od życia....zenobia?? myślisz ze swooją 'inteligentną wypowiedziąą' dasz do zrozumienia!! sorry ale stajesz sie nudnymm...Wess w końcu miej swoje zdaniee...Widze ze chcesz być ulubieńcem pana 'ja'..bez obrazy do 'ja'\
pozdrawiam:))
Czy Zenobia chcę mi się podlizać, czy nie? - gówno mnie to obchodzi, choć wydaje się być osobą niezależną.
Natomiast nie dziwie się sposobowi, w jaki zareagowała na Twój post...
Śmiem rzec więcej - zgadzam się z nią...
Masz racje. Nikt tu nie jest moją mamusią, żebym musiała być od kogoś zależna ;) A te puste dziewuszki twierdzą, że jak lubi się tych samych aktorów, to już się jeden drugiemu podlizuje... "Podziwiam" taki sposób myślenia :D
Kika: na przyszłość... Nie myśl, bo Ci to nie wychodzi :D
Pib: Myślałam, że po Twojej ostatniej mega kompromitacji, przegryzłaś kabel od neta i już tu nie wchodzisz :D no a tu proszę! Jaka (nie)miła niespodzianka :D w sumie to jest spodzianka, bo tak czułam że tu przyjdziesz. Od razu wiedziałam że nie masz honoru i znowu się tu przywleczesz :D
Zadałam ci proste pytanie...na które nawet ty, przemądra nie potrafiłaś odpowiedzieć-gdybyś to zrobiła to byłoby po kłopocie, ale ty wolisz się wykręcać.
Na temat tego, że ja tu wchodze to się nie będę wypowiadać...
ale co powiesz na to, że ty tu cały czas przesiadujesz...
Do "Ja" : ja cię o nic nie pytałam i nie obchodzi mnie co cię nie obchodzi...
A ja nie pisałem do Ciebie, idiotko (znów dajesz dowód tego, że czytanie filmwebowych drzewek przekracza Twoje możliwości).
Kilka razy padła odpowiedź na Twoje durne pytanie, tylko Ty nie rozumiesz tego co się tutaj pisze... Bo Ty głupia jesteś!
Całkowicie sie z Tobą zgadzam !!! :):) Wen jest ładny i nawet mi sie podoba !!! ale nie tak żebym miała na jego punkcie obsesje !! co to to nie !!! :)
Mnie też on nie kręci, może nie jest brzydki, ale na pewno nie jest powalająco przystojny... Talent, jak talent, moim zdaniem przeciętniak
Oczywiście tam (post wyżej) zapomniałam dodać "moim zdaniem" więc teraz to robię chcąc uniknąć zmieszania z błotem ;)
Zenobia ma rację. Należe do fanek Wenta, ale to nie powód, żeby nazywać mnie świrem. Antyfani, którzy ciągle mowią, że "Went jest beznadziejny", "Went jest złym aktorem", "Went nie jest aktorem!" itp. też można uznać za "świrów"! A więc sama siebie nazwałaś...
P.S. Może on przyszłości nie ma, ale będąc w hoolywood ma większe szanse na karierę niż ta cała Anetka Zając, bo gdy juz pojawi się w dobrym filmie lub serialu( np. Prison Break) to pół świata go ogląda i ocenia, a ta cała Anetka z Pierwszej Miłości może ma przyszłość? Pojawi sie biedna w jakimś kolejnym szmatławcu i tylko "moherowe berety" ją ocenią.
Nie wydaje Ci się tylko tak jest :)
P.S. Tylko mam nadzieję, że nie wyskoczy z teorią "podlizywania się".
nie zesrajcie się wszyscy, podniecacie się swoją własną gadką, weźcie się umówcie na kawkę i tam swoje żale wyrzucajcie, bo ja tu wchodzę przez przypadek, bo patrzę gdzieś tam jakies ponad 100 wypowiedzi, a tu oczywiście cóż by bardziej oryginalnego - kłótnia 'niby ambitnych' którzy nie lubią Miller'a i 'niby idiotek', które się w nim podkochują ... Zenobia, czy jaka tam Twoja ksywka, gdybyś tak naprawdę gardziła szczerze tymi nawiedzonym małolatami i była taka niezależna jak piszesz, to byś srała na takie gadki szmatki w necie, które do niczzego konsstruktywnego nie prowadzą :] zostaw je w spokoju, niech się popodniecają jego śliczną buźka i tak żadna z nich nawet go w życiu nie ujrzy na żywo... I tak szczerze Ci powiem, że nie wierzę w Twoją 'pogardę' dla tego aktora, bo gdyby choć trochę Cię nie fascynował to na pewno z taką żarliwością, nie uprawiałabyś tu prześmiesznych dyskusji. Szanuję Twje zdanie, może rzeczywiście uważasz, że jest słaby, ale proszę Cię o jedno, jeżeli chcesz być naprawdę taka oryginalna, to weź skończ z tymi swoimi wypowiedziami i nie podniecaj się stukaniem w klawiaturkę...
To samo w ogóle tyczy się wszytskich , którym aż się palce trzęsą ze złości, czytając zdania sprzeczne z swoim..
Zaraz tutaj tylko czekam, aż spragnieni nowego żeru rzucą się na mnie... Dawajce, dawajcie, jestem bardzo ciekawa, czy Zenobia odezwie się pierwsza ;D
Pozdro, pozdro.
Tak odezwę się pierwsza, bo urzekła mnie Twoja historia :D Muszę Ci powiedzieć, że marna z Ciebie prowokatorka :D hahaha radziłaś "srać" na takie gadki szmatki w necie. Rzeczywiście, robię to, ale tylko i wyłącznie na wypociny osób Twojego pokroju ;) myślałam, że już nic mnie dzisiaj nie zaskoczy ani nie rozśmieszy, a tutaj proszę! Filmweb niezawodny! :D dziewczynko, chciało Ci się tracić tyle czasu, żeby sklecić taki "apel" do użytkowników FW?? ;-) jestem tutaj już od bardzo dawna i jeszcze Cię nie spotkałam. Chyba nowa jesteś, co? Więc nie mam zamiaru tłumaczyć Ci wszystkiego od początku, wszystkich mechanizmów... Swoją drogą, to
1. I tak byś nie zrozumiała
2. To naprawdę długa historia
3. Takie zarzuty i apele nie pojawiły się tutaj pierwszy raz i nie tylko w stosunku do mnie
4. Nie miałoby to sensu
PS. Szukasz w necie nowych doznań, że tak chcesz "rzucania się na siebie"? :D
Ehhh wyrazilam swoją opiniee!
Ludziee prosze wass co wy macie do mnie ze jestem antyfanką wenta?!
przystopujciee!!!! zenobia...najchętniej byś zjadła człowieka który wyraził swoją opiniee...poco tu przychodzisz i robisz konflikt!!!
Witańsko Zenobio, człowiek robi sobie wycieczki sentymentalne, <myśli, że już nic go dzisiaj nie zaskoczy ani nie rozśmieszy, a tutaj proszę! Filmweb niezawodny!> Tym faktem podniecony, pragnę poznać "wszystkie mechanizmy" i tajemnicę Twojego sukcesu. A tak całkiem serio, liczę na więcej. Bądź Zenobio!
Witam:) Tak sobie wpadłam tu na chwilke, żeby zobaczyć jak się ma to nasze niezawodne forum:) Widzę Zenobio, że stoisz u steru:DD Dzielna jesteś:P Mi brakuje czasu na siedzenie tu i "użeranie" się z kiką i pib2:D Może jeszcze tu powróce za jakiś czas, z tymże nie wiem czy będzie mi sie chciało tak wytrwale kłócić z tymi osobami, jak to jeszcze niedawno robiłam:) To taka syzyfowa praca;P One raczej nigdy nie odpuszczą:) Pozdrawiam:)
Nie stoję u żadnego steru! Hej! :D od dawna te dziewczyny mnie denerwowały. Powiedziałam tylko raz co o nich sądzę. I zauważ, że postów jest niewiele. A pojawiały się może jeden na dzień lub dwa dni, więc nie przesiaduję tutaj. A ewentualnych rozmów z nimi nie traktuję już jak kiedyś... Że to niby była jakaś misja do nawracania. Teraz po prostu mój sposób na relaks to kilka słów prawdy do idiotek :D:D
nie myliłam się ... ;DD dziękuję Ci bardzo, potwierdziłaś tylko moje zdanie o Twojej 'niezależności' i mniemanej 'lepszości', kochanie weź sprawdź czy już Ci pikawa nie wysiadła, bo z takim poziomem agresji i nerwowości to wiesz, jak będziesz podchodziła pod 40 to Cię krew zaleje z szału :] Jeżeli nie masz nic innego do roboty tylko jarać się dyskusjami w internecie to żal mi Cię.. przyjdź, sprawdź się w realu, zobaczymy haha... i dla Twojej info na tej stronie jestem zapewne dłużej od Ciebie, ale że moim priorytetem nie jest udzielanie się na takich forach, nie sterczę tu godzinami i nie wyżywam się na ludziach, których nie znam ;D
I jestem dobrą prowokatorką, bo jak widzę odezwałaś się pierwsza :] 'Uderz w stół, a nożyce się odezwą' jak to nasze mądrości rodzime głoszą ;)
Pozdro wielkie dla Ciebie, peace!
Nie martw się tak o moje zdrowie! Próbujesz mi tu coś imputować, ale Ci nie wychodzi. W sumie to jesteś przypadkiem beznadziejnym, więc kończę tą rozmowę, w której mam wątpliwą przyjemność uczestniczyć. Bardziej "jarasz" się rozmową ze mną, niż najgorsza fanka broniąc swojego Wenta...
Nie pisz już więcej, bo żal to czytać. Nara
no wreszcie jakaś mądra decyzja z Twojej strony- o to chodziło - żebyś zrozumiała, że nie warto tak się pluć tam gdzie tego nie potrzeba ... kończysz ze mną rozmowę - świetnie, duże brawa, mam nadzieje, że konstruktywna krytyka nie jest w stanie wyprowadzić Cię aż tak z rówwnowagi, bo na pewno nie jesteś głupią osobą. I nie dopatruj się w tych słowach jakiejś ironii, bo w tym wypadku jej tu zupełnie nie ma, byłan na Twoim profilu i widzę, że lubisz dobre filmy, więc nie mam nic do Ciebie jako osoby, tylko zwracam uwagę na bezsensowność niektórych Twoich zachowań - to wszystko. A, że Tobie jest ciężko słuchać czegoś prawdziwego, aczykolwiek nie zawsze miłego na swój temat no to już wiesz Twoja sprawa. Ja w każdym razie na tym również zakańczam bytowanie na forum Millera, bo zamiast uczestniczyć w takich gadkach, wolę pooglądąć drugą część serii :)
emmma!
Ogólnie postów jest niewiele, trochę osób się "wykruszyło" z tego forum:) ale widzę po tematach, że Twoje posty przeważają, stąd też opinia, że stoisz u steru:PP Cóż, ja tam nawet nie relaksowałam się w ten sposób:) Bardziej chciałam im wbić do głowy, żeby zaczęły trzeźwo myśleć:DD
No to też! :D ale co tam... świata nie naprawisz. Może i moje posty przeważają, bo tylko ja do końca nie opuściłam tego forum. Cóż, nie zastanawiałam się nad tym wszystkim ;P Jak posty śp misia puszapka przeważały, to tez było źle ;P
Co Zenia? Nie masz co robić, tylko zgłaszać komentarze do usunięcia, gdy ktoś prawdę o tobie powie? :> Kasowanie nic tutaj nie zmieni, więc lepiej wbij sobie do głowy tę smutną prawdę, pogódź się z nią, a życie stanie się łatwiejsze, a przynajmniej decyzja o jego zakończeniu xD
ale bez sensu, inni to mogą wyzywać innych używając przy tym różnych przekleństw, a gdy ja wyraziłam kulturalną opinię na temat niektórych użytkowników tutaj, to mi komentarz zablokowano. To forum jest do bani, albo operatorzy są konsekwentni w swoich poczynaniach i blokują prawie każdy komentarz na tym forum, albo niech zostawią wszystkie w spokoju. Coraz bardziej się przekonuję, że ta strona jest do bani. Co? Kaczyńscy weszli aż tutaj ze swoją cenzurą? xD
w związku z tym chciałam powiedzieć, że operatorzy są beznadziejni tak samo jak niektóre fanki Wenta(pib), antyfani(kikicostam) i antyfani antyfanów i fanów(Zenobia) xD
Zenobiaa powiem szczerze że szanuje i cenie cie bardzo ...za te twoje wypowiedzi i że jesteśś soboą..ja wyrazilam tylko swoją opinie nic więcej...ten temat dawno był utworzonyy i nie wiem dlaczego go ktoś wywlekł!..Nie chce sie z tobą sprzeczać...i chce zakopać topór wojennyy....wiedź ze nigdy cie nie obrażalam...wiem ze pisze smuty heheh..
pozdro:))))
Ona już dawno tego potrzebuje...od dłuższego czasu ma tak zagrzaną główkę od tych nerwów, że plecie banialuki.
No brawo! Chociaż jedna cosik zrozumiała... :) Jestem gotowa się z Tobą pogodzić :) miło mi, że wyciągnęłaś rękę na zgodę :)
Pozdrawiam!
PS. Ta nowa... Zapomniałam nicku... Ta, co oskarżyła mnie o usuwanie jej postów ;) (bezpodstawnie chciałam dodać) Nie wiem, co Ty do mnie masz, ale rzucasz się niesamowicie! Masz sprzymierzeńca w Pib - czego Ci z całego serca gratuluję! :D hahaha Swoją drogą, jesteście na równym poziomie... A IQ to pewnie już na minusie wam jedzie :D hahaha
Zapomniałaś nicku? A co to, jakiś nowy psychotrop? Chyba nie pierwszy raz, Kochana, weź najlepiej sobie jakąś wszywkę zrób, to nie będziesz przynajmniej więcej kalała moich oczu swoją twórczością.
"(bezpodstawnie chciałam dodać)".
Proszę bardzo, dziecko dodawać nawet umie. Nie doceniłam Cię najwyraźniej, no chyba, że tylko na chęci się skończyło...
Ja też Ci z całego serca gratuluje! Chciałam oznajmić, że nikt nie jest na takim poziomie, jak Ty. Właściwie naukowcy już od dawna i bezskutecznie poszukują takiego poziomu. Zadzwoń do jakiegoś instytutu naukowego i powiedz, że mogą zaprzestać w końcu poszukiwań, brakujące ogniwo właśnie się znalazło(nie zapomnij wspomnieć o mnie, podzielimy się jakoś kasą).
A jedzie to co najwyżej Tobie z gęby :D
Ej, Ty mów do rzeczy albo się przymknij :D raz w życiu muszę się z Pib zgodzić, głupia torba jesteś :D Bluzgasz nie wiadomo o co, bez powodu, żadnych konstruktywnych myśli nie przekazujesz, chciałabyś się tutaj tylko powyzywać... Takie coś mnie nie interesuje, więc odmawiam dalszych rozmów... Żegnaj!
PS. Twoje wyzwiska świadczą jedynie o Twoim niskim ilorazie inteligencji.
Nie odpisuj już, nie męcz się :D
Pozdrawiam! (z grzeczności)
..ło żesz!... od czasu Orlando Blooma i tej sieroty z HOOLIGANS nie wiedziałam takiego tematu przepełnionego jadem...
.kolejny temacik-prowokacja... .
..gusta są różne i trzeba o nich dyskutować - niestety dostęp do internetu mają osoby z IQ poniżej 110 (taka jest bodajże norma), a szkoda... .
.mnie tam wentyl ani grzeje ani ziębi.. .za mało widziałam z nim filmów/seriali aby móc oceniać jego aktorstwo...
.co do urody: jest OK.. .powiedzmy szczerze, nie jest brzydki ani zdeformowany ;P... .ale we mnie nie wzbudza wielkiego zachwytu :)