Jak już mówiłam Wentworth Miller Jest Gejem dlaczego pewnie się mnie pytacie odpowiem wam ,ponieważ gdybyście zobaczyli jego zdjęcia w internecie z facetem za rączkę to byście się w szok wbili.A po drugie Jego wyrazy twarzy jego pozy do zdjęć jego patrzenie w filmie na chłopaków , to już po samo wejście widać.UWIERZCIE MI PROSZĘ.
No to ja też ci uwierzę, bo widzę, że twoje życie od tego zależy. Tylko nie każ mi oglądac tych zdjęc w internecie, jedna "najpiękniejsza" gejowska para na ten tydzień wystarczy.
O lol ale sobie wymyśliłaś temat żal..Noi co z tego.Naucz się ,że nie powinno się dyskryminować ludzi tylko dlatego ,że mają inną orientację,płec,kolor włosów lub kolor skóry
Wow(O_O) o ja niemoge,,, serio???!!! wiesz co dziecko żal mi ciebie, wielka nowość, już dawno na stronach plotkarskich o tym pisali a ty wielkie ekscesy odstawiasz bo o tym przeczytałaś i tu napisałaś,,, dobra jesteś na prawde gratulacje dla ciebie:) Wiem że Went był kiedyś na spacerze z kumplem, jakiś Luck ma na imie chyba:) a ty nigdy nie idziesz na spacer z koleżanką? tak sobie pogadać? po prostu? no chyba jednak tak więc ja też moge powiedzieć że jesteś lesba:D:D:D
"gdybyście zobaczyli jego zdjęcia w internecie z facetem za rączkę to byście się w szok wbili."
z przyjemnością zobacze te zdjęcia więc jak możesz to wyślij:) ale przypuszczam że chodzi ci o te
http://img71.imageshack.us/img71/7308/wentilukegp6.jpg
i pokaż mi gdzie oni sie za ręke trzymają, taka cwana jesteś to pokaż:P
a patrz tu dziecinko
http://img91.imageshack.us/img91/1364/wentiamiedc4.jpg
i co z babką tu jest i co łyso ci teraz? może powiedz że to jego kochanka? to co może jest biseksualistą? żałosna jesteś,,,
Dokładnie.:D
pss.
paula.
weź się.
koleżanek nie masz?
uważaj,bo cię posądzą,że lesbą jesteś.
chyba,że nikt cię nie lubi.
Jaka dramatyczna dyskusja. Przejęłam się, naprawdę. To jest gejem czy nie jest?! Sapć nie będe mogła w nocy przez te wątpliwości. ;P
http://img2.timeinc.net/people/i/2007/startracks/070115/wentworth_miller.jpg
http://i109.photobucket.com/albums/n76/wetforwm/Misc/wentworth-miller-girlfriend -new-02s.jpg
Te zdjęcia pozwalają mi żyć w przekonaniu iż gejem nie jest:) A zdjęcie gdy idzie z jakimś kolesiem i się uśmiecha to nie wiem czego ma udowadniać, też mam kumpli i jakimś dziwnym trafem zdarza mi się iść z nimi i się uśmiechnąć...
Jak zdjęcia z kolesiem niczego nie dowodzą, takoż i zdjęcia z kolesiówą. Oglądanie zdjęć nie przybliża do odpowiedzi na pytanie, jakiej orientacji seksualnej ktoś jest.
jeny no i po co takie zastanawianie czy jest czy nie. po co w ogóle zakładać taki głupi temat. i sory ale argument jaki podalas to zaden argument. ja ci nie wierzę ;p i co ;p ;p ;p
No i co z tego że jest gejem?? Może jest może nie. Na filmweb jest przede wszystkim aktorem. A tak w ogóle to Cię nie rozumię. Cytuję autorkę tematu "UWIERZCIE MI PROSZĘ". Masz jakieś kompleksy czy jakiś inny powód żeby błagać o wiarę? Myślę,że to osobista sprawa każdego człowieka. Pozdrowienia:)
ja tez nie uwierze bo widzialem jak pisze CoMeNtArZyKi dla dzieFcyNek na naszej klasie typu: KC!
Wiec niestety mylilas sie i co teraz poczczniesz?
<żyletka>
w naszych głupich czasach to wszyscy są gejami,wogle to na każde forum o jakieś znanej osobie wejdę to przynajmniej na co 3 osobie jest post pod tytułem ,,On jest gejem!!!!!,,szkoda mi tych ludzi wypisujacych takie pierdoły.Jeśli jest gejem(choć śmiem w to watpić)to nie znaczy że mamy tracic do niego szacunek,wybrał taką drogę zycia i niech się mu powodzi :))))
a Ty jesteś lesbijką! Ooooo , może być taka opcja? Bo coś mi się wydaje że wcale Ci to, co napisałam nie będzie pasowało! Pomyśl teraz jak on by się poczuł gdybyś wmawiała mu jaką on ma orientację seksualną, w sumie to jest jego prywatna sprawa.
nie jest gejem :P nie ma czasu na dziewczyny i tyle a może chce być sam, zresztą to jego sprawa...wam nikt nie wmawia takich rzeczy więc dajcie mu spokój :]
Went nie jest gejem... ale w ogóle co Was to obchodzi? To jego życie, nawet gdyby był... to co? Zabronicie mu?
Skąd przypuszczenie, że nie jest? Oczywiście, że jest. I tak, mnie to interesuje, jakby egzotyczna czy naganna Ci się moja ciekawość nie wydawała.
Czepiaciee sie.;) Nie wiem czym jest to spowodowane,może waszą naiwnością,pewnie przeczytałyście jakiś artykulik w bravo i świecicie.;D Od tego zaczynają się plotki.Piszesz,że widać to na zdjęciach i po jego spojrzeniu na facetów. Nie znasz go osobiście,a każde zdjęcie można przerobić.W internecie wszystko jest możliwe.Nie będźcie tacy naiwni.;) To jest żałosne.:D Dajcie mu spokój,bo wasza zazdrość powala mnie z nóg.Żal mi was,więc ja w to nie wierzę,bo msm swoje zdanie.Opanujciee sięę.!!
Gej czy nie gej, ale kobitki z którymi jest na tychzdjęciach niezbyt atrakcyjne są. I podoba mi się to!
nawet jeśli jest gejem..to ładnym gejem...hehe
no ale po co robic afere...?
jest gejem..to niech bedzie....
zajebisty temat, nie ma co... paula- weź sobie dziewczyno znajdź jakieś twórcze zajęcie, bo masz zdecydowanie za dużo wolnego czasu
Nie rozumiem dlaczego założyłaś taki temat na filmwebie a nie na jakimś forum Bravo czy innej filipince ?