Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Co wy o nim świrki wiecie!!! pojawił sie tak nagle a wy już napalone na tego manekina bez przyszłości,zagrał w tandetnych filmikach aż przykrość bierze..SZkoda że nie jest gejem tak to może dalibyście se z nim spokój!!!

kikacarola

..to do mnie czy do kogo??.. .powala mnie brak logicznego rozumowania u osób korzystających z forum-_-... .

diana6echo

kikacarola rozłożyłaś mnie na całej lini buehehe!
Zenobia przynajmniej już wie o co chodzi i sie niepotrzebnie nie odzywa, a Ty tu jakieś wstawki o przepraszaniu dajesz.. dziewczyno, wiesz chociaż jak ona ma na imie!!?? Czy fascynują Cię jakieś pseudo uczucia i wyrażanie pochlebstw w necie ^
Wyluzujta, tu jest forum o aktorze, a nie jakieś przeprosiny i eciepecie...
Zresztą, co ja będę gadać po próżnicy i tak do większości to nie dociera..
pozdro dla kumatych, elo.

Groszuuua

..dziewczyno to do mnie czy do kogo?? chyba jasno zadałam to pytanie no nie?...

.nie widzisz tego, że gdy chce się odnieść do postu innego usera, to piszesz DOKŁADNIE pod jego postem, a nie zaczynasz chrzanić coś do obcej osoby, nie odpowiadając na jej pytanie...

..użyje twojego słownictwa: elo? kumasz już?

diana6echo

Pytanie mam. Trochę nie na temat, ale cóż... :D

Czy Wam też filmweb nie działa? Znaczy się grafika ;P No po prostu jakby błąd w "dostawie" :D Help me! :)

Zenobia

mi wszystko działa ;]]

a co do Millera to ja za nim nie przepadam ;) a moja siostra ostatnio wyrwała jego zdjęcie z gazety bo był na calej stronie i wywaliła do śmietnika.

dla mnei nie jest jakis tam piekny. Zawsze ma ten sam wyraz twarzy jakby mu cos pod nosem jechało.

Jest mi obojętny! :D

kikacarola

"SZkoda że nie jest gejem tak to może dalibyście se z nim spokój!!! "

A może jednak on jest gejem?
http://www.pudelek.pl/artykul/3768/nowy_chlopak_wentwortha/
Nie twierdze że pudelek to cos w rodzaju guru dla mnie, ale pewno fanki wenta, dody itp. (bo raczej to jedna grupa) tej stronie uwierzą :P