Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Myślę ,że Went to aktor wszechczasów on jest po prostu GREAT!!!

sylwius2

1. Hopkins
2. Nicholson
3. De Niro
4. Oldman
5. Brando
To są aktorzy wszechczasów, a nie jakiś podlotek znany z jednego serialu...

sylwius2

Słaba prowokacja dziecko... :/ Do książek lepiej, a nie pchaj się na forum ;) Dobra rada. Widzę, że ktoś się już złapał na prowokację... Ach,żenujące.

sylwius2

Nie przesadzajmy...dobra w Prison Break zagrał , moim zdaniem, świetnie, ale jeden serial nie czyni z niego AKTORA WSZECHCZASÓW. Tym bardziej, że mimo ten serial robi furorę na całym świecie to nie dostał jeszcze żadnej głównej roli. Jednak mi osobiście podoba się jego gra (nie tylko w PB) i...cały jest Słodki:)

mamiya

Wydaje mi się, że to nie prowokacja i ona rzeczywiście tak myśli. Przykre:/

Chobi_2

Ale odpowiedz mi na pytanie: Jak w ogoóle można tak myśleć. Po pierwsze ten koleś nie ma żadnego doświadczenia aktorskiego. Co z tego, że zagrał (żenująco zresztą) główną rolę w jakimś serialiku. To chyba nie czyni zeń aktora wszechczasów. Aktorem wszechczasów jak na razie, jest i (mam nadzieję) będzie Marlon Brando. To musiała być prowokacja, no chyba, że dziewczynce totalnie odbiło. Ach, jestem zażenowana. Pozdro dla antyfanów tego beztalencia

sylwius2

Fakt, w Prisonie zagrał swietnie, bardzo mi sie podoba jego gra i uwazam ze jeśli tak dalej pójdzie, tzn ze dostanie jakies gówne role do zagrania to bedzie spoko:) a poza tym tez uwazam ze jest niezły.... ;D ;)
pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
sylwius2

???? .............. ale głupi ci rzymianie ;)

Żałosna prowokacja, na Teutatesa!

sylwius2

o losie! chyba zaczynam rozumieć batalię "Ja" i jego KWA :/

sylwius2

tesz mysle że to ideał!!!!!!!pozdro:):):):):):)

karolusia_2

Ty tesz?? Niemożliwe!! :)

Chobi_2

Ja tesh tak sądzę! Wentylek jest taki boski (o Boshhee, jaki męskiii), shee hętnie shrupałbym go na śniadanie...;-)

sylwius2

A Ty jesteś idiotką wszechczasów! Chyba Ci temat założe, chcesz?

marzenka37

@ja (znaczy się, ty)- ten psot jest prawdziwym odzwierciedleciem twej osobowości.

sylwius2

Rosie, byłoby miło, gdybyś zwracając sie do kogoś bezpośrednio, zaimki pisała z dużej litery. Taki drobiazg, a świadczy o kulturze :) i wychowaniu ( i uprzedzając zastrzezenia, nie ma nic wspolnego z szacunkiem do konkretnego rozmówcy, a świadczy o szanowaniu interlokutora jako takiego )

krasta

Krasta, nie miałaś się już do czego przyczepić?

HoneyBunny

pewnie znalazłoby sie, ale to się rzuca od razu w oczy, wiec po co szukac głebiej? Zreszta- rzadko prowadzę poszukiwania, by "się przyczepic"
Bardziej serio- strasznie drazni mnie cały ten netowy slang, a zwracanie sie do kogos z malej litery uwazam za jeden z jego przejawów. Nie zwracalabym uwagi jednak na to nikomu, kogo nie uwazałabym za wartego tej uwagi - to bylo zyczliwe upomnienie :), a nie czepialstwo :)